Ga naar inhoud

Geen wegenbelasting voor nieuwe ŠKODA Citigo Automaat


Witte Yeti
 Delen

Aanbevolen berichten

13 september 2012

Geen wegenbelasting voor nieuwe ŠKODA Citigo Automaat

Slimme techniek ŠKODA Citigo laat keuze tussen zelf of automatisch schakelen

Nog slimmer schoon, zuinig en comfortabel rijden in een gloednieuwe auto? Dan komt de ŠKODA Citigo Automaat in beeld. Deze nieuwste aanvulling op het Citigo-aanbod heeft een slimme vijfversnellingsbak, die dankzij een geautomatiseerd mechanisme desgewenst het koppelen en schakelen voor zijn rekening neemt.

De nieuwe Citigo Automaat voegt extra comfort toe aan de andere sterke kanten van ŠKODA’s sterke troef in het A-segment: veel value for money, een ruim interieur, betaalbare uitvoeringen en opties, zeer zuinige en schone techniek en als bonus de bewezen service van de vriendelijke ŠKODA-dealers.

De ŠKODA Citigo Automaat is er als Ambition en Elegance, wat betekent dat centrale vergrendeling met afstandsbediening, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en elektrische raambediening vóór altijd aanwezig zijn. De veiligheid en inzittendenbescherming zijn van hoog niveau dankzij standaard ESC (Elektronische Stabiliteits Controle), dagrijverlichting, zij-airbags, het proactieve remsysteem City Safe Drive en een EuroNCAP-score van de maximale 5 sterren.

De vanafprijzen zijn als volgt:

1.0 MPI 44 kW/60 pk automaat-----Ambition € 10.060,- Elegance € 10.960,-

1.0 MPI 55 kW/75 pk automaat-----Ambition € 10.730,- Elegance € 11.630,-

De meerprijs voor een 5-deurs is slechts € 320,-.

De Citigo Automaat is er ook met de aantrekkelijke 50/50 deal. Dit betekent de helft betalen bij aankoop en de andere helft volgend jaar. Zakelijk is de Citigo Automaat aantrekkelijk met een bijtelling van slechts 20%. Particuliere kopers zullen de wegenbelastingvrije status van elke ŠKODA Citigo waarderen.

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

ennnn CC menno

anders zorgen wij als forum ervoor dat je geen citigo kunt aanschaffen

Kunnen die blokkies hout eindelijk de versnipperaar bij Erik in

aangepast door EdK
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe