Ga naar inhoud

Na 5 Octavia’s geen nummer 6 als volgende lease auto....


Wasmachineman
 Delen

Aanbevolen berichten

Jullie lezen het goed; 5 Octavia’s heb ik mogen rijden als lease auto maar er komt nu verandering in want nummer 6 is geen Octavia meer. Geen Skoda ook. :vrezen:

Wat dan wel? Morgen krijg ik een nieuwe lease auto en dit keer is het een Renault geworden. Niet mijn keuze maar keuze van het bedrijf waar ik ga werken per 2 september....oja, ik ga ook veranderen van baan, hierover later meer.

En desondanks het geen Skoda is, voel ik me toch bevoorrecht! Want een lease auto is niet zo vanzelfsprekend meer tegenwoordig. Zeker nu niet bij mij want ik krijg een functie die zich op kantoor afspeelt en ik hoef niet meer op bezoek bij klanten of op jacht naar prospects. En na mijn inwerkperiode werk ik vaak vanuit huis ook, omdat mijn contactpersonen zich allemaal in USA bevinden en ik zal mij een beetje gaan aanpassen aan hun kantoortijden! 

Terug naar de Renault, het is een station uitvoering in een luxe Bose uitvoering. Vergelijkbaar met een Octavia qua ruimte en ook qua prijs. Alleen een ander merk dus. Zeker leuk is het ook voor de kenners onder jullie want ik ben een van de eersten die de nieuwe kenteken serie krijgt: G-660-BP. Morgen zal ik even een paar fotootjes uploaden hier, voor alsnog heb ik alleen een foto van Renault Nederland gepikt.

 

 

 

8AF50A22-E458-4D96-B422-2F40F35E21A1.jpeg

E8322377-C503-4C98-9DE7-B85B7F07E3F0.jpeg

B87E2ED5-7CF6-4EF6-B509-87D9018D2D39.jpeg

aangepast door Wasmachineman
Extra foto
Link naar reactie
Delen op andere sites

2 minuten geleden, Wasmachineman zei:

Nee hoor, ik spaar voor iets anders.

Toch niet voor een eigen autotransporter (als de Renooit niet meer op eigen kracht verder gaat). Ik ben benieuwd hoe jouw exemplaar zich gaat houden, er zijn redelijk betrouwbare exemplaren, maar ook rampenbakken. In elk geval succes Frank.

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 31-8-2019 om 11:52, Cordoba zei:

Inderdaad zijn er bij elk merk en model dramatische exemplaren te vinden, alleen zijn de percentages bij de verschillende merken en modellen nogal verschillend.

Mijn 1e Skoda (1.9 TDI 5-bak) gaf al problemen met de koppeling bij 90k km. Airco vloog er de zomer erna uit tijdens vakantie. Daarna 3 Octavia’s die nagenoeg probleemloos waren. Laatste Octavia had veel last van windgeruis bij de linker A-stijl wat ook irriteerde.

Algemeen beschouwd vind ik Skoda een mooi merk met een mooie uitstraling. Hierna kan er zomaar weer een Skoda voor de deurs komen hoor. Hangt allemaal van mijn werkgever af haha...

3 uren geleden, Snelle zei:

En in welke branche is de Job?

Ik ga werken in de logistieke dienstverlening. Specialisatie wordt fulfilment warehousing voor klanten uit de USA.

3 uren geleden, Snelle zei:

Dan kunnen wij straks de pro en contra lezen tussen de Renault en Skoda.

Pro Skoda is: 

de “doe maar normaal dan doe je gek genoeg uitstraling” die bij mij past.

ruimte optimaal

 

Pro Renault is: 

Veel comfort en luxe

ook ruimte optimaal

mooie afwerking

 

Dit lijstje ga ik ergens anders ook bijhouden, uitbreiden met andere punten en eerlijk vergelijken de komende jaren... 😇

En voel je vrij om ook punten aan te dragen die ik vergeten ben?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja, ik vergelijk nu een Skoda Octavia 2014 met een nieuwe Renault....hier zit wel wat verschil tussen in het voordeel van Renault. Dus geen eerlijke vergelijking omdat ik geen Octavia van 2019 nu heb om te vergelijken. 

Wel vind ik de Renault luxer als ik de uitrusting vergelijk met de uitrusting van de Octavia 2019. 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe