Jump to content

NakHarry

Members
 • Posts

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by NakHarry

 1. Dat viel mij ook op idd. Echt een prachtige auto nog verder.
 2. Jammer dat zo'n expert ook al met de term "producteigenschap" komt
 3. Het CSRD (Europese Corporate Sustainability Reporting Directive) gaat er volgend jaar en de jaren erna voor meer bedrijven voor zorgen dat ze andere keuzes moeten maken.
 4. Je bent volgens mij 1 van de laatste in Nederland die nog een diesel als leasewagen krijgt...
 5. NakHarry

  Verjaardagen

  Dank je wel 🍻
 6. Ja afdoen als "producteigenschap" is iets wat de VAG groep goed afgaat. Verbeteringen of modificaties doorvoeren had ook een optie geweest. Maar voor Deutsche grundlichkeit moet je toch echt al jaren bij de Jappanners en Koreanen zijn..
 7. Nou hulde hoor! DSG met de meeste problemen. Heel veel externe bedrijven verdienen een dikke boterham met deze DSG met droge koppeling.. Lekker blijven produceren. Iets met een bord voor je kop...☹️
 8. Heb hetzelfde met onze Karoq. Uitermate irritant ... Ames heeft mij verteld dat het bij sommige modellen aan het sportstuur kan liggen en bij andere weer aan de software, maar ik moet ook nog steeds een afspraak maken.
 9. € 4.000,- duurder dan de pre-facelift versie als ik de auto hetzelfde samenstel als mijn huidige Karoq... bizar.
 10. Hoorde vandaag dat VAG zijn topmodellen voorrang geeft wat de distributie van microchips betreft (eerst Bentley en Porsche en Audi) om zo hun winstmarge ten kosten van de goedkopere merken op peil te houden. Bepaalde productielijnen van Skoda worden hierdoor zelfs helemaal stilgelegd, dus kan nog wel even duren vrees ik..
 11. Ik rij mijn Fabia Combi al 13 jaar op LPG en zou de Dacia inderdaad ook op LPG nemen . Nee klopt dat je een Fabia niet met een 107 mag vergelijken, ik refereerde ook eigenlijk meer naar een artikel in het AD dat ik van de week had gelezen. Waarom stadsauto's schreeuwend duur zijn geworden | Auto | AD.nl Zeer clever inderdaad!
 12. Bizar he! Kan mij nog herinneren dat ik 8 jaar geleden een nieuwe 107 kost met alles er op en eraan voor rond de 10 K.
 13. Skoda Fabia vs. Dacia Sandero - Dubbeltest - AutoWeek
 14. Steamingmodule van Denon en de aansturing van hun draadloze speakers heet HEOS inderdaad. Plat gezegd de Sonos van Denon. Ik vind alleen de persoonlijk de aansluitmogelijkheden van Sonos erg beperkt.
 15. Ik oordeel over het concept inderdaad.. met de kwaliteit van Sonos is niets mis. Je doet met kleine speakers ter grote van een pak melk altijd concessies m.b.t. grote zuilen. Heb je de ruimte niet en ben je er van bewust dan is er niks mis mee. Vaak zijn er helaas andere motieven en in de audiowereld noemen ze dit de WAF factor 😆 Dit ga ik verder niet toelichten hahahaha.. Binnenkort ga ik deze even bewonderen: Denon Home Sound Bar 550 Ik heb niet alleen een leesbril nodig, maar versta ook slecht wat ze zeggen op de kijkbuis 🧐
 16. What Hi-Fi vind ik altijd een handig hulpmiddel om een keuze te maken. What Hi-Fi? | Tech news and reviews (whathifi.com) Je kan zelf je budget invullen en kijken wat daar goed uit de test komen (onafhankelijkheid kunnen we over twisten). Zelf heb ik 22 jaar lang een kneiter van een Denon versterker gehad met 2 sterke ringkern transformators erin, een mooie 5.1 set erbij van Acoustic Energy en een dijk van een Rell woofer en een Pro-Ject draaitafel. Ben afgestapt van de 5.1 opstelling, maar de Acoustic Energy zuilen en de Rell woofer en de draaitafel staan na 25 jaar nog steeds. Versterker staat nu al weer een paar jaar bij mijn schoonvader en speelt nog steeds en mijn huidige (veel goedkopere) Denon versterker met draadloos streaming en HEOS is wederom een genot om naar te luisteren. Wil ik terug in de tijd dan zet ik een mooie lp op op de Pro-Ject platenspeler die ook al 25 jaar naar volle tevredenheid zijn werk doet. Toen ik 25 jaar geleden het huis uit ging was het een rib uit mijn lijf, maar ik heb er nu nog steeds plezier van en no way dat er ooit van die Sonos meuk mijn huis in komt.
 17. Op die melder waarvan ik een foto had gestuurd zit gewoon een knopje en als je er meer dan een paar seconde op drukt kan je er gelijk een gehoorapparaat bij bestellen 😆
 18. Zit al 14 maanden op de PS5 te wachten voor onze zoon (en uiteraard een beetje (veel) voor mijzelf)...
 19. Nee hoor @Captain Hookik ben het wel met je eens wat fysieke inspanning betreft , maar zo zijn er natuurlijk een heel scala aan sporten die je dan kan diskwalificeren... Een sumo worstelaar met zn dikke plofkop of een kogelstootster met haar vette campingreet alhoewel .. die leveren ook een fysieke inspanning en zijn behendig..
 20. Dan is schaken of dammen of darten in jouw beleving dus ook geen sport @Captain Hook?
 21. Geen hybrid, das geen haalbare kaart in deze prijsklasse das duidelijk... maar mild hybrid bedoelde ik.. maar maakt m wellicht ook te duur.. Zie trouwens dat de Polo en de Ibiza ook alleen met een 5 bak komen. had het idee dat het alleen voorbehouden was aan de Fabia..
 22. Prachtige auto geworden, maar de 4 jaar garantie en de 5 bak en geen mild hybrid zijn toch wel een paar serieuze missers, want laten we wel wezen goedkoop is een Skoda niet meer..
 23. NakHarry

  Verjaardagen

  Ik hou ook wel van een lekker biertje of een goed glas Whisky, maar IPA gaat bij mij wel vaak door de gootsteen. Ik krijg ze dan van vrienden die ze ook niet lekker vonden en de resterende flesjes aan mij geven om uit te proberen. Ik vind de meeste echt veel te bitter door de extra hop.. Kwestie van smaak uiteraard Maar kom er uiteindelijk vanzelf eentje tegen die wel bevalt
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe