Ga naar inhoud

Extra garantie van twee jaar.


Snelle
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik weet niet wat je precies wilt zeggen, maar zeg het zelf maar eens dan wat ik over het hoofd zie? Nu wordt niemand wijzer in het topic of het wel of niet verstandig is om het af te sluiten. Als je het wel zou melden, hebben anderen er ook meteen profijt van en kunnen op basis van de uitspreken die onderbouwd worden het wel of niet afsluiten?

Wetende dat schriftelijke toezegging rechtsgeldig is en dat reeds schriftelijk gemeld is dat het volledige verlenging van de fabrieksgarantie is.

Ik heb overigens nog niet betaald he.. Haal me over? Wil je €409,- op je bankrekening erbij krijgen en dat ik vervolgens elke rekening wat niet meer gedekt is door stuur? ;)

aangepast door Noord26
Link naar reactie
Delen op andere sites

http://www.skodaforu...__40#entry37207

En begrijp me niet verkeerd , een ieder doet wat hij denkt dat beter voor hem is !

Ik heb er alleen een andere mening over en ook die mag je op dit forum uiten.

En die mening is puur vanuit mijn eigen afwegingen en hoe ik over dit soort verzekeringen denk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zie gewoon graag onderbouwd waarom het wel of niet te doen. Dan hebben anderen die er over na denken er ook iets aan. Daarom zou ik, zeker van Edk, de uitspraken richting: "nee, niet doen" wat meer onderbouwd willen zien, ipv alleen een link. Is de functie van een forum toch voor? Samen wijzer?

aangepast door Noord26
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ed heeft tijd genoeg gezien de posts hier en op skodaforum NL? 8-)

Een forum is juist om dingen te onderbouwen en te leren- te delen. Als je het gezanik vind dat een onderbouwing gewenst is kun je beter een chatbox beginnen of daar inloggen? Bovendien is het niet verplicht om te reageren; vind het toch al vreemd dat je voor iemand anders 'spreekt'? :P

aangepast door Noord26
  • Downvote 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

is toch 3 tot 4 dagen sparen voor 1 biertje

@Noord26: er hadden natuurlijk wat emoticons bij gemoeten. Maar ik denk dat dit soort beslissingen niet volledig rationeel te nemen zijn omdat je nou eenmaal niet kunt uitrekenen wat de kansen van elk onderdeeltje zijn dat ze stuk gaan, en al helemaal niet wat kansen bij rechtszaken zijn. Dus in die zin vind ik - voor mijzelf sprekend - de aanhoudende vraag over onderbouwingen een beetje overtrokken, en die mening gooi ik graag hier op het forum, zonder verdere pretenties dat iets of iemand daar wat aan heeft, aangezien het doorlezen van alle betogen op dit forum omtrent garantie natuurlijk een veel grondiger voorbereiding vormt op het nemen van dit soort beslissingen. ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vast die letters die je uitsluiten ergens van... Maar die staan ook in die andere voorwaarden hoor, namelijk die van de mobiliteitsservice en in sommige autoverzekeringen.... dus in die zin heb je niks aan die letters...

http://www.skodabank... 062011 NL.pdf blz 2.

Even een paar stukjes...

j) door oneigenlijk gebruik of overbelasting;

n) als gevolg van wijzigingen aan het Motorrijtuig

indien deze niet zijn uitgevoerd volgens de

voorschriften van de importeur;

5. Motorrijtuigen die zijn opgevoerd door een andere

partij dan een partij die is goedgekeurd door de

fabrikant of de importeur zijn van de dekking

uitgesloten.

Dat beantwoord ook meteen de vraag of mensen die ABT tuning hebben worden belast op hun originele vermogen, ik denk dus van niet....

aangepast door PC-fre@k
Link naar reactie
Delen op andere sites

In België is het mogelijk wat eenvoudiger hier heb je twee jaar en daar stopt het. In Nederland ben je wel wat beter beschermd denk dat we daar naar de 6 jaar gaan maar dat zal niet zonder slag of stoot gaan om je rechten te laten gelden. Vind gemoedrust wel aangenaam dus heb ik de verzekering genomen.

Heb je de verzekering niet nodig des te beter, indien wel ben je blij. Is een beetje zoals een omnium zeker men heeft ze liefst niet nodig maar als...............

En kleine lettertjes natuurlijk zijn deze er wat wil je ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Staat reeds op de email dat het volledige verlenging van de fabrieksgarantie is. Zijn de woorden van de chef werkplaats schijnbaar. Dus daar kunnen ze niet meer onder uit. :P

Deze zin zegt alleen maar dat de fabrieksgarantie volledig wordt verlengd, niet dat alle gebreken volledig worden vergoed. Als er onder de standaard fabrieksgarantie al uitsluitingen zijn, worden die dus ook "meeverlengd".

Ik doelde met name op de inmiddels door PC-Freak geposte kleine lettertjes, waar in art. 8 toch een hele berg zaken wordt uitgesloten en waarin daarnaast voorwaarden staan waaraan je moet voldoen om garantie te claimen. Zo volledig is volledig dus niet altijd, vandaar mijn advies om je goed te orienteren en niet af te gaan op een zinsnede in een mailtje. Daarmee gan je het niet redden voor de rechter (als het zover mocht komen).

Aan de andere kant moet je, als dat bedrag je rust geeft, het simpelweg gewoon doen en die verzekering afsluiten. Ik wil je met bovenstaande alleen behoeden voor het creeeren van valse rust.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb net mijn mijn Dealer gesproken. Voor hen is er geen verschil tussen fabrieksgarantie en deze aanvullende garantie. De voorwaarden zijn dus gelijk hoewel je ze nu je een verzekering afsluit ook volledige onder ogen krijgt.

Het is echte en keuze geven ze al aan, de een heeft net na de 2 jaar een storing. Bijv. stoelverwarming, turbo of airco. De ander betaald het voor niks. Maar waarom zou je wel je wasmachine extra verzekering (sommigen doen dat voor 5 jaar) als je dat bij je auto niet doet? Als je kijkt wat een auto per jaar al kost dan maakt die 200 euro per jaar ook niet meer zoveel uit... Zeker incl. manuren zit je zo aan de 200 euro.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe