Ga naar inhoud

SFE M&G 2012


Skoody Boo
 Delen

Aanbevolen berichten

Oei als ik dat lees een helling had dit niet verwacht in Nederland, hoop dat dit geen problemen heeft voor de S2 met een kleine 1.4.

Maar de Yeti's zullen wel een sleeptouw bij hebben zeker als het mij niet lukt :-))

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tussen 1924 en 1937 werd diezelfde helling door een interlocale tram bereden. Misschien de steilste tramhelling van Nederland, alhoewel de Nijmeegse tram ook een steile helling had bij Berg en Dal, met een heuse keerspiraal met daarin de eerste betonnen brug van Nederland. Maar die trammetjes hadden dan ook 300 pk, een aangepaste overbrenging en gelijkstroommotoren en dus een prima koppelcurve.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Super!

Ik heb in overleg met Skoody Boo alle M&G topics opgeschoond, kalender item bijgewerkt, posts/topics gesplitst en samengevoegd waar nodig en een melding bovenaan het forum toegevoegd.

Nu even iedereen (zoals Cyrus) aanmelden via de kalender om een volledige lijst te krijgen (en dat scheelt Skoody weer werk)

aangepast door PC-fre@k
Link naar reactie
Delen op andere sites

je zou toch met caravan en al komen voor de catering !!!

Dacht dat dit al besproken en vast stond !??

Ps: je mag je oren thuis laten als je je leesbril dan maar wel ophoud !

aangepast door EdK
Link naar reactie
Delen op andere sites

seconden lijm ook goed ?

en anders heeft menno nog wel spoilerkit liggen, kun je zonder meer met je bril op ook douchen.

aangepast door EdK
Link naar reactie
Delen op andere sites

PC-fre@k heeft dat goed gedaan met die announcement boven aan de pagina, en die kalender. :)

Graag iedereen die komt even naar de kalender gaan en ff klikken om aan te melden, ook al sta je al op de deelnemerslijst (tenzij er een datum is uitgerold dat je niet kon natuurlijk) .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe