Ga naar inhoud

SKODA is klaar voor de Tour!


Witte Yeti
 Delen

Aanbevolen berichten

11 juni 2012

ŠKODA is ook dit jaar hoofdsponsor van de Tour de France. Om die nauwe band te vieren, verschijnen er ook dit jaar speciale Tourmodellen. Dit jaar zijn alle modellen van ŠKODA er in een speciale Tour-uitvoering, dat betekent veel extra uitrusting tegen een uiterst competitieve prijs.

De Tour de France is het grootste wielerfestijn ter wereld. Behalve de echte helden, de wielrenners, domineren ook de auto’s van ŠKODA het beeld. Maar liefst 250 stuks rijden in de wielerkaravaan mee als ploegleidersauto, materiaalwagen, directieauto en jury-auto. Vooral de Octavia Combi en Superb Combi zijn populair. ŠKODA is al sinds 2004 officieel partner van de Tour de France. Het merk is ook hoofdsponsor van de witte trui, het shirt voor de beste renner jonger dan 25.

De 99ste Tour de France wordt verreden van 30 juni t/m 22 juli 2012 en start dit jaar in Luik.

post-117-0-82832600-1339449564_thumb.jpg

De ŠKODA Tourmodellen zijn te bestellen tot en met 31 augustus 2012.

Bekijk nu de Tourmodellen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het zijn leuke modellen, maar de opties die je erbij kunt krijgen zijn wel erg beperkt hoor, een gemiste kans. Ik kijk natuurlijk met name even naar de Yeti, maar de dingen die ik er graag bij zou willen hebben als klant...

Het is natuurlijk een ambition uitvoering, die is natuurlijk mooi compleet, dus dan zit je al safe. De navigatie komt erbij en de sunset is extra. Dat klantvoordeel valt dus nog wel mee want de swing is gewoon omgeruild en de Amundsen staat dan voor 750 extra op de lijst en de sunset is 100.. Het prijsvoordeel is dus maar beperkt. Dat gel*l over die regensensor doet ons hier natuurlijk alleen maar lachen.

Ik mis echter de mogelijkheid van de electrische ramen achter, de lendesteun en het open "dakje". Los van het decadente xenon en het alarm en de stoelverwarming.

Als je kunt leven met de tour-versie zit je in een Yeti natuurlijk altijd goed ;) . Dat weet het selecte gezelschap op dit forum natuurlijk al.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 jaren later...

Skoda zoekt ‘beste wielerverslaggever van Nederland'

Tour de France-sponsor Skoda is op zoek naar ‘de beste wielercommentator' van Nederland. De winnaar mag live op Radio 1, vanuit de Tour de France, verslag doen van de etappe-finish op Neeltje Jans of van de finale op Alpe d'Huez.

Op www.backseatreporter.nl kunnen bekende hoogtepunten uit de Tour de France voorzien worden van nieuw commentaar. Wie kan de slotmeters van de Champs-Élysées het best tot leven brengen? Wie weet de gekte op de Alpe d'Huez goed te verwoorden? En wie houdt zich staande als het peloton op de streep af dendert? Op www.backseatreporter.nl kunnen de commentatoren in spe de strijd met elkaar aan gaan. Er zijn acht unieke scenario's die wachten op nieuw commentaar. Bijvoorbeeld ‘het koffiemolentje van Nibali' op de Planche-des-belle-Filles of ‘het Waterloo van Wiggins' in de Pyreneeën. Uiteraard ontbreekt het grote wielerfeest op de ‘Nederlandse berg' Alpe d'Huez niet. Op www.backseatreporter.nl kunnen alle inzendingen bekeken worden. Een ‘vakkundige jury' bepaalt wie de beste wielerverslaggever van Nederland is, zo meldt Skoda Nederland.

De beste verslaggever wint één van twee wielerreizen waarbij zij de kans krijgen live verslag te doen van de finish van de tweede etappe op de Neeltje Jans of van de finale van de Tour op de top van de Alpe d'Huez. Skoda neemt de beste commentatoren mee op de achterbank van een volgauto. Als het weer het toelaat, is ook een helikoptervlucht inbegrepen.

Bron: automobielmanagement.nl

aangepast door Snelle
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe