Skoody Boo

Members
 • Content Count

  5,791
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  174

Skoody Boo last won the day on January 14

Skoody Boo had the most liked content!

Community Reputation

782 Excellent

About Skoody Boo

 • Rank
  L & K

Profiel Informatie

 • M/V
  Geheim

Auto

 • Type
  Fabia Combi greentech ambition
 • Motor
  tsi 77 kw
 • Transmissie
  handgeschakeld
 • Kleur
  rally green
 • Bouwjaar
  2012
 • Kilometerstand
  de 5000 gepasseerd
 • Opties
  - in hoogte verstelbare passagiersstoel
  - audiopack Plus
  - volwaardig reservewiel
  - middenarmsteun
  - start stop systeem
  - regeneratief remsysteem
  - esc en asr
 • Radio- / Navigatiesysteem
  Navigator 11 Free op netbook
 • Zomervelg / -band
  Stalen velg + 185/60/15 Dunlop SP Sport
 • Wintervelg / -band
  Stalen velg + 185/60/15 Dunlop SP Sport

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 10 jaar lijkt me heel netjes. Bij mij is een paar weken terug de accu preventief vervangen, omdat een test uitwees dat hij niet heel veel prik meer had. Dat is na 8 jaar. Voor hetzelfde geld (nou ja, niet dus) had ik er nog een tijd mee kunnen doen, maar aangezien die dingen doorgaans nooit stuk gaan bij de Kwikfit (behalve bij jou dan), maar altijd vlak voor een sollicitatiegesprek, ziekenhuisafspraak of vakantievlucht heb ik hem lekker laten vervangen.
 2. Die controller is samen met de Wii aan dochterlief van de zwager meegegeven gok ik zo. "Goed mikken, dan kom je vast in een volgend level!" zei Frank nog bij het afscheid.
 3. Ah, ik weet weer waarom ik geen TV heb รฉn geen visitie over de vloer met Kerst. ๐Ÿ˜… Ik vind dat jij een hele goede manier hebt van met tegenslagen omgaan, Frank. Respect.
 4. Mooie foto's, Marco. Als het om close ups van dieren gaat is er in een dierentuin natuurlijk niets zo fijn als flink wat tele. Mijn keuzes zijn dan beperkt tot de 50-100mm f/1.8, de 100mm macro, en de 55-250mm stm.... (zie je wel, ik heb he- le- maal GEEN GAS ๐Ÿ˜‰ ) Wat ik van de 55-250 heb geleerd heb is dat de onnatuurlijke indruk die de zware compressie kan geven mij te veel in de weg zit omdat ik vaak toch graag een onderwerp in relatie tot z'n omgeving vastleg. Met name de struisvogel is prachtig. De achtergrond bij de wolf blijft toch iets te druk, mede doordat de achtergrond meer licht heeft dan het onderwerp. De foto's uit het aquarium verraden m.i. dat het toch een beetje een worsteling was met deze lens, daarmee niet minder heroรฏsch natuurlijk ๐Ÿ˜‰ . Als de kinderen wat ouder zijn kan je opmerkingen krijgen als "papaaaaah, zet nou gewoon even die 50mm f/1.4 er op, dan kunnen we zo weer naar buiten". ๐Ÿ˜‰ Alle dieren ten spijt denk ik toch dat wat mij betreft dit de foto van de dag was. Mooie kleuren. En goed gezien. Met de kinders naar de dierentuin gaan, en dan met zo'n foto thuiskomen. Fraai!
 5. Skoody Boo

  Verjaardagen

  Niets zo lekker rustig als een semi comateuze toestand. Op een gegeven moment is het natuurlijk ook zoiets als een huwelijk waarbij men vergeten is tijdig tot echtscheiding over te gaan: alles is al gezegd, en alles wat er te zeggen is valt bij voorbaat uit te tekenen ook zonder dat er iets gezegd wordt.
 6. Skoody Boo

  Verjaardagen

  Gefeliciteerd!
 7. Was het maar waar. De volgende keer ga ik inderdaad alleen, zeker als het zou koud is. De jongste huilde halverwege over koude tenen en is nu snipverkouden, en de vrouw was naar nu blijkt bezig ziek te worden.
 8. Dat was een poginkje van mij om met html-code de achtergrond zwart te maken.
 9. Nou, hij doet het hoor. Ben nog niet helemaal klaar met knopjes customizen, maar het belangrijkste staat al wel goed denk ik. Firmware updates zijn ook gedaan. Dit is alleen met de EF 35mm f/2.0 IS USM en de Sigma 50mm f/1.4 HSM Art. De EF 24mm f/2.8 IS USM en EF 100mm f/2.8 IS USM macro zijn er nog niet op geweest.
 10. Skoody Boo

  Verjaardagen

  Nou ja, dan ben ik vast maar mooi op tijd met m'n felicitatie ๐Ÿ˜‰
 11. Dat zou ook enorm schelen in hoe zwaar het elektriciteitsnet moet worden. Voor mobiliteit en de pieken van groene energie moet dat al uitgebreidt worden, dus het zou mooi zijn als de warmtevraag via een andere weg kan. Probleem is wel dat niet alleen de ketels een aanpassing nodig hebben, het gasnet heeft ook aanpassingen nodig.
 12. Skoody Boo

  Verjaardagen

  Gefeliciteerd met het herstel van je verjaardag, Frank. ๐Ÿ™‚
 13. Nou, het is nog mooier, ik had moeten tekenen voor ontvangst, maar ik zie nu dat er in hun systeem ook nog doodleuk een handtekening staat. Via handtekeningvervalsing probeert iemand doodleuk een risico van verlies van 1700 euro bij neer te leggen om 1 minuut sneller te zijn met bezorgen..... Zou nog steeds een prima deal zijn, Ik heb al twee van die accu's, en de 70D is nagenoeg werkloos. Maar er hoort er wel nog eentje te komen natuurlijk.
 14. Haha, das een goed idee Snelle! Ik wil er best nog รฉรฉn! Nou ja, het enige wat last zou hebben van de kou is de accu, en die ontbreekt doodleuk. Die mogen ze nog even nasturen. Gelukkig passen de accu's van de 70D ook. ๐Ÿ™‚