Jump to content

ŠKODA trekt 4 mei virtueel doek van nieuwe FABIA


Recommended Posts

rssImage-c22304c5f58132543c9fcb0fb10c61c9.jpeg

  • ŠKODA-fans over de hele wereld kunnen de onthulling via ŠKODA-storyboard volgen
  • Digitale wereldpremière van de vierde generatie van de FABIA start om 19.00 uur 
  • DOX, het centrum voor hedendaagse kunst in Praag, dient als virtueel decor

ŠKODA presenteert volgende week de vierde generatie van de FABIA. Het nieuwe model is voor het eerst gebaseerd op het modulaire MQB-A0 platform van de Volkswagen Groep. Onder het motto ‘Alles wat je nodig hebt - en een beetje meer’ combineert de nieuwe ŠKODA alle merkwaarden van de Tsjechische fabrikant: een overtuigende prijs-prestatieverhouding, uitstekende veiligheid en een hoog niveau van comfort en afwerking. Met zijn nog dynamischer en emotioneler design heeft de ŠKODA FABIA dus alle ingrediënten in zich verenigd om het succesverhaal van de vorige generaties voort te zetten.

 

Virtuele rondgang over de digitale beursvloer

Door het digitale presentatieformaat kunnen kijkers een rondgang maken over de virtuele beursvloer in DOX. Ze kunnen zich vrij bewegen in het virtuele paviljoen en de exposities bekijken. Tijdens hun rondgang is het mogelijk leden van de Raad van Bestuur van ŠKODA te ontmoeten, zoals CEO Thomas Schäfer en Martin Jahn, Executive Vice President Sales en Marketing, en experts van het ŠKODA designteam onder leiding van Oliver Stefani. Om deze ontmoetingen zo realistisch mogelijk te maken, heeft elk van de ŠKODA-vertegenwoordigers z’n eigen avatar.

Presentatieruimtes op de binnenplaats en op het dakterras

De bezoekers kunnen verschillende presentatieruimtes in DOX aandoen. Op de binnenplaats van het Praagse kunstmuseum zijn talrijke LED-wanden geïnstalleerd en het dakterras wordt het ‘NEXT LEVEL’ -terras - in lijn met het huidige toekomstige programma van de Tsjechische autofabrikant. Na het welkomstwoord van Thomas Schäfer wordt de nieuwe ŠKODA FABIA op deze twee plekken onthuld. Na de show zijn de auto’s in het virtuele paviljoen in 360 graden te bekijken. In het luchtschip boven het ‘NEXT LEVEL’-terras zijn op een later moment opnames van de presentatie en andere video's beschikbaar. Een downloadlink naar de persmap wordt geactiveerd op het ŠKODA storyboard.

Driedimensionaal model van DOX 

Ter gelegenheid van de wereldpremière van de nieuwe ŠKODA FABIA is een driedimensionaal model van DOX gecreëerd voor het virtuele paviljoen. De bezoekers krijgen op die manier het gevoel dat ze bij een live evenement aanwezig zijn. Het centrum voor hedendaagse kunst in de Praagse wijk Holešovice en is een voormalige fabriek die bij zijn oplevering architectonisch indrukwekkend en ultramodern was. De eigenschappen van de nieuwe ŠKODA FABIA worden creatief geïnterpreteerd in het DOX-pand: gebruiksvriendelijkheid, geschiktheid voor alledaags gebruik, Simply Clever-ideeën en het expressieve design. De première wordt afgerond met een Tape-Art concept dat exclusief voor de nieuwe FABIA is ontworpen. De tape art-artiesten lieten zich naast de ŠKODA-designtaal met de kenmerkende kristallijnstructuur en zijn traditie ook inspireren door de rijervaring in de FABIA en de Simply Clever-ideeën.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Edited by EdK
even wat spaties verwijderd
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe