Skoody Boo

Members
 • Content Count

  5,860
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  181

Skoody Boo last won the day on May 25

Skoody Boo had the most liked content!

Community Reputation

812 Excellent

About Skoody Boo

 • Rank
  L & K

Profiel Informatie

 • M/V
  Geheim

Auto

 • Type
  Fabia Combi greentech ambition
 • Motor
  tsi 77 kw
 • Transmissie
  handgeschakeld
 • Kleur
  rally green
 • Bouwjaar
  2012
 • Kilometerstand
  de 5000 gepasseerd
 • Opties
  - in hoogte verstelbare passagiersstoel
  - audiopack Plus
  - volwaardig reservewiel
  - middenarmsteun
  - start stop systeem
  - regeneratief remsysteem
  - esc en asr
 • Radio- / Navigatiesysteem
  Navigator 11 Free op netbook
 • Zomervelg / -band
  Stalen velg + 185/60/15 Dunlop SP Sport
 • Wintervelg / -band
  Stalen velg + 185/60/15 Dunlop SP Sport

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skoody Boo

  Bier

  Ik heb toch het idee dat zelf brouwen voor een tikkie nerderiger types is dan dit relatief kant-en-klarige product. Je kunt Heineken-types wel interesseren voor zo'n product, want het is natuurlijk bier met een gevoel er bij, maar de essentie voor deze mensen is mijns inziens toch het bier en niet..... dat zelf-doen....., dus het wordt dan toch iets uit een fust of de koelkast, en dat gevoel regelen ze dan wel met een ander product. Het is een beetje als biologische groente en hipsters, die bio-groente en het gevoel er bij willen ze allemaal wel, maar je krijgt echt niet al die hipsterknotten de volkstuin in.
 2. Er zitten wat zekerningscontacten in mijn auto bijvoorbeeld, en wat contacten aan mijn lenzen (de vintage Contax/Zeiss en andere manuele lenzen daargelaten) en camera's, maar verder valt het wel mee geloof ik. Heeft allemaal weinig voorspellende waarde in ieder geval.
 3. Dat is zo. Toch: Iets met kansen.
 4. Precies, en daarom moet Lubach nog heel wat jaartjes wachten voor die een prijs krijgt, want dat duurt nog zo lang voor die eens dood gaat. Spijkerman heeft z'n ziel aan de commercielen verkocht, dus die krijgt natuurlijk nooit een prijs.
 5. Ja, maar het is eervoller als er in die 15 jaar niemand is opgestaan om het te verbeteren. En het is ook leuk als je een prijs krijgt voor je dood bent, dus dit is een mooi moment zo.
 6. Sowieso geen verzameling nare auto's, maar dat golfje en die porsche zijn wel de leukste uit het rijtje. Lekker hoor, heerlijk genieten.
 7. Nee, dat wordt niet meer gemaakt, maar na hun tijd had je Kopspijkers, en nu is er Lubach. Elke tijd z'n eigen ding.
 8. Tja, dat was ooit best belangrijk. Zo ik dan toch iets wijzer zijn geworden? Nou ja, voor het eerst heeft zo'n sleurhut een overduidelijk voordeel: het eigen sanitair. Dat is nu natuurlijk wel erg handig. Maar ja, voordat je bijvoorbeeld in Slowakije bent met 80Km/u....... Met onze jongste werkt het ook niet om langer dan 3 uur te slapen in auto-stoelhouding. En dat ding eet stallingskosten, dus als je een jaartje iets anders wilt dan ben je dat toch al kwijt. Dus nee, heel erg warm loop ik er nog niet voor. Die tent mag van mij sowieso wel op marktplaats hoor. Maar van de vrouw weer niet, en de kinderen vinden een tent ook heel leuk. Duur is het niet natuurlijk (behalve dat je een grotere auto nodig hebt), en dat vind ik dan wel weer een prettig aspect. De deal is nou een beetje dat we om en om doen, met dit jaar dus voor het eerst een hotelletje in plaats van kamperen. Daarmee is het eigen sanitair ook meteen op orde. Nou nog hopen dat Duitsland op tijd open gaat. Of gewoon het nummerbord met typex wit maken.
 9. Ohw, bij die toon krijg je meteen zin om een lekker worstje in die air fryer te gooien. 🙂 Grapje hoor, Menno, je hebt natuurlijk alleen maar gelijk, maar er gaat een kenmerkende schoonheid uit van de bescheidenheid in formuleren. 🙂
 10. Ik denk dat elke Octavia 1.5 tsi voor mijn criteria wel genoeg toeters en bellen heeft, dus een voorraadauto lijkt me prima (mits die groen is natuurlijk (grapje)). Die staan nu vanaf zo'n 30.000, en als daar ook nog wat van af kan, dan wordt het wel interessant. Een grotere auto is eigenlijk niet eerder nuttig dan voor de volgende zomervakantie, want juist deze zomer blijft de tent in ieder geval thuis. Zo is het ook wel weer. Maar de vraag is natuurlijk hoe lang dat verschil in vraag en aanbod bij nieuwe auto's aanhoudt op dit moment. Stilliggende fabrieken helpen op termijn natuurlijk niet mee aan het in stand houden van een overschot. Nog een vraag is of zomer 2021 wel enigszins kampeerfähig zal zijn. Ik zie nog niet helemaal voor me hoe zo'n campingtoiletgebouw en anderhalve meter samen zouden moeten gaan. Al kunnen we ook weer eens een beetje de noordkant van Zweden opzoeken natuurlijk ;).
 11. Ik vond het wel een feest dat de kinderen gisteren naar school gingen. Niet zozeer dat ze weg waren (al is dat ook wel eens praktisch) maar vooral dat ze bij het avondeten ook weer wat te vertellen hadden. Dat vonden ze zelf duidelijk ook heel fijn. Je kunt kinderen laten videobellen wat je wilt, maar het is toch niet hetzelfde. Wat dat betreft zijn kinderen net mensen. 😉 Voor mij duurt het een paar weekjes en dan is het thuiswerken ook weer voorbij. Ik heb ontzettend veel zin om weer wat collega's te zien.
 12. Wij halen meestal echte friet van de versgesneden aardappels. Als dat minder praktisch is dan wordt het friet uit de oven. Of een andere aardappeloplossing. Als we nou een garage of bijkeuken zouden hebben dan lijkt dat ding van Marco me zeker wel wat, maar zonder die ruimte is het weer zo'n ding. Zo'n ding waar je er snel te veel van hebt.
 13. Het lijkt er op dat dealers niet echt hun verkooptargets halen op dit moment. Is daar voordeel aan te behalen als je nu een nieuwe auto koopt? Of moet je juist nog heel even wachten? Ik hoop eigenlijk een beetje op een reactie van Frank (iedereen mag reageren hoor!), die heeft altijd wel visie op dit soort dingen.
 14. Ziet er mooi uit! Lekker ruim zo. 🙂
 15. supermooi daar, Ed.