Ga naar inhoud

iPad air tips!


Wmm is er niet meer
 Delen

Aanbevolen berichten

Wie heeft er voor mij tips mbt de Ipad air? Mijn zoontje heeft dus een Ipad nodig voor zijn nieuwe school.

Het mag een Ipad Retina zijn met 16 of 32 GB, of een Ipad air, met hetzelfde GB werkgeheugen....

En natuurlijk heeft meneer een voorkeur voor een Ipad air. Is die Ipad air wel zoveel beter dan een "gewone" Retina? Ipad air is wel duurder en nieuwer qua ontwikkeling. En waar kopen? Een vriend van mij is piloot en kan de Ipad air meenemen uit de USA voor $500/€370 dus. Dan heb je nog wel een adapter nodig vanwege de benodigde stroom die hier anders is.

Op Marktplaats staan er ook veel Ipads te koop, misschien niet zo verstandig maar wel aantrekkelijk!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar ff iets anders; sinds wanneer kan een school zo'n slimplank verplicht stellen EN de ouders voor de kosten daarvoor op laten draaien?

Of zitten je kinderen op privé onderwijs?

IMHO behoort (zeker basis)onderwijs (zolang leerplichtig) voor iedereen gelijk toegankelijk te zijn, zonder extra kosten c.q. investeringen. En wat nu als ouders niet zo'n slimplank van een amerikaanse computergigant willen of kunnen aanschaffen? Dan moet je maar een andere school zoeken ofzo? :gestoord:

aangepast door Captain Hook
Link naar reactie
Delen op andere sites

Geen prive school hoor, gewoon 1 van de 4 voortgezetonderwijs opleidingen. We maakten zelf de keuze om naar deze school te gaan omdat het totaalplaatje het best lijkt. Stefano had deze school eerst op de 4e plek gezet maar nadat hij de "open dag" had bezocht, met ons maar ook alleen, stond deze ineens bovenaan. Voordeel van de Ipad is, dat er veel minder schoolboeken nodig zijn. Tas is minder zwaar dan natuurlijk. Daarnaast hebben ze al een aantal jaar onderwijs met de Ipad daar, dus best wel ervaring hiermee.

Deze school is op 300 mtr van ons huis, ook niet onbelangrijk. Maar een andere school is op 200 mtr van ons huis, echter die is gezakt naar de 3e plaats....

Gelukkig wonen wij niet in de looproute van de scholen maar in een doodlopend straatje. Ideaal!

Link naar reactie
Delen op andere sites

We hebben nu via Marktplaats een paar ipads air gevonden, nieuw, die nieuwe klanten bij Oxxio gegeven worden maar waar die nieuwe klanten geen prijs op stellen en de ipad verkopen voor bedragen tussen 350 en 400 euro. Zaterdag gaan we in Leeuwarden kijken en ws gelijk kopen....nu we nog geld hebben hahaa!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ehhh, maar schoolboeken hoef je niet voor te betalen!

En boeken hebben geen last van lege accu's, gebarsten schermen, gammele s/w updates, malware, etc... :P

Schoolboeken moet je dus sjouwen in een tas, Stefano's nek geeft soms problemen vanwege een verschoven 3e nekwervel. Die moet wel eens recht gezet worden bij de Chriopractie. Daarnaast vinden wij les op een Ipad wel prima, het is niet de gehele dag op de Ipad les hoor.

Voor een nieuwe Ait is dat een prima prijs. Wel ff alle eventuele voorgeinstalleerde Oxxio-zooi eraf gooien ;)

 

Die Oxxio app wordt deskundig verwijderd door Stefano. Allemaal ballast...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn dochter heeft de afgelopen 4 jaar nog nooit schoolboeken gesjouwd... Hooguit de eerste dag.

De boeken lagen altijd in de locker op school. En die 3-4 boekjes die ze per dag meenam gingen gewoon in de (dames)tas.

Kinderen sjouwen meer niet-school spullen mee...slimfeun, oplader, toiletartikelen, andere zooi. En die zijn niet te vervangen door welk stuk electronica dan ook! :lol:

 

Ik blijf het een bizar iets vinden, te moeten betalen voor dit soort basisleermiddelen.

aangepast door Captain Hook
  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het ging toch te lang duren eer Oxxio die IPad ergens laat afleveren dus hebben we toegeslagen in Heiloo: daar lag een IPad air 16gb te wachten op een nieuwe eigenaar. Bon etc erbij, IPad zat helemaal ingesealed in de box.

Wat besparen we? Bij de Mediamarkt te koop voor € 449,=. Wij hebben voor € 100,= minder dezelfde via Marktplaats.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe