Snelle

SFE Moderator
 • Aantal items

  4001
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  139

Alles dat geplaatst werd door Snelle

 1. Snelle

  Seat Leon ST Style Connect 1.4TSI ACT DSG-7

  Eigenlijk wel leuk zo een bedrijfswagen kan men verschillende modellen uittesten.
 2. Snelle

  3D Printing in de praktijk.

  Denk dat dit ongeveer en 150m zal zijn en de draad is 1.75mm dik. Kostprijs ongeveer een 10€ zonder de elektriciteit gerekend en de tijd van het stuk te ontwerpen en tekenen. De grondstof dat ik heb gebruikt PETG heeft geen geurhinder ABS dat stinkt. Maar ruiken of niet het is altijd beter dat de kamer wordt verlucht en als men dan een afzuiging heeft nog beter natuurlijk. Ik print deze in mijn bureau in de winter kan ik het raam niet openzetten omdat koude en tocht invloed heeft op de kwaliteit van de print daarom is de kamer gesloten. Maar soms zit ik dan wel voor een bepaalde tijd in dezelfde kamer maar dan laat ik de deur open. In de hal staat wel altijd een raam open dus als er wat reuk vanonder de deur komt gaat dit weg en eens de print gedaan is zet ik het raam in de bureau open. Alles is wat afhankelijk van de kamer en is er verluchting in de buurt, maar wat geur betreft geven PLA en PETG geen geurhinder.
 3. Snelle

  3D Printing in de praktijk.

  Na een 13U werken (de printer niet ik) is de batterijhouder afgewerkt in PETG van Real 0.30 layer zonder enig probleem. De lay-out van de print was voorzien om de printer te testen, kleine gaatjes, rondingen, strijken bovenaan, tekst een paar mm in de print en erdoor. Ben tevreden over de kwaliteit alhoewel het hier en daar nog wat beter kan. De volgende houder zal wit zijn in PETG van 123 3D. en hier en daar nog wat aanpassen zowel tekening als in Cura. Nu de afmetingen eens nameten of dat wel klopt en hier en daar nog wat opkuisen. De batterij past perfect de rondingen binnenin de print zijn voorzien om pads in te kleven deze wat men gebruikt onder de stoelpoten. Aan de achterzijde komen alu. rails 20X20 met deze rails wordt het tegen de muur bevestigd en daaronder komt de houder voor de lader.
 4. Snelle

  Verjaardagen

  Dank u wel, men kan niet alles zien 😊
 5. Snelle

  Verjaardagen

  Dank u wel.
 6. Snelle

  Verjaardagen

  Bedankt mannen.
 7. Snelle

  HNY

  ....en aan iedereen.
 8. Snelle

  Goeiedag eem🤗

  Welkom, veel leesplezier hier. Is het mogelijk om de uitleg van de centrale deurvergrendeling te plaatsen op de pagina waar u de oplossing heeft gevonden dat is altijd interessant om te zien waar deze oplossing staat.
 9. Snelle

  Verjaardagen

  Wel Frank het getal nul na de 5 is weg voor altijd, gefeliciteerd met het jaartje meer. 😚
 10. Snelle

  3D Printing in de praktijk.

  Het is een houder voor het lens dopje en niet voor de lens die zou ik er ook niet willen aanhangen.
 11. Snelle

  3D Printing in de praktijk.

  Ik weet het🙂 ben de smiley vergeten.
 12. Snelle

  3D Printing in de praktijk.

  Het is maar een woord Ed. Deze is wel voor de verschillende maten en is dus vrij groot en voor een brede riem. kan de dochter op haar school misschien iemand blij mee maken. Die ernaast is heel klein voor maat 67 en smalle riem. En zo zijn er nog tientallen andere varianten verkrijgbaar men moet maar Canon of Nikon intypen. https://www.thingiverse.com/search?q=canon&dwh=595c237c80b1552
 13. Snelle

  Je nieuwe aankoop

  https://www.techstage.de/test/Dash-Cam-fuer-17-Euro-im-Test-Was-taugt-die-Denver-CCT-1210-4076060.html Denk niet dat hij in tunnels een schitterend beeld zal geven. Als hij op een sigarettenaansteker is aangesloten zal hij altijd wat energie verbruiken. Daarom dat ik de mijne op een aparte voeding heb gezet op het sleutelcontact.
 14. Snelle

  3D Printing in de praktijk.

  Zo deze aan het printen voor de lol. Nikon Lens cap holder 52-58-67-72-77
 15. Snelle

  Je nieuwe aankoop

  Wel het zal zijn dienst wel doen hoor en hopelijk heb je het nooit nodig.
 16. Nederland wil in 2030 de verkoop van benzine- en dieselauto’s verbieden. De maatregel maakt deel uit van het klimaatakkoord dat vanmiddag voorgesteld wordt. Door de vliegtaks te verhogen -van 7 naar 15 euro- hoopt de regering de rekening voor automobilisten toch enigszins te beperken. Er moet een omslag naar elektrisch rijden komen, maar vooral de VVD is beducht om eigenaars van een benzine- of dieselauto op kosten te jagen. Het Nederlandse kabinet zal met de Europese Commissie onderhandelen om tegen 2030 een nationaal verkoopverbod van benzine- en dieselauto’s in te voeren. Dealers zullen in dat geval ook geen gewone wagens uit het buitenland meer mogen invoeren. De focus blijft liggen rond strengere Europese regels voor de uitstoot van auto’s. Daarbij speelt niet alleen CO2, maar ook de luchtkwaliteit een rol. Onze noorderburen treden daarmee in de voetsporen van Denemarken. Premier Lars Løkke Rasmussen wil binnen twaalf jaar een miljoen elektrische of hybride auto’s op zijn wegen hebben. “Diesel en benzine zijn in Denemarken verleden tijd”, klonk het uit zijn mond. “Ik ben voorstander van auto’s, maar ze zouden het milieu niet mogen vernielen.” Hij wil met gelijkgezinde Europese landen druk zetten op autobouwers, zodat die meer inzetten op propere wagens. Nieuwe autotaks In het Nederlandse klimaatakkoord is ook een nieuwe autobelasting opgenomen. De ‘innovatietoeslag op bezit’ zou elke bestuurder 2 euro per maand moeten kosten. De politici willen die maatregel echter liever geschrapt zien en in plaats daarvan de vliegtaks verdubbelen van 7 naar 15 euro per vlucht. Daarnaast zijn er ook plannen om de accijns op benzine en diesel met 1 cent te verhogen in 2020. Voor diesels zou daar later nog een cent extra bovenop moeten komen. Ook de kilometerheffing ligt nog steeds op tafel. De onderhandelaars van het klimaatakkoord zien dat systeem graag ingevoerd worden in 2024. In de huidige regeerperiode kan daar alleszins geen sprake van zijn. Bron:hln Profiteer er nog maar van binnenkort is het gedaan.
 17. Dan nog niet te spreken over de gigantische afvalberg van batterijen die op komst is.
 18. Snelle

  Bier

  Ge moet zijn mannelijkheid nu niet afpakken hé het is Frank die beslist punt. 😚
 19. Snelle

  Bier

  Gelukkig gaat de vrouw mee om alles in goede banen te leiden, veel plezier daar.
 20. Snelle

  Skoda Scala

  On topic blijven gasten ge gaat uw vrouw toch niet kunnen veranderen 😚
 21. Snelle

  Skoda Scala

  Copy-paste dus, ziet er wel leuk uit maar eerst maar eens in het echt zien.
 22. Snelle

  fotografie

  Hieronder twee toestellen beiden met een verschillende kop. https://www.manfrotto.be/manfrotto-mk190xpro3-bh-190-kit-alu-3-section-horiz-column-tripod-ball-head plus een review van bovenstaande Zeer degelijk statief; wel niet licht te noemen, maar dat komt wel ten goede aan de algehele stabiliteit.Handige 3-wegs kop met inschuifbare handvaten waardoor kop minder plaats inneemt tijdens transport.Ook handig: een extra haakje om bv een cameratas aan te hangen voor extra stabiliteit (mocht het ooit nodig zijn met een dergelijk stevig statief).Kortom: heel tevreden over deze aankoop! https://www.manfrotto.be/catalogsearch/result/?cat=660&q=Manfrotto+MK055XPRO3-3W
 23. Snelle

  fotografie

  Denk dat de leraar deze bedoelt om in de studio te fotograferen. 1. statief kop Bij een statief hoort een statief kop. De meesten zijn verstelbaar in drie richtingen, boven-beneden, links-rechts en kantelen op de as. Soms is dit een voordeel. Bij een panorama kop zijn alle bewegingen gescheiden. Daardoor is alles exact af te regelen. Is je kantelpositie juist, wordt deze niet ontregeld als je een andere beweging wilt afstellen. Een panorama kop is groot met allerlei uitstekende stangetjes, wat niet altijd handig is om mee te nemen. Bovenste stukje komt uit de tekst van het leesvoer dat CH heeft doorgestuurd bedankt daarvoor Hier ben ik een weekendje zoet mee. Manfrotto blijkt op het eerste zicht het betaalbaar statief te zijn die de nodige kwaliteit biedt.
 24. Snelle

  fotografie

  Dat is het nu net een massa keuze maar welk is een degelijk merk?
 25. Snelle

  fotografie

  Zo onze dochter is op zoek achter een degelijk statief en betaalbaar max 250€. Op school heeft de leraar paar zaken toegelicht. Geen bolhoofd maar wel eentje waar men vaste standen mee kan instellen. Er moet ook zo een rechte staaf bijzitten zodat men het toestel horizontaal kan bevestigen als men iets fotografeert op de grond. Aangezien onze dochter dicht tegen de 180cm komt mag het statief niet te klein zijn. Iemand enige suggestie bij welk merk dat wij moeten zien en zijn er nog zaken waar men moet voor opletten?