VAG-man

Members
 • Aantal items

  30
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

VAG-man won de laatste dag op 13 maart

VAG-man had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

13 Good

Over VAG-man

 • Titel
  Active +

Profiel Informatie

 • M/V
  Man
 • Woonplaats
  Dedemsvaart
 • Beroep
  Gegevensbeheerder/landmeter

Auto

 • Merk
  Skoda
 • Type
  Superb Combi II
 • Uitvoering
  Ambition Businessline
 • Motor
  1.8 TSI 160pk/250Nm
 • Transmissie
  Hand-6
 • Kleur
  Zwart
 • Bouwjaar
  2010
 • Eigenaar sinds
  22-12-2018
 • Kilometerstand
  207.000
 • Accessoires
  Privacy Shades (Sonniboy), veel led-verlichting.
 • Instellingen
  Te veel om op te noemen
 • Radio- / Navigatiesysteem
  Admundsen

Recente bezoekers van dit profiel

46 profielweergaven
 1. VAG-man

  Hallo allemaal

  Hoi Rob, welkom op dit forum. Mocht je eens storingen krijgen of je wil de O3 laten uitlezen, dan kun je bij mij terecht. Ook voor aanpassingen kun je bij mij terecht. Veel plezier op dit forum en je O3.
 2. VAG-man

  Nieuw op het Forum

  Welk type zul jij het beste kunnen vertellen lijkt mij. Columbus of Admundsen lijkt mij. Ik neem aan dat dit in het instructieboek te vinden is. Het goedkoopst navigeren doe je op je smartphone. Zelf doe ik dit ook. Ik maak gebruik van de app Waze.
 3. VAG-man

  Nieuw op het Forum

  Welkom Frans op dit leerzame forum. Veel veilige kilometers met je O3. Ga je ook nog dingen veranderen aan je auto, bijvoorbeeld extra accessoires of instellingen (laten) veranderen via VCDS?
 4. VAG-man

  Nieuwe Superb

  Ik ben toch benieuwd naar de ervaringen van de Superb @domherre
 5. VAG-man

  welk inbouwsysteem?

  Ook ik ben al een tijdje opzoek naar een opvolger van mijn Admundsen. Als radio niks over te klagen integendeel. De navigatie gebruik ik niet, want niet up to date en ik vertrouw meer op de app Waze op mijn telefoon. Ik wil toch wat moderner en wil sowieso een Android radio, waarop ik Waze kan zetten. Ik heb echter Sound System in mijn S2, dus een aparte OEM versterker. De Android radio's die ik op het oog heb gehad kunnen niet met deze OEM versterker omgaan. Is er iemand die wél een Android radio werkende heeft samen met de OEM versterker?
 6. VAG-man

  Goed bedrijf voor glascoating?

  Ik maak de pads schoon met een douchekop. Veel water en af en toe het water uitdrukken in de douchebak. Vervolgens leg ik de pads op de radiator te drogen met de velcro naar boven. Voorlopig heel blij met de polijstmachine.
 7. VAG-man

  Goed bedrijf voor glascoating?

  Pfff wat een werk, maar ik heb er wel eer van. Momenteel de gehele voorzijde en rechterzijde gedaan. Volgende week weer verder.
 8. VAG-man

  Goed bedrijf voor glascoating?

  De harde wax die ik gebruik blijft na het aanbrengen en een nachtje intrekken makkelijk uit te poetsen. Nog even een vraag over de pads. Ik heb delen op mijn auto die een behoorlijk lakcorrectie moeten hebben. Ik gebruik daarom ook het meest grove polijstmiddel die bij mijn Starterskit is geleverd. Hoe vaak moet ik de pad verversen (lees schoonmaken)? Als ik één hele zijkant van mijn S2 combi heb gedaan maak ik de pad al schoon of is dit overdreven?
 9. VAG-man

  Goed bedrijf voor glascoating?

  Ik heb de Dodo Juice met factor 10 verdund, dus dat moet goed zijn. Ik heb wel veel lube gebruikt tijdens het kleien, omdat de lak zo enorm vies was. Misschien daarom veel sop. Nee de swipetest kende ik niet. Ik laat de harde wax meestal een hele nacht intrekken. Morgen zal ik het met de hand uitpoetsen.
 10. VAG-man

  Goed bedrijf voor glascoating?

  Nog een vraagje. Ik maak gebruik van een harde wax die ik er handmatig inwrijf. Mijn vraag is zouden jullie het ook handmatig uitwrijven of daarvoor de DAP gebruiken?
 11. VAG-man

  Goed bedrijf voor glascoating?

  Vandaag begonnen aan de klus. Ik heb alleen de voorkant van de auto kunnen doen. Ondanks goed wassen voelde het kleien als of ik de lak aan het schuren was. Wat een bruine drab kwam er af! Na vele keren kleien eindelijk glad gekregen en begonnen met polijsten. De waskrassen zijn verdwenen, maar sommige lakbeschadigingen krijg ik niet weg. Ik heb nu één gepolijst met de middelste gradatie polijstmiddel. Morgen ga ik weer verder.
 12. VAG-man

  Goed bedrijf voor glascoating?

  Het kleien en polijsten doe ik in mijn garage zonder pottenkijkers. @Cordoba Ik weet dat carclean een net bedrijf is. Heb daar vaker spulletjes besteld. Van waxworld lees ik ook positieve verhalen en ik gun ze ook hun zaken doen. Ik verwacht daar ook een goede service als er iets is met de machine. In het weekend probeer ik te beginnen met in ieder geval één deel van de auto te polijsten. Zal wat voor en na foto's maken.
 13. VAG-man

  Goed bedrijf voor glascoating?

  Bedankt voor je reactie. Ik twijfelde tussen waxworld en carclean. Beide hebben zo'n starterspakket waarbij carclean pads van Raffini heeft. Ik heb de bestelling maandag gedaan en zal deze morgen ontvangen. Heb ook van Dodo Juice een fles lube gekocht, maar niet de klei. Daar had ik nog genoeg van. Die is van Monello. Ik hoop dat dit samen gaat.
 14. VAG-man

  Gps amundsen in skoda yeti (2015)

  Zou leuk zijn als je je even voorstelt. Wordt gewaardeerd op fora en zo kans op sneller antwoord.
 15. VAG-man

  Goed bedrijf voor glascoating?

  Inmiddels dit besteld.