All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Losers! De hele politiek is gewoon helemaal de weg kwijt. Wat een geld het ook allemaal weer gaat kosten om dit voor de zoveelste keer aan te passen. En dat allemaal om de uitstoot iets naar beneden te brengen zodat de aannemers weer wel kunnen gaan rijden? Ik ben voor nieuwbouw hoor want er is gewoon een woning tekort in NL.
 3. Today
 4. Mijns inziens je reinste symbool politiek: - veelal kan er niet eens 130 worden gereden waar dat nu mag; - veel mensen rijden al langzamer waar 130 mag; - veel mensen trekken zich nergens wat van aan.
 5. Max 100 op alle snelwegen overdag tussen 6:00 en 19:00. Mij is het nog niet duidelijk wanneer het nou in gaat. Hamvraag: is dit regeltje een papieren tijger, of gaat het ook gehandhaafd worden? Afgelopen jaar is mijn flitsmeister slechts 1 keer afgegaan voor een mobiele flitser. Met het huidige handhavingsniveau verandert er dus niks. Daar waar trajectcontrole is was de situatie al zoals die nu overal gaat worden wat betreft tijden en max snelheden, of zelfs strenger.
 6. smoor elk enthousiasme maar weer in een benadering van praktisch nut.... (gaap)
 7. Nee, natuurlijk niet; het is meer een goede indicatie van de power en performance (had de wink gezien hoor ;))
 8. Ja, want dat doe je zรณ vaak... ๐Ÿ˜‰
 9. Yesterday
 10. Weet iemand ("bijvoorbeeld" Ed) wat voor device je moet hebben om het stroomverbruik van een airco uit te lezen? Ik zie bij de Conrad wel dingetjes voor in het stopcontact die met blue tooth weer uitleesbaar zijn op je phone, maar die zijn slechts belastbaar tot 3600 Watt. De buiten-unit van mijn airco is al 3500, en vermoed dat daar de binnen-unit dan nog bovenop komt, dus dat zal er wel overheen gaan vrees ik. Ik wil graag weten bij welke buitentemperatuur ik beter de C.V. kan aanzetten, en daar ga ik denk ik niet op een andere manier achter komen dan door het verbruik te kunnen meten. Voor de portemonnee is het allemaal niet zo'n ramp, want de paneeltjes hebben totnogtoe zo'n 1000 kWh meer opgeleverd dan we verbruikt hebben, dus we stoken tegen het teruglevertarief van 10,5 cent per kWh.
 11. Lekker Menno! 100 tot 200, dat is waar het om gaat idd. ( Pakkende titel ook van die Werbung onderaan btw. ๐Ÿ˜‰ )
 12. Last week
 13. Hier de resultaten. Top was op de teller 255; misschien zat er nog een paar km meer in, maar boeit me niet zo. De 100-200 sprint is wel een substantiele verbetering. De performance monitor gaf max 200 Kw aan (272 pk).
 14. Earlier
 15. Dat was vloegel toen ze nog met paard en wagen gingen en er dus nog geen snelwegen waren......tsjonge jonge mot ik nou alles uitleggen...
 16. Dat probleem beperkt zich toch tot alleen " s'Heeren wegen" ๐Ÿ˜‰
 17. Tsja met al die kerkgangers op de wegen....... Maar goed dan kunnen ze nog een schietgebedje voor je doen als ze je langs zien zoefen.....๐Ÿ˜‚
 18. Ik denk dat het op zondagmorgen vroeg in de ochtend wel zal meevallen
 19. Zou lekker met Marco en Tuner111 naar de ring gaan ! Let wel alleen ff op dat je verzekering vervalt bij ongelukken daar. Maar op de ring kun je naar hartelust lekker testen dan op een openbare weg....๐Ÿ˜Ž
 20. 6,7 sec; dit is overigens niet de mijne, maar een soortgenoot, ook bij Vag Techniek gechipt. Ga binnenkort eens met zoonlief naar de Autobahn om eea te testen
 21. Wat was de basis qua acceleratie? Dus voor je ging tunen? Mooi dashboard hoor!!
 22. Niet dat het mij op zich zo boeit, maar leuk resultaat van de stage 1 tuning bij VAG techniek. Op droog wegdek kan er nog wel wat af denk ik.
 23. EdK

  afstand bediening

  Tsja mond op mond reclame zal hij genoeg werk uithalen en heeft hierdoor fora etc niet nodig
 24. https://www.cars-equipment.com/www/en/shop/skoda/ Je zou het hier eens kunnen proberen en indien je dan het artikelnr hebt op Ebay een search doen voor lagere prijs En anders met https://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1 zoeken op je wagen of vergelijkende en dan kijken of je de elektrische bedrading kunt vindenEen zoek tocht zal het zeker worden
 25. Ik zit ook met het zelfde probleem, kan moeilijk loom kabel set vinden voor mijn verwarmde verstelbare zetels. Heb al kufatec gecontacteerd en moest mijn Vin nummer opgeven, maar natuurlijk vonden ze niets want mijn supurb mk2 komt uit de fabriek met gewone zetels. Weet iemand een andere leverancier, zou het zeer op prijs stellen. Met dank..
 26. Mooi dat je bij JB toch deskundig bent geholpen. Jos (de eigenaar van JB autoservice) is een enkele keer actief op autoforum van de vaggroep, maar niet heel veel.
 27. EdK

  afstand bediening

  Tsja heb al meerdere keren over die toko gehoord Kom voor me werk nog wel eens op het haventje bij de sluis Maar ben nog nooit bij die gasten binnen geweest. Punt is dat ik dan al een lange rit achter de rug heb en dan me onderhoud of storingen moet doen en dan ook nog terug moet en vaak op terugweg nog 1 of 2 klanten mag bezoeken...| En dan gun je je er de tijd niet voor om dan ff langs te gaan
 28. Zekers en met nog een mooiere oplossing dan dat ik voor ogen had . de inzet was als ik de deuren op slot doe dat de spiegels naar binnen klappen . hij zei gelijk dat is niet handig ivm caravan spiegels ect . hij heeft nu ingesteld dat als ik de ab indruk gaan de deuren op slot . houd ik hem even in gaan de spiegels naar binnen houd ik hem langer in gaan de ramen dicht . ik zeg helemaal goed .
 29. EdK

  afstand bediening

  Goed te lezen dat alles naar behoren is geweest en blijkt ook dat soms een lang ritje naar een VAG specialist ondanks de reistijd je een boel geld kan besparen ! Maar toen ze ingelogd waren met VCDS hebben ze toen ook nog gekeken of je spiegels inklapbaar gemaakt konden worden ?
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up