Snelle

SFE Moderator
 • Content Count

  4,018
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  142

Everything posted by Snelle

 1. Gewoon het pakje tentoongesteld met al het andere werk dat ze had gemaakt. En het hoofddoel was haar werk en niet het ding erond denk dat ze nauwelijks naar het 3d gezien hebben. Maar voor mij was het ook weer eens leuk om iets nuttigs te maken en te experimenteren.
 2. Voor de dochter haar eindwerk de printer ingeschakeld, zij moest reclame maken voor een auto shampoo en dit voor alleenstaande mama's (waar halen die leraren het). Bushokje een Fiat 500 en wat dames geprint aan de zijkant voorzien van een adshel met daar haar poster op.
 3. Snelle

  Je nieuwe aankoop

  @EdK weet niet wat de privacy regels zijn in NL maar hou er rekening mee als men de beelden gerechtelijk wil gebruiken men hiermee in orde moet zijn. Voor de rest is het een handig ding om wat mee te spelen. Zelf heb ik deze reeds een paar jaar en tot hiertoe werkt het toestel naar behoren en dat voor een 61€. In 2017 110 € voor betaald heb er nu bijna twee voor, denk dat ik mij nog eentje ga bestellen😎
 4. Bepaalde opties zijn voor de ene nuttig en voor de andere weer waardeloos soms moet men wel eens goed overwegen of bepaalde opties zijn nut hebben want het gaat tenslotte om veel centjes.
 5. Mogelijk kunnen die mannen en vrouwen geen Nederlands lezen ?
 6. Snelle

  fotografie

  Wel ik denk dat ze de 35mm zal bestellen, is ook wat naar haar budget de rest vindt ze op dit moment wat te duur. Op school zijn er binnenkort lessen wat betreft portretfotografie betreft.
 7. Snelle

  fotografie

  En voor portretfotografie een goede lens ? https://www.fotokonijnenberg.be/nikkor-af-s-35mm-f1-8-g-dx-1?channable=e16662.TkkzNTE4Rw&utm_campaign=shopping&utm_content=Nikon&utm_source=tweakers.be&utm_medium=cpc&utm_term=NI3518G#product-collateral
 8. Snelle

  Je nieuwe aankoop

  Een handig iets om wat energie te besparen. beter zelf uw elektriciteit verbruiken dan deze weg te geven.
 9. Snelle

  Je nieuwe aankoop

  Als ge data overzet ga er dan eerst maar met de grove borstel door.
 10. Snelle

  Voorstellen

  Welkom, Jozz welke wagen rijdt nu het best?
 11. Om eens te vergelijken. http://www.wax-it.be/
 12. Snelle

  Skoda Scala

  1,5 TSI110 kWAut.-DSG7•- 28 560 € 1,0 TSI85 kWMan.6•- 25 450 € Natuurlijk Belgische prijzen ?
 13. Snelle

  Skoda Scala

  Zelfs met alle toeters en bellen is "de prijs" veel te hoog voor wat men ervoor terugkrijgt. De vanaf prijs is in België 20.770€ en met alles op en aan 37705€
 14. Snelle

  Skoda Scala

  Op het internet zijn voldoende foto's te vinden van professionele fotografen genomen in oogverblindende kwaliteit. Dacht nog als ik de prijs zag" hier heb ik en mooie Alfa Giulia voor".
 15. Snelle

  Skoda Scala

  Op het autosalon in Brussel stond hij te blinken, weet de prijs niet meer maar vond hem zeer duur. Was waarschijnlijk met alles op en aan.
 16. https://www.thule.com/nl-nl/nl/cargo-carrier/towbar-cargo-carriers Natuurlijk kan men voor deze prijs veel wegwerptentjes kopen. Opgelet naarmate de kinderen groter worden groeien de koffers ook, maar tegen die tijd staat er een superb voor de deur.
 17. Eigenlijk wel leuk zo een bedrijfswagen kan men verschillende modellen uittesten.
 18. Denk dat dit ongeveer en 150m zal zijn en de draad is 1.75mm dik. Kostprijs ongeveer een 10€ zonder de elektriciteit gerekend en de tijd van het stuk te ontwerpen en tekenen. De grondstof dat ik heb gebruikt PETG heeft geen geurhinder ABS dat stinkt. Maar ruiken of niet het is altijd beter dat de kamer wordt verlucht en als men dan een afzuiging heeft nog beter natuurlijk. Ik print deze in mijn bureau in de winter kan ik het raam niet openzetten omdat koude en tocht invloed heeft op de kwaliteit van de print daarom is de kamer gesloten. Maar soms zit ik dan wel voor een bepaalde tijd in dezelfde kamer maar dan laat ik de deur open. In de hal staat wel altijd een raam open dus als er wat reuk vanonder de deur komt gaat dit weg en eens de print gedaan is zet ik het raam in de bureau open. Alles is wat afhankelijk van de kamer en is er verluchting in de buurt, maar wat geur betreft geven PLA en PETG geen geurhinder.
 19. Na een 13U werken (de printer niet ik) is de batterijhouder afgewerkt in PETG van Real 0.30 layer zonder enig probleem. De lay-out van de print was voorzien om de printer te testen, kleine gaatjes, rondingen, strijken bovenaan, tekst een paar mm in de print en erdoor. Ben tevreden over de kwaliteit alhoewel het hier en daar nog wat beter kan. De volgende houder zal wit zijn in PETG van 123 3D. en hier en daar nog wat aanpassen zowel tekening als in Cura. Nu de afmetingen eens nameten of dat wel klopt en hier en daar nog wat opkuisen. De batterij past perfect de rondingen binnenin de print zijn voorzien om pads in te kleven deze wat men gebruikt onder de stoelpoten. Aan de achterzijde komen alu. rails 20X20 met deze rails wordt het tegen de muur bevestigd en daaronder komt de houder voor de lader.
 20. Snelle

  Verjaardagen

  Dank u wel, men kan niet alles zien ?
 21. Snelle

  Verjaardagen

  Dank u wel.
 22. Snelle

  Verjaardagen

  Bedankt mannen.
 23. Snelle

  HNY

  ....en aan iedereen.
 24. Welkom, veel leesplezier hier. Is het mogelijk om de uitleg van de centrale deurvergrendeling te plaatsen op de pagina waar u de oplossing heeft gevonden dat is altijd interessant om te zien waar deze oplossing staat.