Jump to content

Wasmachineman

SFE Moderator
 • Posts

  8,766
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  269

Everything posted by Wasmachineman

 1. Je zoekt de maten van een Enyaq dus. Laat de maten maar komen heren/dames! Of misschien even naar de dealer Luc?
 2. Nog eentje dan. Nu van de achterkant en morgen de voorkant. Nu liep er een grote hond rond waardoor ik maar afstand hield….alles groter dan een kat vertrouw ik dus niet.
 3. Ja, ik spaar voor de volgende vakantie en daarom moet ik ff aan het werk. 8 juli zijn we een maandje weer aan het vakantie vieren in zuid Italië hoor dus nog ff doorbuffelen in het pittoreske Wieringerwerf
 4. Wat dachten jullie hiervan? Gewoon op bezoek bij mij buren waar ik werk.
 5. Mijn gespotte Taunus is van eerder dan begin 80 denk ik. https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus Eind jaren 70 zo te zien? Ik zag het model TC1 dus staan in de garage. TC3 is van begin 80 volgens Wikipedia. Ik had in die periode een krantenwijk en de depot houder had toen zon TC3 model waar de kranten uit de kofferbak vandaan kwamen...
 6. 1 jaar wachten! Pfff. Sterkte en veel leesplezier hier. En welkom uiteraard.
 7. Nu een gouwe ouwe!! Ford Taunus. Ook deze oldtimer rijdt dagelijks want toen we terug kwamen was ie al weer verdwenen…naar Duitsland?? 🇩🇪
 8. En wat een verschil in snelheid zeg! Die RB is supersnel. Hamilton eindigde als 6e meld ik nog ff…👍🏻
 9. Yes!!! Weer heeft Max de volle buit binnen gesleept na een mooi gevecht. Ik moet slapen nu maar ga morgen nog eens alles rustig nakijken met hopelijk betere wifi want de 3G en 4G zijn dramatisch hier in de bergen…
 10. Of een demo snel verkocht wordt of niet hangt van de dealer af en de importeur. Wij weten niet hoeveel auto’s vanaf de fabriek er nog naar de dealer gestuurd worden nu. De kans is klein dat het er veel zijn vanwege alle tekorten. Maar een dealer moet verkopen anders komen ze in de problemen met targets die gehaald moeten worden…korting zal er in geen geval worden gegeven lijkt mij? Succes en houd ons op de hoogte @Sagawolfen als er vragen zijn dan gooi je het maar in de groep hier.
 11. Een testrit is belangrijk uiteraard. Daar krijg je dan een demo en dan kun je gelijk vragen of er voorraad is? Is de demo te koop? Kan interessant zijn. Een dsg is wel erg fijn hoor. In welke plaats woon je? Want er zijn best wel verschillende ervaringen met dealers! Positief en negatief!
 12. Mooi, dan heb je veel keuze. Klik op de link en zo kun je een beetje bouwen aan je Skoda. Daarna een dealer zoeken in jouw regio en kijken of er snel geleverd kan worden. Levertijden kunnen erg lang zijn helaas. Wel belangrijk om te weten of je wil schakelen of liever een dsg automaat wil hebben?
 13. Fabia hatchback is compact van buiten en ruim van binnen. Beter kan niet! Hoeveel euro wil je spenderen? En heb je een inruil auto?
 14. Welkom Sagawolf! Zoek je een hatchback of een combi? De combi is niet in productie als je een nieuwe Skoda zoekt. https://www.skoda.nl/modellen/fabia-hatchback Zeker een mooie en ruime kar deze Fabia.
 15. Mooie bak hoor!! 😍 En goed te weten dat het laden onderweg best wel meevalt. Gewoon een kwestie van goed voorbereiden/plannen.
 16. Vrijdag 6 mei dus Max mag weer in training. De rest ook uiteraard en de verwachtingen zijn weer hoog! 😀 En het gebeurt allemaal dit keer in Miami! Nieuw toegevoegd aan het programma en de Yankees hebben echt alles gedaan om iets moois ervan te maken. 👌🏻
 17. Weet ik niet en ik hoop dat jullie het wel weten!? 😀 In elk geval geen 812 Spider!
 18. We gaan door: Ferrari!
 19. Deze Porsche hoefde niet in de garage maar zal wel bij de visite horen van een of ander feestje gisteravond hier. Ook een supermooie sportwagen!
 20. Deze Honda bevalt echt heel goed Jefrey. Dit is echt een Honda qua wegligging en rijdt dus als op rails. Hier ben ik erg blij mee!
 21. Over gespoten in een witte metallic lak. Staat in een ondergrondse parkeergarage dus kwam niet echt helemaal goed uit de verf. Maar echt een plaatje en er wordt gewoon mee gereden hier want gister zag ik deze niet hier staan in de garage.
 22. Wasmachineman

  🙈

  Ben ik eens een keer op vakantie in Florence zit ik midden in de aardbevingen! Jullie wisten al dat Italianen sterk zijn in het overdrijven maar dat klopt zeker: ik telde “maar 3” aardbevingen gelukkig.
 23. Delta HF naast mij geparkeerd! 😍
 24. Klopt allemaal. En wat dat betreft, dieselblokken hebben zich al lang bewezen in de afgelopen periode dus die blijven nog wel ff in de verkoop. Er zal wel wat minder keuze zijn in dieselblokken misschien...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe