Ga naar inhoud

De nieuwe Skoda Superb is bijna af


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

  • 1 maand later...

Beetje bij beetje geeft Skoda meer details prijs van de nieuwe Superb. Na een tweetal designschetsen eerder is het nu de beurt aan het (daadwerkelijke) interieur.

Het binnenste van de nieuwe Skoda Superb heeft een ontzettend hoog Passat-gehalte. Dat viel te verwachten en laten we wel wezen: dat is allesbehalve teleurstellend. De mensen die inmiddels al kunnen genieten van de achtste generatie van die Volkswagen weten dat als geen ander.

Languit liggen

Met de bouwkwaliteit en de uitstraling van de Superb lijkt het zodoende dik in orde te zijn. En ook qua snufjes en sfeervolle details belooft de grote Skoda geen tweederangs Volkswagen te worden. Die tijd is (gelukkig) voorbij.

Over grootte gesproken. De nieuwe Superb is nog ruimer dat hij al was. Omdat dat best moeilijk is voor te stellen – zonder dat daarvoor de proporties uit hun verband zijn getrokken – zijn we zeer benieuwd hoeveel ruimer precies. Je kon achterin immers al lekker ontspannen onderuit zitten.

post-677-0-21720200-1423236595_thumb.jpg

aangepast door Snelle
  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe