Jump to content

canonex

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

canonex last won the day on February 18

canonex had the most liked content!

Community Reputation

29 Excellent

About canonex

 • Rank
  Active +
 • Birthday 02/07/1972

Profiel Informatie

 • M/V
  Man
 • Woonplaats
  Vlaams-Brabant (BE)
 • Beroep
  Backup consultant
 • Interesses
  Festivals (Werchter, Graspop), badminton, volleybal, snowboard

Auto

 • Merk
  Skoda
 • Type
  Enyaq ev80
 • Uitvoering
  Launch+
 • Motor
  80kW
 • Transmissie
  DSG-6
 • Kleur
  Quartz grey
 • Bouwjaar
  2021
 • Eigenaar sinds
  2021
 • Kilometerstand
  20
 • Opties
  bijna alles
 • Accessoires
  rubberen matten
 • Radio- / Navigatiesysteem
  ?

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Die titel 'volumineuze Enyaq is het tegenovergestelde van de Skoda's uit de jaren 70 en 80' 🤔 Die journalist heeft precies een paar decennia gemist. De Octavia's en Superbs van de laatste generaties zijn toch heel ruim. En dan nog maar gezwegen van de Kodiaq.
 2. canonex

  Eindelijk

  Ik heb (voor onze belgische regering en electriciteitsmaatschappijen weer iets nieuws bedacht hadden) alles aangepast naar 3-fase. Kan nu dus laden aan 11kW. Maar als ze straks met die piekbelasting beginnen ga ik die weer moeten limiteren naar 3 of zo. Krijg wel de stroom terugbetaald maar die piekberekening nemen ze er niet bij.
 3. canonex

  Eindelijk

  Wij zitten met het bedrijf bij Leaseplan en dit zijn dit jaar overgeschakeld naar BlueCorner voor de laadpalen. BlueCorner installeert echter niet zelf en werkt in onderaanneming met Unit-T. De installatie werd ingepland in samenspraak met Leaseplan die hen laat weten wanneer de wagen ongeveer geleverd wordt. Bij de afspraak kreeg ik eerst twee nederlandse installateurs, bleek echter dat het nodige materiaal geleverd was in hun stock (±50 km van mijn adres). Er moest ook nog een belgische technieker komen dus ging één al die stukken halen. Tegen de middag was die terug en kon de ins
 4. Mijn collega zijn nieuwe ID.4 is al teruggeroepen en al een 2de keer in de garage voor problemen met de HUD. Dus die Deutsche Grundlichkeit bestaat volgens mij niet meer.
 5. Dit weekend voor de 1ste keer geladen met de thuispaal. Had via die Skoda Connect (of MySkoda) ingesteld dat die maar tot 80% mocht laden. Het laden op zich ging goed doch voor ik het opgemerkt had zat die al aan 94% en heb die toen maar manueel afgekoppeld. Weet er soms iemand of er nog iets moet gedaan worden? Misschien op/in de auto zelf?
 6. canonex

  Eindelijk

  Zalig. Ben 1.5uur bij de garage geweest waar ze alles in detail uitgelegd hebben. Was al blij dat ik veel kende van de Superb want anders zou het nog langer geduurd hebben. Zo vlot dat die rijdt. Niet super sportief (vergeleken met bijv. Model3 of Polestar2) maar meer dan genoeg. En die luxe 😍 en comfort. Die lane-assist moet ik nog eens uitzoeken want in vergelijking met de Superb gaat deze toch vlot over de lijn. Misschien dat ik de opties nog eens goed moet controleren. Heb ook al gemerkt dat je met dat automatisch afremmen toch moet oppassen. Al een paar keer de in
 7. canonex

  Eindelijk

  Jawel, vandaag de blijde bestuurder geworden van een prachtige Enyaq: Wat een geweldig gevoel (altijd natuurlijk als die nieuw is 😄)
 8. Ik ook normaal. Heb gehoord dat de papieren en nummerplaat volgende week geleverd worden bij de garage. Ze moeten er nog mee naar de keuring vanwege de trekhaak en de 1ste zou ik die mogen ophalen. Aftellen 😍
 9. Enyaq is in België toegekomen rond 20 april. Nu krijg ik te horen dat de wagen nog niet afgeleverd kan worden omdat er blijkbaar extra acties moeten gedaan worden. Eerst was het een bijkomende software update (kan wel want een collega met een ID.4 moest daarmee ook al terug naar de garage gaan. En zou er te weinig isolatie geplaatst zijn wat een mogelijk risico op brandgevaar geeft.
 10. Van garage gehoord dat de Enyaq toegekomen is deze of zelfs vorige week bij Dieteren Kortenberg. En ik zou die op 27 mei mogen ontvangen in de garage (±12 km verder). Dit zou komen omdat er nog een update moet gebeuren en Dieteren ze blijkbaar tegelijkertijd wil verdelen. Precies alsof die zoveel vrachtwagens gaan hebben om al die Enyaqs te vervoeren en of dat alle garages zoveel plaats hebben om die allemaal te zetten. Misschien moet ik eens dagelijks binnenspringen daar om te kijken wat ze er mee doen. 😒
 11. Toch benieuwd wanneer ze daar Enyaq items gaan hebben. Tot nu toe enkel http://www.kopacek.com/images/sklady/000087327Q.jpg 😄 Voor de Superb ook nog items daar gekocht en goedkoper (zelfs met verzending) dan bij de garage.
 12. canonex

  Bier

  Ben ook een heel grote bierliefhebber en -probeerder en vind die Untappd wel handig. Als ik dan eens bij de Prik&Tik kom dan kan ik soms eens kijken of ik een bepaald bier al eens gehad of geproefd heb en wat ik er toen van vond. Zit nog maar aan 156 maar het groeit wekelijks 👍 Toen ik eens in de States was voor het werk gebruikte ik die om al die IPA's in te voeren en te weten welke ik dan wel heel lekker vond 😄 En die Carolus is heerlijk (hou ook van whisky). Vind tegenwoordig de Cornet Smoked ook goed en ben aan het wachten op de nieuwe Straffe Hendrik Wild.
 13. Heb ergens een verkeerde actie gedaan en mijn post verwijderd. Maar jouw tabel is wel iets leesbaarder.
 14. Die SSS heb ik (jammer genoeg) niet kunnen kiezen. Dit zat niet in die Belgische Launch of Launch+ opties. Dus hopelijk valt het standaard geluid goed mee. Maar ja, met de Punk/Metal/Trash die ik beluister zal dat niet zo erg zijn 😆🤘
 15. Was juist de kleur die ik besteld had.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe