Ga naar inhoud

groepsaankoop tuning


Rosinfield
 Delen

Aanbevolen berichten

Uh,

Maar dat je het geprint meekrijgt na de tuning wil toch niet zeggen dat je niet vooraf ik kennis wordt gesteld?

Het is natuurlijk wel vertrouwenwekkender als ze die algemene voorwaarden gewoon even op de site zetten. Dan kan je meteen even checken wat er in staat. Goede actie om ze op te vragen dus.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb me uiteraard ook eerst goed georienteerd. Wat dit soort dingen betreft is denk ik een goede raadgever wat je op diverse fora vindt aan ervaringen. Dan bleven er eigenlijk 3 duidelijk een betrouwbare indruk wekkende mogelijkheden over: JD, Hartog en ABT. Kan best dat er meer zijn, maar voor mij was duidelijk dat de keuze hiertoe moest worden beperkt, vanwege ofwel teveel negatieve verhalen ofwel het ontbreken van informatie

Link naar reactie
Delen op andere sites

@bobbel de hobbel: Het al dan niet kunnen tonen van wat voor een ISO certificaat dan ook, zegt helemaal niets over de uiteindelijk kwaliteit van het product of de dienstverlening van het betreffende bedrijf!

Het zegt hooguit dat men altijd op dezelfde wijze opereert. Maar gecertificeerde onzin, blijft onzin...

Maar als je bij een gecertificeerd bedrijf een klacht indient, dan hangen ze werkelijk aan de hoogste boom, vooral financieël.

aangepast door hobbel de bobbel
Link naar reactie
Delen op andere sites

Een importeur wijst het af omdat een importeur een contract heeft met een andere tuner, bovendien is er in de tunerswereld een hele hoop rotzooi te koop, waarbij men wel degelijk roetfilters/turbo's etc om zeep helpt door een slecht uitgevoerde tuning. Een importeur kan de tuningen van derden niet controleren en wijst daarop alle garantie af als men er achter weet te komen dat een auto getuned is.

Moet je dan dan steeds bij een bezoek aan je garage, de externe ECU zelf (laten)verwijderen om herkenning te voorkomen ?

no way !

aangepast door hobbel de bobbel
Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien ook interessant voor diegenen die denken aan tuning, hoe zit het dan met je autoverzekering? Iemand die een auto met meer pk's heeft, zal normaal gezien standaard meer premie betalen. Met een externe ecu is het vrij eenvoudig om te bewijzen dat de wagen getuned is. Maar als je hem tweedehands koopt, kan je even goed beweren dat je van niets weet.

Of staan verzkeringsmaatschappijen in praktijk tunen gewoon toe, ook al zorgt dat in theorie voor verhoogd risico.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor mezelf sprekend heb ik momenteel geen interesse om redenen die ik je heb aangegeven.

RON467 hebben we vanuit hier getipt dat je ermee bezig was en heeft zich via NL bij je gemeld

Captain Hook denkt denk ik nog na !

Casey Basey is ook nog denkende en gaat volgens mij eerst een proefrit maken in Rosinfields zijn wagen, en wat de verdere beslissing is hierin zul je hierna wel merken of hij het doet

Dan zijn er nog twee leden die het overdenken maar nog niet zover zijn dat ze tot een besluit komen

Tsja het is uiteraard een mooie aanbieding en helemaal als je tot een nog groter kortings percentage kunt komen

Maar het zijn economisch rare tijden momenteel en denk dat een heleboel mensen hier denken van nog maar even wachten want weet niet wat de toekomst me de aankomende jaren brengt.

aangepast door EdK
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het viel gewoon op dat er genoeg discussie hier gaande is en weinig aanmeldingen direct heb vernomen. Op andere fora (MyPolo bv) is de discussie de helft van hier, maar zijn de aanmeldingen legio.

Wat ik wilde zeggen is dat ik niemand straks, ook vanuit hier, niet buiten 'de pot wil laten pissen' als de groepsaankoop voor degene plosteling voorbij is. Houd die 11 maart even in gedachten!

:drive1:

aangepast door Noord26
Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien dat de leden hier bestaan uit een andere leeftijds categorie en dus of tuning op zich mooi vinden maar huiverig zijn vanwege het garantie verhaal wat er achter zit (of juist niet )

En kan me voorstellen dat de groep die zich med vanuit het polo forum van een jongere generatie zijn en makkelijker hier over heen stappen.

Maar goed nog 12 dagen voor de sluitings datum er is , en er kan nog veel gebeuren in die tijd

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe