Ga naar inhoud

Cool Coolest


Snelle
 Delen

Aanbevolen berichten

Tien miljoen ingezameld voor ‘coolste frigobox ooit’

Vergeet het geklooi met tassen vol koelelementen en thermische drinkflessen: volgend jaar trekt u gewoon naar het strand met de frigobox van de toekomst. Dat is toch wat de Amerikaan Ryan Grepper ons wil laten geloven. Hij haalde via Kickstarter maar liefst tien miljoen dollar op voor de productie van zijn ‘Coolest Cooler’. Een absoluut record op de crowdfundingwebsite.

Grepper voorzag zijn ‘Coolest’ van allerlei snufjes die het leven van dagjestoeristen er aangenamer op moeten maken. Zo beschikt de frigobox over een draagbare Bluetoothspeaker, een usb-oplader, een blender, een snijplank en een flesopener. Er is ook opslagruimte voorzien voor eetgerei en het hele gevaarte staat uiteraard op wieltjes.

Begin juli lanceerde de Amerikaan een oproep via Kickstarter . Een geniale zet: bijna 50.000 investeerders brachten intussen een kapitaal van ruim tien miljoen dollar bij elkaar om de frigobox te produceren. Nooit eerder werd op het crowdfundingplatform zoveel geld ingezameld voor één project.

Als alles volgens plan gaat worden de eerste exemplaren van de ‘Coolest’ in februari volgend jaar geleverd. Frigoboxfanaten die het hebbeding als eerste op de kop willen tikken hebben nog tot zaterdag tijd: dan wordt de crowdfundingcampagne afgesloten. Voor de koelbox en internationale verzending moet je wel minstens 140 euro neertellen.

aangepast door Snelle
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe