Ga naar inhoud

Jouw foto op dashboard nieuwe Skoda Fabia


Snelle
 Delen

Aanbevolen berichten

Personalisering is in! Tegenwoordig tel je als autoconstructeur niet meer mee als het dak, de sierlijsten en tal van koetswerkaccenten niet geleverd kunnen worden in een tint die helemaal de persoonlijke smaak (of wansmaak) van de klant reflecteert. Skoda is maar een koele minnaar van die trend. De nieuwe Fabia kan wel van een andere scalp voorzien worden, maar dat is het enige noemenswaardig. Aan de buitenzijde tenminste. Aan de binnenkant maken de Tsjechen het helemaal goed.

Persoonlijker kan niet

Ook aan de binnenkant krijg je geen smorgasbord met aanpassingen voorgeschoteld. Alleen de sierlijst die over het dashboard loopt kan je aanpassen. Maar dan wel goed. Skoda verkoopt je nu immers een sticker met daarop een design naar keuze. Via een webshop kan je zelf je eigen design of foto uploaden. De dealer kleeft het daarna zodat het er een beetje netjes uitziet. Wie wil kan z’n sierlijst dus bekleven met z’n geliefden, hobby, favoriete achtergrondafbeelding… De aanpassing is gelukkig ook weer makkelijk te verwijderen. Handig wanneer hij verkocht moet worden.

Niet duur

Een afbeelding van minimaal 1732 x 816 pixels en maximaal 10Mb is al wat nodig is. En voor de prijs hoef je het aardigheidje niet te laten. Skoda rekent er amper € 17 voor aan. Zonder installatie weliswaar.

post-677-0-33027500-1417282208_thumb.jpg

post-677-0-84555300-1417282219_thumb.jpg

aangepast door Snelle
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is toch nog geen 1 april? Wat een waanzin, zeg. 

Dit is niets anders dan de tierelantijntjes die je bv wel eens aan de spiegel ziet hangen in oude Mercedessen. En vroeger had je ook wel van die mapjes met fotootjes van gezinsleden aan het dashboard. Oude wijn in nieuwe zakken dus.   

aangepast door Rosinfield
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe