Ga naar inhoud

shit... ingebroken!


MarcoO2
 Delen

Aanbevolen berichten

doe ik, hij moet inderdaad ruitverwarming hebben en getint zijn, volgens mij zit er geen antenne in. Die voor de Columbus zit op het dak en die voor mijn telefoon in de zijruit achterin.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het klinkt vanzelfsprekend , maar heb bij collega's met de transporters waar de antenne in voorruit verwerkt zat wel gezien dat er één in werd geplaatst zonder antenne

En ja een monteur zonder radio ........................ is hetzelfde als s'morgens het koffiezetapparaat het niet op werk doet !

En ja was ook firma glascar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Blijft gewoon kl*te zoiets.

Of het nou diefstal, vandalisme, of whatever voor een criminaliteit is, het blijft balen. Sterkte met de afhandeling...

En ja, ik spreek uit ervaring, al zoveel meegemaakt, daar wordt je gewoon onpasselijk van.

BTW. 8-) ik zie diverse malen het woord 'marokkaantjes' vallen, maar volgens mij zijn het gewoon nederlanders hoor... 8-)

aangepast door Captain Hook
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dacht ut niet... maar ik wordt altijd aangevallen op het specificeren van o.a. bepaalde bevolkingsgroepen... 8-) en nu zie ik iemand anders, in zijn ergernis, precies hetzelfde doen... ahum ;)

Haha nee hoor, ik heb gewoon geciteerd uit de aangifte die ik gedaan heb. 't Is immers niets meer dan een citaat van een getuigenverklaring. Ten aanzien van het signalement (want meer is het niet) is de term "marokkaan" helder en duidelijk, ongeacht of die persoon nu wel of niet in NL is geboren. De politie hoeft in ieder geval niet op zoek naar Klaas de Zwart, zullen we maar zeggen.

En, voor de duidelijkheid: zolang het bij preciciseren blijft, zul je van mij niet snel kritiek krijgen. Meestal sla ik pas aan als preciciseren overgaat in stigmatiseren. ;)

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Goh, hoe komt het toch dat ik niet verbaasd ben...

Maarre, valt me nog mee dat die man niet zei "het is toch maar een leaseauto...".

Zo zie je maar, het is niet ff de ruit herstellen, gewoon de hele achterzijde kan naar een schadebedrijf! Kun je nagaan wat die vandaaltjes eigenlijk voor een schade aanrichten! Gewoon compleet plukken voor alle financiele (gevolg)schade!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoewel ik zelf wel positief ben over Carglas in Hilversum, vind ik dit werkelijk te grof voor woorden. Prutswerk en volstrekte onzin van die monteur dat het niet altijd wordt zoals het was. Mijn voorruit is keurig vervangen. Het enige is dat het Skoda-logo er niet opstaat.

Onacceptabel hoe men jouw auto heeft "gerepareerd".

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tsja Marco, het is wel mogelijk om het netjes te doen maar dan is hij 2 uur meer kwijt aan demontage werk

En ze zijn al werkende erachter gekomen dat het zo ook gaat en ze een boel tijd scheelt, en tsja als je dan eens uitschiet dan moet je natuurlijk wel een excuus hebben.

Wel als dit gewoon was gedaan bij de dealer dan was dit allemaal niet gebeurd en of was het lakwerk bijgewerkt.

Maar ja als carglass monteur is het moeilijk om alle kleurstiften in je wagen te hebben en een goede ontvetter zodat je lijmresten kunt verwijderen.

Maar mijn inziens had dit niet zo hoeven te gebeuren, maar ja ben natuurlijk geen carglass ramenzetter !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Weet nog uit een vorig leven in de spuitgietwereld waar we leverden aan verschillende auto merken dat ook maar een klein krasje op hun deel leidde tot het blokkeren van de volledige zending. Kon ik terug gaan zoeken in het bedrijf naar de "schuldige"en hem de sigaar presenteren. Vraag me af hoe carglass hier op gaat reageren naar hun "vakman" toe.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helaas verbaasd het ook mij niets, precies mijn ervaring. Maar volgens mij is jouw schade alleen erger... :o

Ben benieuwd wat de lease er mee doet, je wagen is (was..) gloednieuw man! Ik blijf dit echt onbegrijpelijk vinden. Doe je zoiets zelf als 'klant' dan krijg je een vette rekening, maar doe je dit als 'bedrijf' dan moet je maar slikken? CarGlass is gewoon verzekerd, dus ik zou hem mooi doorrijden naar een schade herstel (in overleg met je lease)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is inderdaad wel mijn planning. Gister ging ik boodschappen doen en kwam ik er achter dat het "hondebot" om de klep dicht te doen ook los zit. Ik ga dus sowieso terug. Hoewel, terug... ik ga liever naar de dealer denk ik... eens kijken wat de LM zegt morgen.

aangepast door MarcoO2
Link naar reactie
Delen op andere sites

dealer laten opknappen en carglass laten betalen !

want carglass laten opknappen wordt dan zo dat het één gemaakt wordt ?? en iets anders weer beschadigd !

En meteen met LM af proberen te spreken dat als weer voorkomt dat je dan naar de dealert mag en niet meer naar die knoeiers

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben er ook bang voor Erik! Al is het maar omdat ik niet denk dat ze hiervoor de kokkerklepbekleding volledig zullen vervangen en ik de scheur dus zal blijven zien. Niet omdat het opvalt, maar omdat ik het weet...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe