Sign in to follow this  
Cordoba

Fabia 3 combi in raceblue met 'plompebléren' op de kentekenhouder.

Recommended Posts

Vanavond onderweg naar huis vanaf het werk, reed ik ineens achter een raceblue Fabia combi met een kentekenhouder van  Van den Brug autoland met plompebleruh op de kentekenhouder. Komt me bekend voor die kentekenhouder, het zal toch niet Menno zijn die door Gouda rijdt? Na beter kijken en wat nadenken: nee hier zat het OEM-logo nog op de achterklep, maar ik was toch wat verrast om een 'Friese'  F3C in raceblue in Gouda tegen te komen.

Ik had geprobeerd om bij het stoplicht een foto te schieten van de blauwe F3 die voor me stond, maar dat is helaas niet gelukt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was het gister niet 1 april ??  8-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

De 1 aprilgrappen voor dit jaar zijn nu toch wel geweest?🙀

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kreeg ook even de indruk dat ik het was en dat dit in een somnambule toestand moet zijn geweest. Gelukkig niet 😉

 • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ben ik blij met de dashcam. Altijd een beeld beschikbaar. 

Geen kenteken onthouden?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na een kleine week weet ik het kenteken echt niet meer, maar was in elk geval ook een ander kenteken dan dat van Rosinfield, bovendien een exemplaar met zilverkleurige dakrails, i.p.v. zwart zoals Menno. In feite een heel stel verschillen, maar een F3C met dezelfde kentekenhouder deed mij even met de ogen knipperen.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By Cordoba
   Zoals meerderen van jullie vast al hebben meegekregen, ben ik bezig met een opvolger voor mijn Fabia I. Ondertussen is het koopcontract getekent en gaat de huidige Fabia combi op de leeftijd van 15 jaar en 11 dagen plaats maken voor een auto van 16 maanden. Hieronder vast wat foto's zoals de auto er bij stond bij aankoop, over 2 weken als ik hem heb, zal ik foto's maken van de eerste modificaties (trekhaak, spatlappen achter en beschermstrip achterbumper).
    

   Interieur in huidige toestand:
    

  • By Rutger Meijerink
   Mooi om hier het Skoda forum binnenkort van informatie te voorzien. Na ongeveer 8 jaar hoofdzakelijk VW-rijder geweest te zijn ben ik nu dan toch overgestapt naar Skoda!
   Maar wat zonde dat Skoda zelf niet in staat voor vrij navigatie support voor de 'oudere' modellen. Nu rijdt ik met plezier in een Fabia Combi 2011. Dat zou ik bijvoorkeur wel willen blijven doen, bestaat er een online portaal waar ook de 'oude generatie' Amundsen-navigatie software aangeboden wordt? Tips, aanbiedingen, zijn natuurlijk welkom.
   Bedankt voor het plaatsen van een bruikbare reactie.
  • By Rutger Meijerink
   -Bestaat er een online portaal waar ook de 'oude generatie' Amundsen-navigatie software voor weinig binnen te halen is? 
   andere tips en adressen zijn natuurlijk ook welkom!
   Wat zonde dat Skoda hier zelf niet voor in staat en alleen de 'nieuwe generatie' gratis online support. Met plezier in een Fabia Combi 2011-versie blijven rijden doe je natuurlijk met up-to-date navigatie software.  U heeft uw bestemming hopelijk bereikt?
   Bedankt voor het plaatsen van een bruikbare reactie.
    
    
    
  • By Cordoba
   Te koop originele stalen 15" velg,
   15 inch steek 5 x 100 ET-waarde 43 vraagprijs 25 euro Geschikt als reservewiel voor o.a. Fabia, Roomster, Octavia I, Ibiza, Cordoba, Leon (1M), Polo. Afhalen in de regio Gouda, of in overleg.
  • By Cordoba
   Bij toeval vond ik dit filmpje van een Fabia uit 2004 met benzineblok, en al meer dan 300.000 km op de teller. Wel wat matig onderhouden, als ik de punten uit de test zie.
   (zie geen mogelijkheid om filmpje direct hier te plaatsen)