Ga naar inhoud

Antera zijn Octavia 1


Antera
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik had die gezichten weleens willen zien :rofl: En de vraag was niet eens zo ingewikkeld :lol:

Maar even serieus, misschien dat ik ze zwart maak. Ze steken een beetje te veel af op het moment. En aangezien ik achter het grijze ook zwart heb laten maken (zeer tevreden), ben ik dat dus aan de voorzijde ook van plan. Wil alleen niet spuiten (dat komt altijd daar waar je het niet wil), dus zal wel een keer iets zoeken met kwast.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gisteren de velgen geplaatst en de zon scheen lekker en waren ze op het oog lekker wit. Nu ik vandaag buiten heb gekeken werd ik niet vrolijk. De gisteren nog witte velgen blijken toch niet echt wit te zijn en heb de coater een mail gestuurd en ga er morgen even contact mee opnemen wat we ermee gaan doen. Koste genoeg.

Om jullie toch niet te onthouden van een foto's heb ik deze gisteren nog gemaakt:

p1010593bi.jpg

zoals ik ze vandaag dus aantrof:

p1010597t.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

is helaas geen lichtval andere zijde precies hetzelfde maar dit is geen wit meer de foto's laten precies zien zoals het is. Maar eens kijken wat Piet Dam te zeggen heeft want dit is niet wat eronder blijft zitten zo

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb vandaag contact gehad met Piet Dam en ik mag ze resoluut terug brengen. Dat het de blanke lak is is zeker deze zit er vermoedelijk veel te dik op waardoor het veel te geel word. Woensdag banden demonteren en gaan we ze weer brengen. Hij krijgt voor mij alle tijd ( al is het 2 maanden) om ze goed en netjes te maken en dat weet hij nu ook al wilde hij het zo snel mogelijk afwerken

Link naar reactie
Delen op andere sites

Goed om te horen dat hij direct gehoor geeft en de kans grijpt om het kosteloos te herstellen. Foutje kan gebeuren natuurlijk :)

Mag ik vragen wat zoiets kost? Zeg maar het kaal maken en normaal spuiten (al dan niet gewoon alleen blanke lak). Ken iemand die zijn velgen wel eens mag laten behandelen ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

dat mag je altijd vragen. Is wel afhankelijk van de maat van de velg en of hij wel of niet gericht en gerepareerd moet worden door stoeprand schade. Mijn velgen zijn niet gespoten maar gepoedercoat kosten voor een set zoals die van mij kost +/- €450. maar informeer daarover maar even bij Piet Dam www.velgenreparatie.nl die kan je dat precies vertellen.

aangepast door PC-fre@k
Spelfout achternaam Piet hersteld.
  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Vandaag heel erg crea geweest en het Vrs Logo eens groot gemaakt en uitgesneden uit karton.

daarna aan een kant van de Intercooler geplakt en gespoten.

Weet nog niet welke kant het mooiste word. Uni Alu of met het logo maar voordeel van 2 kanten is je kan kiezen :mrgreen: :mrgreen:

Zie:

aangepast door PC-fre@k
Afbeeldingen verwijderd, link naar Album geplaatst.
Link naar reactie
Delen op andere sites

wellicht toch nog eens zoals eerder gesuggereerd te overwegen om de foto's in een album te zetten en er hier alleen naar te verwijzen. Het gaat wel erg ten koste van het laden van de pagina. Op deze manier leidt het er bij mij in elk geval toe dat ik het topic niet meer open, omdat ik een behoorlijke tijd moet wachten tot ik weer verder kan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe