Jump to content

Wasmachineman

SFE Moderator
 • Posts

  8,893
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  289

Everything posted by Wasmachineman

 1. Mooi! Maar hoe weet jij dit? Werk je hij Skoda? πŸ˜€
 2. Zet deze data maar alvast in jullie agenda! πŸ˜€ China wordt misschien gecanceld wegens Corona…dat weten ze nu al. πŸ˜‚
 3. Welkom Mandine! Waarom Skoda? En welk type?
 4. Sterkte @MCDekker Wat voor auto rijd je nu nog?
 5. Mooie start voor Ferrari morgen met Leclerc op Pole. Is hem wel gegund en zeker in deze thuiswedstrijd. Of ie gaat winnen valt nog maar te bezien want Max start vanaf 7 of 8 en dat zal ook wel weer een spektakel kunnen worden. 😎
 6. Hier in NL is occasion lease wel mogelijk als de auto interessant genoeg is.
 7. https://www.telegraaf.nl/sport/1058256998/vijf-plaatsen-gridstraf-voor-max-verstappen-in-monza
 8. Heftig dit allemaal, duurt ook allemaal veel te lang dit gezeik met leveringen van nieuwe auto’s. Zijn er geen leuke Skoda occasions voor jullie te koop die een jaar oud zijn?
 9. Vrienden van mij zijn gister geweest en zijn er nu opnieuw. Nog 6 uurtjes mogen ze wachten tot de race start….
 10. https://www.telegraaf.nl/sport/951930165/max-verstappen-benoemd-tot-officier-in-de-orde-van-oranje-nassau Formule 1-coureur Max Verstappen is donderdag benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De eerste Nederlandse wereldkampioen in de Formule 1 kreeg deze Koninklijke onderscheiding uitgereikt door minister voor Sport Conny Helder, in aanwezigheid van zijn familie en naasten. Verstappen reageert dankbaar op de benoeming: β€žHet is een hele eer om deze benoeming te mogen ontvangen. Ik ben erg dankbaar aan mijn familie en naasten voor hun steun vanaf mijn eerste racejaren en wil ook graag Red Bull en mijn persoonlijke sponsoren bedanken. Zonder al die support had ik niet kunnen komen tot waar ik nu sta. Daarnaast wil ik ook graag mijn fans wereldwijd, maar met name de Orange Army bedanken. Hun aanmoedigingen zijn keer op keer overweldigend en het is mooi om zoveel Nederlanders mee te zien leven. Ik kijk dan ook enorm uit naar mijn thuisrace komend weekend in de Dutch Grand Prix.” Helder: β€žEr komt veel meer bij kijken dan alleen talent om kampioen te worden. Vele jaren hard en lang werken, niet opgeven en doorgaan. Je bent hierin een grote inspiratie voor velen. En uiteindelijk rijd je als eerste Nederlander naar de wereldtitel Formule 1. Wat een fantastische prestatie. Je hebt Nederland hiermee ook wereldwijd op de kaart gezet.”
 11. Deze is nieuw bij ons in de straat! 😍
 12. Ik keek op Canvas, wel leuk om eens mee te maken. Normaal kijk ik via de app van F1 die ik dan stream naar de tv. Komend weekend dus via de NOS op NPO1 voor de verandering. De nabeschouwing kijk ik altijd op Ziggo.
 13. Jij hebt ook altijd mazzel zeg!
 14. Wie gaat er naar Zandvoort komend weekend? Ik niet en zal lekker thuis kijken. Vorig jaar was ik er wel bij op de race dag zelf en het was echt onvergetelijk. Maar ook enorm druk met alle daarbijhorende zaken zoals erg veel lopen, lange rijen voor je hapje/drankje en het zicht is ook niet al te best. Maar de sfeer is echt top, dat haal je nergens anders. Iedereen juicht, klapt en zingt. Niet normaal gewoon. Dus als je gaat, veel plezier en geniet ervan!!!
 15. Ik weet dat jij Ajax supporter bent als het om voetbal gaat hoor, dit heb je de afgelopen 12 jaar duidelijk geventileerd. Geeft niet toch? Dat je je nu niet interesseert voor vtbl snap ik ook want het is niet echt leuk als Ajax steeds kampioen wordt. Pas maar op dat je niet hetzelfde gaat voelen mbt Formule1 met Max die met 2 vingers in zijn neus overal gaat winnen….maar je kan altijd nog lekker vecht-vliegeren wat ook jouw aandacht nodig heeft toch?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. Β© Skoda Forum Europe