Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Aankoopbedrag krijgt ie niet terug van mij. Wel een gedeelte als hij een nieuwe Peugeot koopt.
 3. ff flink polijsten en in de kleurwax zetten en hij glimt je weer tegemoet
 4. Radio 2 ergens in de ochtend rond 11.00 uur in den ochtend tijdens de rit van Huizen naar Amersfoort op maandag 2 augustus 2021
 5. Ja die is er ! En zeer doeltreffend !! Alleen voor de nabestaande minder leuk !! 1 volle spuit met lucht de aders in !! 100% zeker dat je geen Covid meer krijgt ! En ook geen overvolle ziekenhuizen meer !! ☠️☠️☠️
 6. Ik wil nog even ingaan op je vraag om een 100% effectief vaccin, en daarvoor wil een vergelijking maken met je eigen vakgebied (nieuwe auto's). Stel er loopt een klant de showroom binnen, want hij wil een nieuwe auto omdat ie een betrouwbare auto wil. De klant koopt alleen een nieuwe auto als ie 100% garantie krijgt, dat de auto die ie koopt nooit een probleem krijgt. Wat is jouw reactie dan? Als de auto binnen 4 jaar en 100.000 km een probleem krijgt, krijgt de klant het aankoopbedrag terug?
 7. @VAG-man Als je kijkt hoeveel echte kleuren je tegenwoordig kunt kiezen, dat is echt droefenis, bijna alles is wit, zwart, grijs, zilverkleurig, of zoiets als cappucino-beige (dat zou ik omschrijven als een kleur zonder kleur). Dat is ook precies de reden dat mijn Fabia heb voorzien van Skoda-groene accenten.
 8. Die kans is er. Kleine kans, maar hoe klein exact kan ik (nog) niet vinden. En ja, dan kun je anderen besmetten. Zeker met Delta. Blijven opletten en je houden aan de regels dus Toch iets gevonden; iets van 0,3 %. Dan is doen alsof die kansen voor gevaccineerden en niet gevaccineerden gelijk zijn ("ook gevaccineerden kunnen besmet raken") dus ronduit belachelijk. Wel kan die 0,3 % dus ook anderen besmetten https://covid.joinzoe.com/post/risk-covid-after-vaccine
 9. Supergaaf! Ik zie er ook wel een vleugje tatra 79 en kever in trouwens.
 10. @VAG-manja dit zal vast ook weer een populaire kleur worden, maar met de zwarte accenten van de sportline vind ik dat een stoere combinatie. Heb nog getwijfeld om zwart te kiezen, maar dan komen de accenten er niet uit. Dat vind ik dan ook weer zonde.
 11. Contact met dealer opnemen zou ik zeggen. Er zal wel weer een software update uitkomen als dit software gerelateerd is.
 12. Een stuk mooier die kleur dan de oude. Zeker in vergelijking met zilvergrijs waar half Nederland in rijdt. Persoonlijk hou ik meer van kleur, maar de meesten durven dit niet aan.
 13. Klopt. 🙂 Ik zou eigenlijk wel eens iets van een kans willen weten dat een gevaccineerde het virus oploopt en vervolgens iemand besmet. Dat het flink lager is dan bij een niet-gevaccineerde dat lijkt me vrij aannemelijk, maar ik heb er verder geen info over. Het is voor mij nog wel een vraag hoe nuttig testen en anderhalve meter nou nog is. Morgen naar de kapper voor het eerst in minstens anderhalf jaar. Overmorgen = 2 weken na de tweede prik. Joepie!
 14. Thx Menno. En dat er zich enkelen melden op .nl met soortgelijke opvattingen is logisch want dat is ook een afspiegeling van de maatschappij. We zijn in de minderheid....veruit.
 15. Waarschijnlijk geheel ten overvloede, maar voor alle duidelijkheid, ik zal nooit persoonlijk worden in dit soort discussies. Het kan dat ik bepaald gedrag karakteriseer als immoreel of asociaal. Maar dat is iets geheel anders dan mensen die dat gedrag vertonen aso's of immorele monsters noemen. Overigens is Frank niet actief op .nl. Maar in de discussie daar mengen zich wel enkelen met soortgelijke opvattingen
 16. Thx Boo maar ik ben rustig hoor en voel me geen aso omdat ik weet dat ik dat niet ben. En als anderen dat denken is dat hun mening. Prima. Oom en tante gaan maar ergens anders een biertje halen in de familie… gevaccineerden genoeg haha!
 17. Misschien is het ergens een beetje de vraag in hoeverre het (let op: niet jij, maar het) asociaal kan zijn om je beslissing op een gevoel (in dit geval wantrouwen) of slechts overtuiging te baseren terwijl een meer rationele benadering een beter resultaat kan geven, niet alleen voor jezelf, maar ook voor de medemens. Volgens mij zit je klem tussen enerzijds dat gevoel van wantrouwen dat vaccins niet goed genoeg getest zijn en anderzijds het een vervelend gevoel van daarom veroordeeld worden door anderen. Misschien is het een goed idee om er wat minder dramatisch over te doen dat je aso zou zijn. Als je door één asociale beslissing een aso zou zijn dan ben je minder snel eenzaam als je dat een keer overkomt dan dat dit je nooit zou overkomen. Even praktisch: Als je die oom en tante nou eens opbelt en gewoon afspreekt dat iedereen test voor je langs komt? Zij, jullie, de kinderen, enz. Al doete iedereen maar een zelftest. Die zouden minder betrouwbaar zijn, maar dat is voor het overgrote deel terug te voeren op verkeerd gebruik. Als je nou goed de handleiding doorneemt en eerst helemaal doorleest tot het einde, instructiefilmpjes kijkt enz. dan zijn ze nagenoeg net zo betrouwbaar als een formele test. Je bent nou bezig om op twee skodafora (ik heb op .nl niet gekeken hoor) een soort van aan te tonen dat je geen "aso zou zijn" omdat die vaccins niet te vertrouwen zijn, en in zo'n discussie lopen dan figuren als Menno en Casey rond die helemaal niet bezig zijn met jouw rotgevoel maar wel haarfijn analyseren waar het mis gaat als je een feitelijke basis aan jouw gevoel probeert geven. Casey heeft een vraag van 14 woorden en een antwoord van 1 woord nodig en je hangt al in de ring, en daarna gaatie d'r nog eens overheen. Ik weet niet waar jij dan als gevoelsmens op hoopte, maar de kans dat daar iets van zou verbeteren was natuurlijk op voorhand niet heel groot. Volgens mij heeft niemand daar wat aan. Jouw rotgevoel wordt alleen maar erger, en jouw gevoelsargument heeft voor anderen hier natuurlijk nul en generlij waarde omdat je niets feitenlijk onderbouwt aan dat je nu al aanwijzingen zou zien dat er iets aan die vaccins niet zou deugen. Als je zegt "ik ga het oplossen met afstand en testen" ga dat dan gewoon doen, bel die oom en tante, zorg dat er geknuffeld wordt, en ga er verder een beetje boven staan als mensen er iets van vinden. Even tot rust komen. Je zit tot aan je kruin in een hele hoop negatieve emotie. Ontspan. Ik vind er ook wat van, maar daarmee zit ik niet "in een kamp met sommige ooms en tantes" en blijf ik onverdroten onderscheid maken tussen een minder sociale beslissing of hoe sociaal een mens zou zijn. Als mensen met woorden als aso of wappie gaan smijten dan moet je gewoon een tefallaag aan zetten. Het kan ook helpen om een gesprek niet te beginnen met "ik vind vaccineren niet nodig", maar "ik doe aan afstand en testen", en dan pas de rest. Kom op. Neem er gerust even de tijd voor. Maar: Get over it.
 18. Update: Ik vond net een filmpje met de nieuwe Kodiaq, hoogstwaarschijnlijk in de nieuwe Graphite grey én zwarte accenten zoals de sportline heeft. Als ik de beelden zo zie, gaat dat wel goed komen met die kleurstelling! 😄
 19. Gisteravond was ik bekaf, logisch na een eerste werkdag. Heerlijk geslapen en ik heb vandaag een paar trainingen online staan die ik ga doen. Ik heb wel gemerkt dat er veel administratie samen gaat met het auto verkopen. Dat is een minpuntje maar dat vinden al mijn collega's ook. Al Bundy perikelen heb ik nog niet meegemaakt maar ik kijk er wel naar uit hoor. Elke dag!!
 20. Gelukkig verschillen mensen inderdaad. Zou wat zijn als we allemaal hetzelfde reageren. Toch? En hier kun je heerlijk off-topic gaan 😂 En het zit diep inderdaad als ik erover nadenk maar hier hebben we een leuk alternatief. En lekker rustig ook.
 21. Dat geldt ook voor mij, maar ben "in genade aangenomen" nadat ik eerlijk bekend had onder een vals account actief te zijn geweest. Dat vond ik wel sportief en dan is voor mij de kous af. Inmiddels zijn we vele jaren verder natuurlijk. Vind het wel een erg rigide opstelling en ben verbaasd dat het zo diep zit kennelijk, maar (ook) wat dat betreft verschillen mensen nu eenmaal.
 22. Ik ben er gewoon uitgegooid toen en dan ben ik er klaar mee. Als ze mij niet waarderen dan kom ik niet terug.
 23. Inderdaad best gezellig; maar wat zit die rancune ongelofelijk diep zeg. Op gegeven moment moet je over je eigen schaduw heenstappen, zeker bij zoiets relatief onbelangrijks. Ik heb dat inmiddels jaren geleden gedaan, net als sommige anderen. En dan is het idd best gezellig, ondanks idd wat gedoe nu en dan.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe