Ga naar inhoud

Ik dacht dat dit alleen in andere landen gebeurde?


Wmm is er niet meer
 Delen

Aanbevolen berichten

Een personenauto is vanochtend aangereden door een kraanwagen en werd tientallen meters meegesleurd. De twee inzittenden, een man en een vrouw, zijn naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De bewakingscamerabeelden van de heftige aanrijding zijn nu vrijgegeven.

Te zien is hoe de auto om een tram heen rijdt en de kruising, van de Nieuwe Binnenweg met de Claes de Vrieselaan, oprijdt. Ineens verschijnt de enorme rode kraanwagen in beeld en veegt de auto van het scherm alsof het niks is.

Voorrang

De auto werd tientallen meters meegesleurd, meldde RTV Rijnmond eerder vandaag. De 41-jarige vrouw en de 46-jarige man, afkomstig uit Rotterdam zijn naar het ziekenhuis gebracht. De kraanwagenbestuurder uit Delfgauw moet gedacht hebben dat hij voorrang had, omdat een stopbord aan het zicht was onttrokken. Er zijn wel haaientanden, zo wordt ook in het filmpje benadrukt.

Het kruispunt staat al langer bekend als onveilig. Winkeliers melden aan de regionale nieuwszender dat er wekelijks 4 tot 5 ongelukken gebeuren. Ze hebben de centrumraad opgeroepen een rotonde aan te leggen. (Redactie)

aangepast door Wasmachineman
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar de tram had gelukkig hierdoor geen vertraging !

Hij zou de rails maar geblokkeerd hebben.

Maar snelheid is soms moeilijk in te schatten maar me gevoel zegt dat die kraanmachinist wel ff te hard reed ook.

Link naar reactie
Delen op andere sites

soms hebben mensen lak aan alle regels, zo kwam er vanavond op de A28 door Zwolle ineens een BMW 3-serie met ca 130 over de baan denderen waar toch echt matrixborden met een duidelijk rood kruis boven hingen...

Hij deed heel erg goed z'n best om het vooroordeel over BMW rijders te bevestigen..!

Moet er niet aan denken wat een dergelijke kraanmachinist kan veroorzaken met bijvoorbeeld het hijsen van een last boven mediumvoerende leidingen of een installatie op een chemiepark!!!

aangepast door HeMi24
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe