CaseyBasey

Members
 • Content Count

  2,722
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

CaseyBasey last won the day on December 5 2019

CaseyBasey had the most liked content!

Community Reputation

293 Excellent

About CaseyBasey

 • Rank
  RS

Profiel Informatie

 • M/V
  Geheim

Auto

 • Merk
  Skoda
 • Type
  Yeti 1.2 TSI DSG Active+
 • Kleur
  Brilliant Silver
 • Bouwjaar
  2010-09
 • Eigenaar sinds
  2010-09
 • Opties
  CC, LMv, trekhaak
 • Radio- / Navigatiesysteem
  Pioneer
 • Spritmonitor gebruikersnaam
  CaseyBasey
 • Spritmonitor ID
  416029

Recent Profile Visitors

2,000 profile views
 1. Nou, ik had/heb dus wel last van laag in- en opstappen. Toen ik een nieuwe bank voor de woonkamer nodig had, heb ik daarom ook op een hoge zit gelet.
 2. Zo, je had meer last dan ik dacht. Mooi dat het nu goed gaat en dat in- en uitstappen geen probleem is. Veel plezier alvast met de aanpassingen!
 3. Ik vind het toch wel een beetje apart. Ik kocht een Yeti onder meer vanwege rugproblemen en hogere instap van de auto. En jij bent ook een lange vent met wat rugproblemen en je hebt een Fabia die je ook nog eens laat verlagen. Waarschijnlijk doet laag in- en uitstappen weinig met je rug?
 4. O ja, ik herinner me dat je het een paar keer had. Maar 4x een nieuwe ruit in een paar jaar? Was dat domme pech of was er iets anders aan de hand? (Maar ja, wát dan) Bij mij de eerste keer dat er iets met de ruit aan de hand is. En blijkbaar nog geen reden om er iets aan te doen. Heb er vrijwel geen hinder van, gelukkig.
 5. Het was geen ster maar een putje, en die kunnen ze wel vullen met hars, maar dat zal niet lang houden. Volgens hen geen gevaar van groter worden zonder behandeling, pas als het gaat sterren. Sterren mogen inderdaad niet groter dan 2 euro zijn. Ook mogen er niet meer dan 2 sterren in de ruit zitten, dan repareren ze ook niet. KwikFit is een van de aangesloten bedrijven van mijn verzekeraar en die geeft een paar jaar garantie. Wat de oude accu betreft, ik had geen enkel signaal gehad dat ie zwakker werd. In één keer te zwak om te starten. Ik merkte niet dat ie zwakker werd, accu is ook niet getest de laatste tijd (voor zo ver ik weet)
 6. Vanochtend op bezoek bij KwikFit omdat er een putje in het voorruit zit. Bleek niet te repareren, en volgens het personeel ook niet nodig. Maar toen ik weg wilde rijden, gaf de accu geen kik meer. Mazzel dat dit bij die zaak gebeurde, er kon direct een nieuwe accu geplaatst worden. Als ik me niet vergis heb ik tot vandaag met de eerste accu gereden. Dat is bijna 10 jaar. Omdat ik er toch niet zeker van ben, ook omdat bijna alleen maar korte stukjes rij, heb ik m'n rekeningen en spritmonitorgegevens gecheckt en ben geen eerdere accuwissel tegengekomen. Ben dus wel tevreden over deze gang van zaken.
 7. Ja dat vooral, meer groothoek. Voor meer tele crop ik wel.
 8. De laatste 6 jaar had ik alleen foto's met m'n telefoon gemaakt. Ik had eerst een Lumia en vond de foto's daarvan goed genoeg. Nu heb ik sinds een tijdje een Nokia 6.1 en vind de camera ervan heel matig en heb daarom weer eens een camera gekocht. Omdat ik wel voor gemak ga en niet voor perfectie, is het een compact geworden: Canon Powershot G9 x II. Ben er wel blij mee, hoewel de zoom net iets te beperkt is (equivalent van 28-84 mm). Maar hij past echt in de broekzak en dat is voor mij een enorm pluspunt. Ik fotografeer nu ook in RAW en ben dus ook aan het nabewerken geslagen. En net als Marco in beperkte zin: licht en schaduw, witbalans (warmte), curves en scherpte. Gaat best wel snel als het niet om honderden foto's gaat.
 9. Ik denk het niet: Skoody heeft alleen een Lenovo laptop waarop hij soms wat video's bewerkt. (Anders had hij de donkere zijkant van de treinstellen vast wat opgelicht.)
 10. Aha, de Kikker als ik me niet vergis.
 11. Geen pc alleen een laptop: een Acer Aspire 7 met: Intel Core i7 2.8 GHz Geforce GTX 1050 met 2 Gb GDDR5 dedicated VRAM 8 Gb DDR4 geheugen 256 Gb Intel PCle SSD
 12. Op dit forum vind ik álle foto's interessanter dan gedetailleerde uitweidingen over allerlei technische aspecten van de fotospullen en het gebruik ervan. Dank voor de foto's, mooie opnamen.
 13. "...interessant voor treinliefhebbers. Voor cameraliefhebbers niet,..." Zelf zie ik op dit forum liever af en toe een foto. De vele bijdragen over voor- en nadelen van allerlei soorten lenzen en andere hulpmiddelen en de keuzestress die e.e.a. met zich meebrengt, zonder dat getoond wordt wat voor mooie plaatjes met die spullen gemaakt worden, vind ik iets minder interessant.
 14. He Skoody, wanneer zien we van jou eens wat plaatjes?
 15. Leuk verslag en prachtig resultaat!