Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. Cordoba

  Aankoop Fabia Monte Carlo model 2018

  In Nederland is het tunen van het motorvermogen alleen toegestaan als je binnen een voorgeschreven percentage van de fabrieksopgave blijft. Stel dat je motorblok standaard 100 pk levert volgens de fabrikant, bij VAG betekent dat, dat je in de praktijk vaak rond de 110 pk zult zitten, en als ik me niet vergis mag je 20% (percentage kan iets afwijken) hoger zitten dan fabrieksopgave, dus mag je naar 120 pk. Het aanpassen van de DSG-schakelmomenten is volgens mij in NL gewoon wettelijk toegestaan, maar betekent wel dat de invoerder bij voorbaat alle garantie-claims afwijst, zelfs als het er niets mee te maken heeft.
 3. boydanan

  Aankoop Fabia Monte Carlo model 2018

  Het laten Tunen van een versnellingsbak of motor is in België verboden, natuurlijk kan je daar geen rekening mee houden, maar bij een ongeval zal ook de verzekering hier in België weigeren om je uit te betalen als ze weten en merken dat de auto werd getund. Dus geen optie, risico is te groot. Dank voor de reacties
 4. Afgelopen week
 5. Rosinfield

  Verjaardagen

  Geen idee, maar van harte !
 6. EdK

  Verjaardagen

  Karel ?
 7. Cordoba

  Verjaardagen

  Ik zie net dat Michel Appel jarig is: gefeliciteerd (alleen de meesten hem alleen onder zijn (andere) nickname kennen van de buren.
 8. Eerdere
 9. Skoody Boo

  Je nieuwe aankoop

  Ik film weinig omdat het beeld zo onstabiel is en/of een pokkeklus om het stabiel te krijgen. Maar filmpjes van hoe en wat de kids aan het doen zijn vind ik wel heel leuk. Mag heel kort zijn, (knippen wat echt leuk is, rest wegpleuren) maar t.o.v. foto's voegt het wel toe. Met genoeg licht kan veel met de phone, maar bij minder licht wordt de beeldkwaliteit toch echt wel heel brak. Ik moet alleen nog wat vinden om de EOS M50 met de sigma 18-35 f/1.8 in balans te krijgen (en anders maar eens met de 70D proberen). Maar met de 24mm f/2.8 IS USM werkt het al prima. 35mm f/2.0 IS USM zal ook nog wel lukken, en ook de EF-s 15-85 f/3.5-f/5.6 zal nog wel gaan, omdat die niet zo lang is. 15mm bij f/3.5 + IS is ook niet verkeerd. 🙂 Ja, is ook nog steeds wel veel geld, maar 5 jaar geleden was dit vanaf 2000 euro. Je kan er leuke dingen mee doen. Met face tracking + eye AF hoef ik me over de meeste scenario's geen zorgen over de autofocus te maken. Daarbij schijn je de AF van Canon camera's ook nog te kunnen bedienen met de app van de gimbal, probleem is alleen dat de blauwe tand van mijn app en de phone elkaar nog niet zo aardig vinden. Het Engels van de Chinees van de support is gelukkig goed genoeg dat ik hem/haar kan begrijpen.
 10. Woensdag Continental All Season Contact 225/50/17 laten monteren, bij een kilometerstand vam 95000 km

 11. @aphapmooiste is als je dit plaatst in downloads Daar is dit de mooiste plek , en dan eventueel vanuit hier een verwijzing naar de download. Maar evengoed onze dank als forum voor de bijdrage
 12. Ik heb gezocht bij Skoda informatie, maar dat is zeer mager. Uiteindelijk heb ik op dit forum gevonden hoe het moest. Echter, eigenwijs als ik ben, heb ik een iets andere wijze gevonden en ook weer stap voor stap opgeschreven wat ik deed. Het principe is hetzelfde gebleven, maar bedank de eigenaar van de post waarmee ik verder kwam!! Zie de bijgeleverde DOC-file UPDATE op een SD kaart van Amundsen navigatie - door Hans.docx
 13. MarcoO2

  Je nieuwe aankoop

  Film jij zoveel dan?
 14. EdK

  Je nieuwe aankoop

  Duur stokkie ondanks dat hij is afgeprijst. Maar goed vermoed dat dit wel besteed is aan jou ?
 15. Skoody Boo

  Je nieuwe aankoop

  Ik heb maar eens een gimbal gekocht. De eerste goede+betaalbare modellen zijn nu nog verder in prijs gezakt doordat er weer opvolgers zijn. https://www.kamera-express.nl/product/12237253/moza-air-3-axis-motorized-gimbal-stabilizer-2-5kg-capacity-outlet/?channable=e13909.MTIyMzcyNTM&gclid=EAIaIQobChMI_8nR9_nL3gIVSIfVCh2KBgnZEAQYASABEgLGjPD_BwE Balanceren is wel even een klusje. En als je een andere lens wil mag je weer overnieuw. Maar je krijgt er wel mooie beelden uit. 🙂
 16. Snelle

  Je nieuwe aankoop

  Daarom zal ik steeds alles vergelijken tot in de puntjes als ik mij iets aanschaf. Lid bij Testaankoop en het internet afschuimen naar informatie en met de vergaarde info wijs omspringen.
 17. EdK

  Je nieuwe aankoop

  Ben er achter gekomen dat je je messen ook heel erggg goed kunt gebruiken om blikjes te openen. Maar goed een siliconen heft daar kan ik me nog mee verenigen maar als een coating op een mes te gaan gebruiken... Het geeft mij geen rustig gevoel, net als je die bakvormen en dergelijke tegenwoordig hebt van siliconen. Op één of andere manier stuit het me tegen de borst... Oja borst(en) daar word het ook al voor gebruikt om van a naar dubbel D te gaan, en tsja nu gaan ze opeens lekken en worden de dames er ziek van. Maar was toch ook een veilig product dat vele vrouwen gelukkig moest maken ?
 18. MarcoO2

  Je nieuwe aankoop

  Klopt Snelle. Maar als je je een béétje verdiept in wat je koopt, scheelt dat al heel veel.
 19. Snelle

  Je nieuwe aankoop

  Gelukkig zijn de Skoda mannen en vrouwen hier niet zo vlug week te krijgen, nietwaar Ed. . Probleem is dat er zoooooooveel op de markt is dat men het op den duur niet meer weet wat goed of minder goed is. En veel zaken worden dan nog eens verkeerd gebruikt wat de veiligheid niet ten goed komt.
 20. Cordoba

  Je nieuwe aankoop

  Ik ken het merk totaal niet, maar ben ook bepaald geen kenner op het gebied van keukenmessen. Ik heb behoorlijk wat materialenkennis, maar welke fabrikant welk materiaal precies gebruikt voor welk product, daar weet ik weinig van. Mijn bericht was alleen bedoeld als algemene stof tot nadenken, zo zie je huisvrouwen bijvoorbeeld loeiend hete gerechten soms zo in een Tupperware bakje mikken, zich totaal niet bewust dat ze de gezinsleden daarmee direct voorzien van hun "dagelijkse behoefte" aan weekmakers.
 21. MarcoO2

  Je nieuwe aankoop

  De ene kunststof is de andere natuurlijk niet. Als je je een klein beetje verdiept in waar het merk Joseph en Joseph voor staat, zul je zien dat dat heel erg draait om zaken als praktische kwaliteit, bruikbaarheid en design, maar vooral: om hygiëne, voedselveiligheid en dergelijke. Niet voor niets hebben ze op dat gebied allerlei Awards gewonnen. In tegenstelling tot de goedkope keukenmeuk die je overal kunt kopen, ben ik voor het "plastic-effect" juist bij Joseph en Joseph niet bang.
 22. Cordoba

  Je nieuwe aankoop

  Teflon wordt (in de keuken) toch vooral gebruikt als anti-aanbaklaag in pannen? Siliconen in combinatie met voedsel heb ik mijn twijfels over, net als de zo te zien gekleurde kunststof kapjes. Veel kunststoffen verspreiden een damp van weekmakers, die overal op de omgeving neerslaat, zelfs zo erg dat als je een perfect schoon voorwerp 2 weken in een plastic doos stopt, het na 2 weken volledig bedekt is met een laagje weekmakers (monolaag). Ik weet niet hoe siliconen zich gedragen met betrekking tot 'uitdampen', maar ben altijd voorzichtig met alles wat maar lijkt op kunststof in combinatie met voedsel. Om bovenstaande reden ben ik nogal fan van ouderwets keukengereedschap van metaal of hout. Ik weet het, hout kan allerlei stoffen en bacteriën opnemen, maar gevoelsmatig vind ik dat veiliger dan zeer kunstmatige materialen (plastics, siliconen, teflon) met vaak niet of nauwelijks bekende effecten op lange termijn.
 23. Snelle

  Je nieuwe aankoop

  De messen zijn er al.... nu nog het lekkere eten
 24. MarcoO2

  Je nieuwe aankoop

  Ik ben geen siliconenexpert, dus of deze siliconen een vervanger van teflon zijn weet ik niet. Over denslijtvastheid zal vast nagedacht zijn, maar dat ka; ik je na verloop van tijd beter vertellen. nadeel is wel dat ze met de hand afgewassen moeten worden, maar ach, dat is bij ieder beter set zo. ik he/ overigens ook een keramisch mes, maar dat vind ik helemaal niets. Het gevoel klopt niet, te licht.
 25. EdK

  Je nieuwe aankoop

  Jaja je vrouw heeft dus weer een boel geld bespaard door je in de gaten te houden... Maar die silicoon lemmet , moet ik dat zien als een vervanger van het teflon ? En hoe slijtvast is dit ? Want siliconen in je eten lijkt me nu ook weer niet gezond. Zelf wel eens naar keramische messen gekeken, maar ja daar zit ook een prijskaartje aan.. en dan twijfel ik altijd of ik geen spijt krijg van zo'n uitgave
 26. MarcoO2

  Je nieuwe aankoop

  Gisteren kwam mijn vrouw ineens met een Joseph en Joseph messensetje thuis uit de Albert Heijn met een triomfantelijk gezicht: "hier zat jij toch pas naar te kijken"?. Klopt, ik had daar inderdaad naar gekeken. De set was overal te koop voor tussen de € 30,00 en € 40,00. Bij de Ah lag het dus ineens voor... € 7,50. Voor dat geld kan je niet tobben Op het eerste gezocht een prima setje: ligt lekker in de hand, niet té licht, lekker stroeve handvaten, goed scherp en met een siliconen lemmet zodat het voedsel er niet aan blijft plakken. Ik ben benieuwd hoe ze me in het dagelijks gebruik bevallen. Als het me niet bevalt, kan ik altijd nog de Wusthof Classic Ikon-serie kopen waar ik ook naar zat te kijken, maar die ik (vééééél) te duur vond
 27. Rosinfield

  Mijn nieuwe wagen Skoda ingeruild

  Veel plezier er mee, Edwin!
 28. rocket

  Mijn nieuwe wagen Skoda ingeruild

  Heb mijn Skoda Fabia green line ingeruild op een VW Golf 7 1.6 TDI , hij rijdt fantastisch . Edwin
 1. Laad meer activiteit
 • Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van al ons laatste nieuws en informatie?

  Abonneer nu