Ga naar inhoud

Maar 6 werkende apple 's


EdK
 Delen

Aanbevolen berichten

Echt, wat een onzin. Een computer die het nog doet, maar hopeloos verouderd is. Gewoon in het museum zitten en niet meer aankomen. Geef een paar tientjes voor de oudijzer waarde en that's it.

Het is net als met kunst of sommige gebruiksvoorwerpen waar een 'beroemdheid' ooit aangezeten heeft. Er zijn van die idioten, die geven overal geld voor. Waanzin. :gestoord2:

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Erik: je zult wél eens vrolijk uit de hoek komen :P;)

Die Apple I was destijds baanbrekend, net als de Commodore Com-PET en daardoor bieden verzamelaars er een hoop geld voor als ze nog compleet zijn en goed functioneren. Vergelijk het met een exclusieve auto die in kleine oplage is gebouwd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heeft niks met vrolijk te maken.

Maar er is al zoveel ellende in de wereld, laten de mensen daar eens hun geld aan besteden...

Heb zelf ook oude computers gehad en gebruikt. Zoals de idd de Commodore PET, de Sinclair QL, de AIM-65, de Osborne, Tandy TRS-80. Was toen leuk, maar nu volkomen nutteloos. Weg ermee. Leuk als je er nog een paar honderd euro voor wilt betalen, maar tig duizend? Da's absurd.

Een auto die in een kleine oplage gebouwd is? Die was dus te duur of te slecht om veel verkocht te worden. M.a.w. dat zou ook absurd zijn om daar veel voor te betalen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En dan vooral de moderne kunst, en ik denk daarbij dan bijvoorbeeld aan de Cloaca (of kakmachine) van Wim Delvoye. Misschien als provocatie bedoeld, maar uiteindelijk wordt er enorm veel geld voor neergeteld, want het wel degelijk kunst. Om nog maar te zwijgen wat dat aan de belastingbetaler kost. Maar goed, off topic en mijn IQ is waarschijnlijk te laag om dat te snappen.

aangepast door The bone collector
Link naar reactie
Delen op andere sites

die kakmachine vind ik nu juist wel aardig qua idee. De pindakaasvloer van Wim T. Schippers ook. En die bedragen in de kunst gaan vaak nergens over, ook al omdat geld voor degenen die het kopen geen enkele rol speelt. Ik bedoel, voor ons maakt het wat uit of je €5000 meer of minder voor een auto neer moet tellen. Voor degelijke "kunstliefhebbers" maakt een of meer tienduizendjes meer of minder echt niets uit. Daar heeft geld geen enkele reele betekenis meer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

. Was toen leuk, maar nu volkomen nutteloos. Weg ermee. Leuk als je er nog een paar honderd euro voor wilt betalen, maar tig duizend? Da's absurd.

Oja ?? En als jij nu degene was die het bedrag nu overgemaakt kreeg op zijn rekening omdat je het te koop had aangeboden ??

Wees eerlijk, maar dan zou je ook reuze blij wezen met het over the top bedrag !! toch ??

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is zoals een verkoper van stofzuigers zei " alle dagen staat er een gek op ik moet juist aan zijn deur aankloppen".

En hier is er eentje die geld genoeg heeft en je leeft toch maar een keer :P

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe