Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/13/2020 in all areas

 1. 3 points
  Goede avond, Na jarenlang met de pausmobiel a.k.a. citroen xsara picasso gereden te hebben. Ben ik drie jaar geleden over gestapt op Skoda. Na drie trouwe dienstjaren van mijn fabia uit 2006 ben ik sinds eind vorig naar trotse eigenaar van een Ocatavia combi greenline. wie ben ik; tom. Vader van drie fantastische kinderen die ik graag veilig mee op de weg neem. Zeker de familie wat verder weg woont. Uit enthousiasme had ik al een vraag gesteld in een ander topic en dankzij een kleine duw in de rug stel ik me bij deze even voor 😉 Fijne avond nog en leuk om hier bij te zijn!
 2. 2 points
  Die controller is samen met de Wii aan dochterlief van de zwager meegegeven gok ik zo. "Goed mikken, dan kom je vast in een volgend level!" zei Frank nog bij het afscheid.
 3. 2 points
  Ehhhh was de controler nog heel ???? maar was een beamer niet beter geweest ? Had je op de laatste centimeters van de muur ook nog beeld gehad !!
 4. 1 point
  En sindsdien geen vriend meer ?? 😀
 5. 1 point
  Berdading en/of contactblok achter de schakelaar? Of de schakelaar zelf?
 6. 1 point
  Dank voor je reactie! Misschien was ik te optimistisch😅 dank voor de tip
 7. 1 point
  Volgende Kerst word die oude weer van zolder gahaald en in kamer gezet als familie komt. En de goede gaat uiteraard in doos op zolder tot een ieder weer is verdwenen... Nu maar niet hopen dat hij volgend jaar met een verhaal komt, ik ben met de TV van de trap gedonderd en verzekering betaald helemaal niets uit..... Sorry frank maar dan kun je mij wegdragen.....😂
 8. 1 point
  Ah, ik weet weer waarom ik geen TV heb én geen visitie over de vloer met Kerst. 😅 Ik vind dat jij een hele goede manier hebt van met tegenslagen omgaan, Frank. Respect.
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up