Jump to content

VAG-man

Members
 • Posts

  246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by VAG-man

 1. Als fan van Max kijk je snel door een oranje bril, maar zelfs de neutrale kijker moet je toch zien dat de FIA niet bepaald neutraal is. Ik kwam van het ene ongeloof in het andere. Nee het is zelfs geen willekeur aan straf die wordt uitgedeeld, want ze komen allemaal naar Max. Ik volg al zeker 40 jaar de F1, waarvan 30 jaar op tv. Misschien ben ik wel blij dat ik het volgend jaar niet meer live kan zien.
 2. VAG-man

  Verjaardagen

  Hoop dat het haar en jou rust geeft nu ze definitief afscheid neemt van het werk. Geniet er morgen maar van!
 3. VAG-man

  Verjaardagen

  Nog gefeliciteerd Menno.🎈🎉🎊
 4. Hallo Leo, Een lekstroom moet door de dealer toch te meten zijn?🤔 Waarom is de accu van 6 maanden oud vervangen?
 5. Prachtige techniek als het werkt😏
 6. Waarom heb je een nieuwe accu geplaatst? Was daar aanleiding toe? Het klopt dat veel storingen zijn te herleiden aan een zwakke spanning. Maar meten is weten. Als de spanning van de nieuwe accu te laag is kan ook de dynamo of spanningsregelaar kapot zijn.
 7. Welkom Hans. Welke specs hebben de Enyaq? Veel voorpret en leesplezier.
 8. Beetje schot op open doel, maar laat de auto uitlezen met iemand die VCDS heeft. Er zijn genoeg forumleden die deze software hebben.
 9. De set van de Action?🤔
 10. Vermoedelijk slecht contact geweest. Vaak helpt contactspray goed.
 11. VAG-man

  Verjaardagen

  🥰 bedankt jongens! Ja de tijd gaat hard, veel te hard. Maar in mijn hoofd ben ik 25 dat scheelt.
 12. Nou de leeuw is duidelijk te zien hoor.
 13. Doe mij maar geel of oranje metallic op de 308. Ik ben benieuwd of je daar een foto van kan krijgen.
 14. Ziet er goed uit volgens mij. Ik vind het bij zwarte auto's altijd lastig te zeggen, omdat veel ontwerplijnen vervagen.
 15. Waaraan moet je denken dan als je 2008 ziet? Nou misschien bouwjaar 2008?😉
 16. Wat een raar vergelijk. Er zit 10 jaar verschil in ontwikkeling! Hoewel de typenaam van de Peugeot anders doet denken. Als je zelf op een gelijkspel komt dan is de Yeti de grote winnaar.
 17. Vogelweg, Larserweg, Oostvaardersdijk (N701), Houtribdijk (N307) allemaal dodenwegen. Vroeger reed ik daar ook maximaal. Gelukkig nooit gesnapt.
 18. Bedoelen jullie echt de Knardijk of Oostvaardersdijk? Deze laatste loopt langs de Markerwaard. De Knardijk is een irritant mega bol klinkerweggetje waar je met een beetje ijzel zo de dijk afrolt. Oostvaardersdijk was vroeger een autoweg waar ik altijd topsnelheid reed. Kwartier rijden en ik was in Almere. Volgens mij mag je er de laatste 20 jaar nog maar 60 km/pu.
 19. Ik ben bijna 20 jaar geleden verhuisd uit dat dorp.
 20. Dan zaten we er toch niet ver vandaan. Roerblad is genoemd door @CaseyBasey en ik kwam zelf met iets wat het waterpeil bepaald. Dit is op de plek waar ik ruim 2 jaar heb gewoond. In de houten barakken uit de jaren 50.
 21. Ik geef het op. Héél het internet afgestruind.
 22. Nog wel in de tijd van zeilschepen?
 23. Heb 11 jaar in Lelystad gewoond. Iets met het schip de Batavia waarschijnlijk...
 24. Nee nog even wachten. Tot 00:00 uur vannacht? Bij 12 en 7 zit een scharnierpunt. Bij getal 2 dan ook? Bestaat 0 ook? Blijf aan een waterpeil op het roer van een schip denken, maar het waterpeil kun je ook op de romp van een schip aangeven d.m.v. verf of inkepingen.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe