Ga naar inhoud

Luuk


Rosinfield
 Delen

Aanbevolen berichten

Die zag ik eerder dan die hele lelijke stikker !

En kan het ook niet rijmen, alle type plaatjes van Skoda moeten eraf vanwege mooie gladde billen en dan wel zo een stikker.

 

Stikker op motorblok zou bij mij de juiste plek zijn, ziet de monteur als hij de motorkap open doet in iedergeval dat hij is getuned en uit moet kijken met updates !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij mijn dealer weten ze van de hoed en de rand en elke x zeg ik het nog eens expliciet. Ik vind de sticker wel geslaagd, dat moge duidelijk zijn.

Die andere letters zijn van chrome en dat vind ik lelijk. Bovendien is het informatie gehalte verwaarloosbaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Brrrrr een reclame sticker, mij niet gezien mag nog in dat mooi chrome zijn.

Maar het belangrijkste zit onder de motorkap natuurlijk en dat wetend heeft een glimlach weer op uw gezicht terwijl ge de foto neemt :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Ja, ik zag het bij de buren. Hoe gaat zo'n ingreep eigenlijk in z'n werk, is het alleen een kwestie van kortere schokbrekers plaatsen? Kan het ook ongedaan gemaakt worden?

Mijn Yeti is de eerste auto waarmee ik nooit met de bodem de grond raak. Ik vind het heerlijk om nooit meer beducht te zijn voor hobbels en kuilen. Ik hoop dat de verlaging van Luuk in dat opzicht geen grote negatieve gevolgen heeft.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee, hij komt wel lager maar die veren zijn veel stugger dus dat probleem doet zich niet voor. Het gaat echt om de veren. Zie maar eens YouTube Eibach. Is een filmpje van een BMW met standaard en Eibach veren

Je kunt natuurlijk altijd weer de boel herstellen, maar dat zal niet snel gebeuren. De klanten van Antera zijn allen zeer te spreken over het resultaat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe