Snelle

SFE Moderator
 • Aantal items

  4011
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  139

Alles dat geplaatst werd door Snelle

 1. Snelle

  Je nieuwe aankoop

  Een handig iets om wat energie te besparen. beter zelf uw elektriciteit verbruiken dan deze weg te geven.
 2. Snelle

  Je nieuwe aankoop

  Als ge data overzet ga er dan eerst maar met de grove borstel door.
 3. Snelle

  Even voorstellen

  Welkom, Arent
 4. Snelle

  Voorstellen

  Welkom, Jozz welke wagen rijdt nu het best?
 5. Snelle

  Goed bedrijf voor glascoating?

  Om eens te vergelijken. http://www.wax-it.be/
 6. Snelle

  Skoda Scala

  1,5 TSI110 kWAut.-DSG7•- 28 560 € 1,0 TSI85 kWMan.6•- 25 450 € Natuurlijk Belgische prijzen 😚
 7. Snelle

  Skoda Scala

  Zelfs met alle toeters en bellen is "de prijs" veel te hoog voor wat men ervoor terugkrijgt. De vanaf prijs is in België 20.770€ en met alles op en aan 37705€
 8. Snelle

  Skoda Scala

  Op het internet zijn voldoende foto's te vinden van professionele fotografen genomen in oogverblindende kwaliteit. Dacht nog als ik de prijs zag" hier heb ik en mooie Alfa Giulia voor".
 9. Snelle

  Skoda Scala

  Op het autosalon in Brussel stond hij te blinken, weet de prijs niet meer maar vond hem zeer duur. Was waarschijnlijk met alles op en aan.
 10. Snelle

  Seat Leon ST Style Connect 1.4TSI ACT DSG-7

  https://www.thule.com/nl-nl/nl/cargo-carrier/towbar-cargo-carriers Natuurlijk kan men voor deze prijs veel wegwerptentjes kopen. Opgelet naarmate de kinderen groter worden groeien de koffers ook, maar tegen die tijd staat er een superb voor de deur.
 11. Snelle

  Seat Leon ST Style Connect 1.4TSI ACT DSG-7

  Eigenlijk wel leuk zo een bedrijfswagen kan men verschillende modellen uittesten.
 12. Snelle

  3D Printing in de praktijk.

  Denk dat dit ongeveer en 150m zal zijn en de draad is 1.75mm dik. Kostprijs ongeveer een 10€ zonder de elektriciteit gerekend en de tijd van het stuk te ontwerpen en tekenen. De grondstof dat ik heb gebruikt PETG heeft geen geurhinder ABS dat stinkt. Maar ruiken of niet het is altijd beter dat de kamer wordt verlucht en als men dan een afzuiging heeft nog beter natuurlijk. Ik print deze in mijn bureau in de winter kan ik het raam niet openzetten omdat koude en tocht invloed heeft op de kwaliteit van de print daarom is de kamer gesloten. Maar soms zit ik dan wel voor een bepaalde tijd in dezelfde kamer maar dan laat ik de deur open. In de hal staat wel altijd een raam open dus als er wat reuk vanonder de deur komt gaat dit weg en eens de print gedaan is zet ik het raam in de bureau open. Alles is wat afhankelijk van de kamer en is er verluchting in de buurt, maar wat geur betreft geven PLA en PETG geen geurhinder.
 13. Snelle

  3D Printing in de praktijk.

  Na een 13U werken (de printer niet ik) is de batterijhouder afgewerkt in PETG van Real 0.30 layer zonder enig probleem. De lay-out van de print was voorzien om de printer te testen, kleine gaatjes, rondingen, strijken bovenaan, tekst een paar mm in de print en erdoor. Ben tevreden over de kwaliteit alhoewel het hier en daar nog wat beter kan. De volgende houder zal wit zijn in PETG van 123 3D. en hier en daar nog wat aanpassen zowel tekening als in Cura. Nu de afmetingen eens nameten of dat wel klopt en hier en daar nog wat opkuisen. De batterij past perfect de rondingen binnenin de print zijn voorzien om pads in te kleven deze wat men gebruikt onder de stoelpoten. Aan de achterzijde komen alu. rails 20X20 met deze rails wordt het tegen de muur bevestigd en daaronder komt de houder voor de lader.
 14. Snelle

  Verjaardagen

  Dank u wel, men kan niet alles zien 😊
 15. Snelle

  Verjaardagen

  Dank u wel.
 16. Snelle

  Verjaardagen

  Bedankt mannen.
 17. Snelle

  HNY

  ....en aan iedereen.
 18. Snelle

  Goeiedag eem🤗

  Welkom, veel leesplezier hier. Is het mogelijk om de uitleg van de centrale deurvergrendeling te plaatsen op de pagina waar u de oplossing heeft gevonden dat is altijd interessant om te zien waar deze oplossing staat.
 19. Snelle

  Verjaardagen

  Wel Frank het getal nul na de 5 is weg voor altijd, gefeliciteerd met het jaartje meer. 😚
 20. Snelle

  3D Printing in de praktijk.

  Het is een houder voor het lens dopje en niet voor de lens die zou ik er ook niet willen aanhangen.
 21. Snelle

  3D Printing in de praktijk.

  Ik weet het🙂 ben de smiley vergeten.
 22. Snelle

  3D Printing in de praktijk.

  Het is maar een woord Ed. Deze is wel voor de verschillende maten en is dus vrij groot en voor een brede riem. kan de dochter op haar school misschien iemand blij mee maken. Die ernaast is heel klein voor maat 67 en smalle riem. En zo zijn er nog tientallen andere varianten verkrijgbaar men moet maar Canon of Nikon intypen. https://www.thingiverse.com/search?q=canon&dwh=595c237c80b1552
 23. Snelle

  Je nieuwe aankoop

  https://www.techstage.de/test/Dash-Cam-fuer-17-Euro-im-Test-Was-taugt-die-Denver-CCT-1210-4076060.html Denk niet dat hij in tunnels een schitterend beeld zal geven. Als hij op een sigarettenaansteker is aangesloten zal hij altijd wat energie verbruiken. Daarom dat ik de mijne op een aparte voeding heb gezet op het sleutelcontact.
 24. Snelle

  3D Printing in de praktijk.

  Zo deze aan het printen voor de lol. Nikon Lens cap holder 52-58-67-72-77
 25. Snelle

  Je nieuwe aankoop

  Wel het zal zijn dienst wel doen hoor en hopelijk heb je het nooit nodig.