Ga naar inhoud

Petitie vuurwerkverbod


Rosinfield
 Delen

Aanbevolen berichten

Het is weer die tijd van het jaar...vuurwerk...en de daarbij behorende overlast... :(

http://tweakers.net/nieuws/93381/meldpunt-vuurwerkoverlast-punt-nl-blijft-onbereikbaar-door-ddos-aanvallen.html

 

De website van het meldpunt Vuurwerkoverlast.nl is al dagenlang nauwelijks tot niet bereikbaar. De initiatiefnemers van het internetmeldpunt stellen dat zij net als vorig jaar worden bestookt met ddos-aanvallen.

Op het meldpunt Vuurwerkoverlast.nl kunnen burgers klachten indienen over vuurwerkoverlast als gevolg van het voortijdig afsteken van vuurwerk. De oprichters van het meldpunt, bestaande uit vijftien lokale GroenLinks-fracties, stellen dat steeds meer Nederlanders zich storen aan de vuurwerktraditie en via de website moet duidelijk worden hoe groot de overlast is.

Het meldpunt is de afgelopen dagen grotendeels offline geweest als gevolg van ddos-aanvallen, een probleem waar de beheerders al eerder mee kampten. Net als vorig jaar maakt Vuurwerkoverlast.nl in ieder geval voor de dns-hosting gebruik van Cloudflare-servers, maar aan Omroep West laat mede-initiatiefnemer en Haags raadslid David Rietveld los dat het achterliggende hostingbedrijf door de stortvloed aan dataverkeer moest besluiten om de site tijdelijk offline te halen.

 

Tegenover de NOS liet initiatiefnemer Arno Bonte donderdag nog weten dat Vuurwerkoverlast.nl vrijdag weer bereikbaar zou zijn, maar dit lijkt vooralsnog niet te zijn gelukt. Wie er precies achter de ddos-aanvallen zit weet Bonte niet, maar liefhebbers van vuurwerk zouden voor de hand liggen. Wel claimt de GroenLinks-fractievoorzitter in Rotterdam dat de database en de webserver goed zijn beveiligd. Hierdoor zouden eerder ingediende klachten bewaard zijn gebleven. Donderdag liet het meldpunt nog weten dat er meer dan tienduizend klachten waren binnengekomen. Vorig jaar kwamen op de website ruim 82.000 meldingen binnen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja hoor hij is er weer !!

Zat vanmorgen in de auto en hoorde over de tegenvallende vuurwerk verkoop en dacht

Hoe lang duurt t nog voor het oude topic weer is gevonden........

Maar goed dat was eerder dan ik verwachte.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Reeds 1 dode en de nodige gewonden. Prima zaak, hoe meer hoe liever. Des te eerder stapt men hopelijk af van dit onzinnige volksvermaak. Hoe harder de knal, des te kleiner de cerebrale capaciteit lijkt het.

 

Ook grote cerebrale capaciteiten dienen zo nu en dan gedefragmenteerd te worden !

aangepast door hobbel de bobbel
Link naar reactie
Delen op andere sites

Zag toevallig vanavond op tv weer een stukje van jongen die op 12-jarige leeftijd door een vuurpijl in zijn oog werd getroffen, toen ie lopend op straat omkeek wat er achter 'm gebeurde. Heeft serieuze oogschade, en is ook bezig met actie tegen consumentenvuurwerk.

 

Een samenwerking van Europese oogartsen is bezig om Europees een verbod voor elkaar proberen te krijgen. Het is gewoon volledig uit de hand gelopen, met een blok huizen dat dagenlang ontruimd moet worden om de EOD de kans te geven de zooi op te ruimen, al weer een paar zelfstandig rondvliegende handjes, en vele plekken met illegale opslag, waar zo weer een 'Enschede-ramp' kan ontstaan.

 

Ook opvallend dat bestaande bedrijven overal op kosten worden gejaagd, vanwege risico's van opslag van goederen/stoffen en milieu-eisen, maar rond oud-en-nieuw wordt niet naar risico's, uitstoot enz. gekeken. één oud-en-nieuw met vuurwerk, maar volgens mij voor een paar jaar alle verbetering van de uitstoot van de rest van Nederland weer ongedaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

MarcoO2, on 28 Dec 2013 - 20:07, said:MarcoO2, on 28 Dec 2013 - 20:07, said:

gek eigenlijk, dat veel dingen waar een mens van kan genieten ook altijd een zwarte kant hebben... En jammer! ;)

Vroegah vonden we stierenvechten ook leuk...

Vroegah verbranden we heksen als leedvermaak...

Vroegah mochten gekleurde mensen niet eens in dezelfde bus zitten... (en als ze dat wel deden, volgde er ander leedvermaak)

Vroegah ontleden we kikkers voor ons plezier tijdens biologieles...

Vroegah lieten we allerlei wilde beesten rondjes lopen in circussen en klapten in onze handjes...

Vroegah was een publieke terechtstelling een festiviteit in het stadscentrum waar we met z'n allen gezellig naar toe gingen...

Vroegah lieten we gladiatoren en roofdieren knokken tot het bloed rijkelijk vloeide, en maar juichen...

 

Tja... 8-)

aangepast door Captain Hook
Link naar reactie
Delen op andere sites

gek eigenlijk, dat veel dingen waar een mens van kan genieten ook altijd een zwarte kant hebben... En jammer! ;)

 

Ik denk dat juist die zwarte kanten ook maken dat je ook kan genieten, zelfs bij zaken waar dat niet direct opvalt. Wat voorbeelden:

- veel mensen kunnen genieten van de natuur, maar diezelfde natuur zorgt ook voor natuurrampen

- veel mensen genieten van sport, anderen/hooligans zien het als excuus voor extreem geweld

- mensen kunnen genieten van auto's, maar anderen mensen ervaren vooral diep leed ten gevolge van ongelukken die aan menselijk gebruik van auto's gekoppeld zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

bron: http://www.speld.nl/2013/12/30/dieptrieste-imbeciel-mikt-op-halve-minuut-aandacht-met-megastrijker/

 

Dieptrieste imbeciel mikt op halve minuut aandacht met megastrijker

Pathetische loser heeft het hele jaar gespaard

Schermafbeelding-2013-12-30-om-11.12.14.

 

Door Jochem van den Berg en Rudolf Julius • maandag 30 december 2013

De pathetische imbeciel Johnny Kempena hoopt dit jaar minstens dertig seconden aandacht van zijn buren te krijgen met zijn vuurwerk. De 56-jarige meelijwekkende loser gaat voor een enorme knal met zijn megastrijker.

 

De incapabele rukker uit Heesch heeft het hele jaar gespaard voor het vuurwerk. Vorig jaar viel de aandacht voor de kansloze oetlul tijdens oud en nieuw namelijk tegen. Zelf wijt hij dat aan het feit dat de knal niet hard genoeg was: “Dat moet beter.”

 

Johnny’s even treurige vriend, de deplorabele stakker Bert (55) met wie hij al jaren oud en nieuw viert, kijkt uit naar het spektakel: “Ik heb er echt zin in dit jaar. Vorig jaar hadden we weinig geld om echt uit te pakken, maar in oktober won ik nog 30 euro met een kraslot. Dat heb ik natuurlijk meteen in de pot gelegd.”

 

Johnny en Bert zullen op oudejaarsavond zoals elk jaar om vijf voor twaalf klaarstaan, weer of geen weer. Ze kiezen traditiegetrouw voor de verkeersdrempel midden op de Zoggelsestraat, in de hoop dat ze daar meer opvallen bij de mensen die ook al buiten staan. Het in- en intrieste duo steekt vervolgens met een volkomen misplaatste triomfantelijke blik het vuurwerk af, hetgeen bij de buren doorgaans hooguit desinteresse opwekt.

 

De overburen van nummer 5 zijn bekend met de kinderlijke sensatiezucht van de gedegenereerde stumperd. Jasmijn de Jong (50): “Het is voor de hele buurt al jaren duidelijk dat Johnny niet het scherpste mes in de la is. Eigenlijk verbaast het ons dat deze man de rest van het jaar blijkbaar kan functioneren in de gewone wereld.”

 

Met zijn megastrijker verwacht de dieptrieste mongool dit jaar eindelijk respectvolle blikken af te dwingen: “We gaan gewoon lekker knallen!”

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe