Jump to content

Nieuwe ŠKODA FABIA geeft zijn interieur prijs


Recommended Posts

rssImage-363b5b1fdb186bdd0f761f7287c9f035.jpeg

  • Vierde generatie FABIA volgt ŠKODA’s nieuwe interieurconcept
  • Nog meer ruimte, frisse kleuren en technologie uit grotere modellen
  • Wereldpremière nieuwe ŠKODA FABIA begin mei

De nieuwe ŠKODA FABIA is gebaseerd op het modulaire MQB-A0 platform van de Volkswagen Groep. Daardoor is de nieuwkomer langer en breder dan zijn voorganger, en hebben de passagiers nog meer ruimte. Het symmetrische instrumentenpaneel heeft een ‘zwevend’ centraal beeldscherm, terwijl een gekleurde horizontale sierlijst de breedte van het interieur accentueert. In de kenmerkende lijn onder het beeldscherm is de vorm van de ŠKODA-grille te herkennen. Nieuw zijn de grote ronde luchtroosters links en rechts, net als de gekleurde elementen in de middenconsole en deurpanelen. Op één van de designschetsen is ook het prominente FABIA-beeldmerk in het instrumentenpaneel goed te zien.

Groot touchscreen als middelpunt

Het centrale ‘zwevende’ beeldscherm domineert het interieur van de nieuwe FABIA. Met het touchscreen kan het moderne infotainmentsysteem, net als tal van andere functies van de auto, eenvoudig worden bediend. De designschets toont de uit de grotere modellen van ŠKODA bekende Virtual Cockpit - waarvan de vormgeving door de bestuurder is aan te passen - die nu in de FABIA (als optie) debuteert. 

De wereldpremière van de nieuwe ŠKODA FABIA vindt begin mei plaats.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link to post
Share on other sites

Meid wat ben ik weer blij met je bericht hier over de Fabia....

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe