Jump to content

Cordoba

Members
 • Posts

  1,680
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  128

Cordoba last won the day on September 29

Cordoba had the most liked content!

1 Follower

About Cordoba

 • Birthday September 21

Profiel Informatie

 • M/V
  Man
 • Woonplaats
  hart van de Randstad
 • Interesses
  bier en brouwerijgeschiedenis, techniek, Formule 1, fotografie

Auto

 • Merk
  Skoda
 • Type
  Fabia III combi
 • Uitvoering
  Joy
 • Motor
  CJZ 1.2 TSI 66 kW
 • Tuning
  nog niet
 • Transmissie
  Hand-5
 • Kleur
  Quartz grey metallic
 • Bouwjaar
  12-2016
 • Eigenaar sinds
  24-05-2018
 • Kilometerstand
  45000
 • Opties
  Trekhaak, spatlappen achter, achterbumperbescherming
 • Accessoires
  green stripes
 • 3rd Party Opties/Accessoires
  L
 • Radio- / Navigatiesysteem
  Swing
 • Spritmonitor gebruikersnaam
  FabiaCordoba
 • Spritmonitor ID
  0938473

Recent Profile Visitors

4,433 profile views

Cordoba's Achievements

 1. Ik ben benieuwd hoelang die pakken weer verkocht worden, ik herinner me dat het vroeger soms een geklooi was om die pakken goed te openen, omdat de 'tuit' op de verkeerde plek losscheurt.
 2. Neuh, alleen maar zogenaamde smartphones gehad, de eerste was een Nokia C70, daarna een E5, een Samsung en nu een Nokia 5.
 3. Apple-prijzen zijn voor een flink deel een gevolg van de heersende hype. Voor welke andere tweedehands telefoon (refurbished) leggen mensen zo 500 euro neer? Samsung heeft regelmatig exemplaren met belabberde accu's, het ene apparaat wel, en het volgende identieke apparaat uit dezelfde winkel niet. Op het werk wel Samsung's, maar privé ben ik al weer meer dan 4 jaar terug bij Nokia. Overigens heeft elk apparaat zijn sterke en zijn zwakke punten, en een telefoon of tablet van merk X kan nu een topper zijn, maar over 2 jaar hebben ze andere modellen en dan is merk X ineens helemaal niet meer zo goed.
 4. Ik denk dat de analyse van Ed de juiste is, bij afkoelen 's nachts (vochtige lucht) kan condens precies de trigger zijn, waardoor er contact wordt gemaakt. Ik zou in elk geval de betreffende bedrading grondig inspecteren.
 5. Ik moet toch beter leren lezen, de enige prijzen waar ik iets over heb gelezen, zijn bedoeld voor in de prijzenkast, en consumentenprijzen heb ik al helemaal niets over gelezen, laat staan kortingen. 😎 (@Captain Hook Ja de azijn was in de aanbieding) 😁
 6. Wel bijzonder, het is altijd 'men' die zulke acties heeft, dat ben je nooit zelf. 😉
 7. Kia heeft volgens mij de laatste 5-10 jaar wel veel afgekeken bij goed verkopende concurrenten, dus de modellen zien er wel veel beter uit dan een decennium terug, en ook de kwaliteit is naar mijn idee verbeterd bij Kia. Waar ik wel vraagtekens bij heb, hoe veilig ze zijn bij een serieuze aanrijding, dat ben ik bij veel Aziatische auto's nog niet echt van overtuigd, al zal het stukken beter zijn dan bijvoorbeeld Landwind. Ander punt: die garantie van 6-7 jaar waar sommige merken mee zwaaien, wordt door de dealers niet altijd even serieus genomen, het konden wel Vag-dealers zijn.
 8. Cordoba

  Verjaardagen

  Gefeliciteerd @VAG-man🍻
 9. Ik was dus niet zo'n kind dat op 4-jarige leeftijd Sinterklaas al had ontmaskerd, maar heb er vrij lang in geloofd. Overigens heb ik vorig jaar wraak genomen op de oudere generatie: Sinterklaas gespeeld voor de bewoners van een 'bejaardenhuis'. 😁
 10. Tja, slechte opvoeding/opleiding gehad: ik heb geleerd om overal kritisch naar te kijken, en alles niet zomaar te geloven. Als kind hebben ze me gruwelijk in de maling genomen met Sinterklaas en Zwarte Piet, dus sindsdien een gezonde dosis wantrouwen. 😁
 11. Wat een kul verhaal: - touch screen is geen uitvinding van Steve Jobs, en bestond al in de 90-er en mogelijk al in de 80-er jaren. Overigens heeft ie wel gebruik gemaakt van technologie die door anderen is ontwikkeld, om daar hele nieuwe zaken mee te creëren. - ik denk dat de i-pad belangrijker is dan de i-phone, in mijn ogen is de i-phone niet veel anders dan een verkleinde i-pad waar je in geval van nood ook nog mee kunt bellen (de i-phone dus).
 12. Volgens mij komt dit probleem vaker voor, ook bij andere merken van het Vagconcern. Volgens mij heb ik hier ook wel eens over gelezen, ik dacht op het Seatforum (Seat-online.nl), en als ik het me goed herinner zat de fout vaak in een schakelaar die de ventilator aanstuurt. Het kan zijn dat een schakelaar/relais de ventilator aanstuurt, omdat volgens het signaal dat de schakelaar/relais krijgt, de airco aanstaat. Ik denk dus dat je in het elektrisch schema voor de fans moet gaan zoeken.
 13. Bij dit soort verhalen vraag ik me altijd af waar dat addertje (onder het gras) is. Je kunt bijvoorbeeld heel makkelijk de CO2 uitstoot van een autofabriek naar beneden brengen, je produceert veel onderdelen gewoon niet meer zelf, maar laat dat door de toeleveranciers doen, en doet alleen nog assemblage in de 'autofabriek'. Op papier is de uitstoot dan flink vermindert, maar als je de uitstoot van de toeleveranciers meeneemt, en het benodigde transport voor onderdelen meetelt, kan het zijn dat je per gefabriceerde auto zelfs meer uitstoot. Kortom zonder bijbehorende data en wat ze precies verandert hebben, is dit alleen een marketingverhaal zonder echte inhoud.
 14. Ik wilde al reageren dat je nieuwe demo knap zwart is uitgevallen. Dat logo ziet er wel aardig uit, maar de leeuw haal ik er niet meer uit, net zoals bij de allernieuwste versies van het Skoda-logo het origineel bijna niet meer te herkennen is, maar volgens mij is dat bij automerken een beetje hetzelfde als met biermerken. Op een gegeven moment vindt de marketing dat het logo gerestyled moet worden, dat gebeurt dan een paar keer achter elkaar tot de herkenbaarheid verdwijnt, en dan beweegt men weer terug naar het oorspronkelijke logo.
 15. Cordoba

  Verjaardagen

  Gefeliciteerd @PC-fre@k
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe