Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/09/2019 in all areas

 1. 4 points
 2. 4 points
 3. 3 points
  Allereerst de werkplaatsfoto's. Ik dacht dat ik ook een foto had van het apparaat voor de microfiches, maar blijkbaar is dat niet goed gegaan โ˜น๏ธ Dat is typisch van die vrij jonge techniek, die alweer compleet verouderd is, en bijna nergens meer te zien. Ook opvallend dat er op de brug een De Soto stond, dat is voor niet-autoliefhebbers toch een onbekend merk. Wat foto's van logo's en andere details: Wat rariteiten: En een oude auto van de Wereldomroep: En verder nog de motoren: (opmerkelijk veel NSU-motorfietsen aanwezig, ik wist niet eens dat NSU motorfietsen had gemaakt): En dan nog wat foto's van auto's: edit: de 5mb beperking zorgt dat ik de andere foto's nu niet kan uploaden, maar dat komt dan binnenkort.
 4. 3 points
  Ik moet mijn foto's nog even sorteren en bewerken. Die werkplaats had ook van die mooie semi-oude gereedschappen, zoals het apparaat om microfiches te lezen. Ik kan me nog herinneren dat vroeger bij de lokale Audi dealer '(later VW-Audi dealer) ook zo'n apparaat stond, en halverwege de jaren 80 tijdens mijn militaire dienstplicht stond er op het ministerie van defensie ook zo'n apparaat om oude personeelsgegevens op te zoeken. Nadat iedereen vertrokken was, ben ik nog even wezen kijken in het boerderij en rijtuigenmuseum in het centrum van Schagen (het was open-monumentendag) en daar hadden ook nog allerlei klassiek rijdend materieel. Ik elk geval leuk om eens wat gezichten bij de de mensen te leren kennen.
 5. 3 points
  Nou vooruit, nog een paar.
 6. 3 points
 7. 3 points
  Ik heb het parlement hier gepolst, en haar leek zo'n museum wel aardig............goede kans dat ik ook ff aankom.
 8. 2 points
  Foto's heb ik geschoten op plekjes waar het even minder druk was, en heb er geen ultieme fraaie foto's van gemaakt, maar leuke herinneringsplaatjes waar fototechnisch best hier en daar wat aan mankeert. (maar daardoor wel veel foto's in weinig tijd, daardoor kwam ik er ook thuis pas achter dat er veel meer Skoda-modelnamen in de vitrinekast hingen dan die van de 1000MB die ik wel had gespot.
 9. 2 points
  Hallo iedereen, Ik ben Veance, 44 jaar en nieuw op dit forum. Ik kocht onlangs een Skoda Superb combi waar ik heel tevreden over ben. Vooral de koffer met 660liter waar je praktisch in kunt wonen. Het kleur vind ik uiteindelijk goed gekozen al was ik er initieel niet zeker over. Had hem enkel op foto's van google gezien maar die leken telkens een ietsje anders. Mijn vorige auto was een skoda octavia van 14jr oud en vernieuwing begon zich wat aan te dringen.
 10. 2 points
  Allereerst de Skoda-zaken in het museum: Niet alleen het logo van een 1000MB maar behoorlijk wat meer zag ik thuis op de foto. Ook van een Octavia uit begin jaren 60, en volgens mij hoort daar ook het rood-witte Skoda logo bij. Voor Frank hieronder een foto van een Skoda 1000MB:
 11. 2 points
  Wat een leuk en gezellig groepje hadden we vandaag. En dit museum is zeker de moeite waard want hier staan echte oldtimers die soms gewoon uit een schuur weggehaald zijn. GEWELDIG. Tot de volgende keer!
 12. 2 points
  Hier ook: lekker vieze auto met veel kleine krasjes en ook ca 13:00 aanwezig.
 13. 2 points
  Wij komen met de Fabia zo vuil als deze sinds de laatste wasbeurt/regenbui geworden is ๐Ÿ˜‹. (Hoera voor Cappucino beige!) Ik heb het (meen ik) al vaker vermeld: mijn autos slijten van binnen naar buiten............al dat poetsen is nergens goed voor๐Ÿ˜‰. Maar het streven is om er om 13:00 uur te zijn.
 14. 2 points
  Even opnieuw voorstellen?? ๐Ÿ˜… Wasmachineman blijft altijd Wasmachineman! Ook al ben ik al jaren niet meer actief in de wasserij business. Sterker, ik ben vandaag begonnen in een nieuwe job in een onbekend segment tot nu voor mij. Raar? Tja, dit heb ik wel vaker hoor. Ik stort me dan in iets nieuws omdat ik blijkbaar vastloop in mijn vorige job blijkbaar? Onnavolgbaar ben ik voor velen. Familie, vrienden, kennissen, skodaforummers....iedereen zal zich wel afvragen hoe het allemaal gelopen is. Ik zelf soms ook hahaaa! Feit is dat je wat sneller wisselt als Accountmanager in het verkoopgebeuren dan in andere werkgebieden. Je wordt afgerekend op harde cijfers oftewel KPIโ€™s: Key Performance Indicators. Ook heb ik mij wel eens afgevraagd of verkoop wel het juiste vak was voor mij? Onrust? Veel onrust heb ik ervaren. Ook in mijn voorgaande sales job in de elektronica had ik onrust. En toch sliep ik altijd goed. Nooit zorgen gemaakt hoor maar ik heb mij wel veel geรซrgerd. En dan bots je met een directeur bijvoorbeeld en dan trek je altijd aan het korte eind. Maar zoโ€™n iemand ben ik wel die mijn mond open trek dus, dat gaat soms niet goed blijkbaar. En dan nu de baanwissel. Deze job die ik nu heb krijg ik via mijn netwerk: begin 2019 had ik een Amerikaanse klant binnengehaald en die was zo tevreden dat hij mij gelijk aanbood om te helpen toen ik in mei aangaf op zoek te gaan naar een andere baan. En dat heeft die Amerikaan dus ook gedaan. Hij heeft gelijk een Nederlandse relatie gebeld waarvan hij wist dat die relatie iemand zocht die goed is in relatiebeheer. En dat wordt mij nieuwe job dus: relatiebeheer voor Amerikaanse klanten voor een Nederlands bedrijf in Hoofddorp. Ik heb een inwerkperiode nu en hierna ben ik dus contactpersoon voor die klanten in de USA. Het tijdsverschil is wel een klein dingetje maar daar heb ik geen probleem mee. Ik begin gewoon wat later. Ik werk vanuit kantoor en ook vanuit huis, wel zo makkelijk natuurlijk. Fulfilment Warehousing is dus mijn job en betekent: zeer uitgebreide opslagmogelijkheden van apparatuur incl reparatie van elektronica bijvoorbeeld. De Amerikaanse klanten hebben een opslag nodig van hun producten die ze verkopen in Europa. En aangezien klanten veeleisend zijn tegenwoordig moet je snel kunnen reageren. En dat reageren naar klanten doen wij dus. We repareren, we sturen producten op, we halen producten ook op en controleren die. Wereldwijd. Als je wel eens bij Amazon bestelt, dan kun je contact hebben met mij zonder dat je het merkt.....dit doen we allemaal met eigen personeel in Hoofddorp. Totaal 35 m/v zijn werkzaam bij ons. Leuk toch?
 15. 1 point
  Wat een hoop foto's heb jij in die relatief korte tijd en passant weten te schieten, @Cordoba. Mijn tante heeft meerdere Karmann Ghia's gehad en als kleine jongen vond ik dat natuurlijk prachtig, zo'n "sportwagen". De Ford Taunus was meen ik me te herinneren razend populair, net als de Ford Cortina. Leuk hoor, het activeren van al dat jeugd-sentiment.
 16. 1 point
  Nog wat foto's: Mustang Fast back uit pakweg 1967, als kind had ik hier de witte Matchbox versie van: En de VW Karmann Ghia, ook een favoriet uit mijn jeugd. Als ik naar de middelbare school ging in Voorburg stonden er diverse van die Karmann Ghia's langs de straat (ook in cabrio uitvoering): Renault 4CV eigenlijk een auto die ik vroeger al weinig zag, vaker de Morris Minor die een vergelijkbare vorm had: En de Ford 17M Taunus (of 12M of 14M, afhankelijk van motorisering) rond 1970.
 17. 1 point
  Ziet er goed uit mannen!
 18. 1 point
  Mijn heerlijke Octavia gaat gewisseld worden voor een Renault. Mijn panorama/schuifdak en dsg bak ga ik zeker missen hoor. De 1.4 tsi heeft 140 pk en een ambition businessline uitvoering. De Renault heeft een 1.3 tce motor met ook 140 pk in een Bose uitvoering.
 19. 1 point
  Zeg Frank, hoe kon jij dat op 7 september allemaal al weten!? O ja, je hebt een bericht van 7 september aangepast.
 20. 1 point
  Vakwerk, @CaseyBasey! ๐Ÿ‘
 21. 1 point
  Was leuk om weer twee oude bekenden te zien en de beide anderen eens in het echt te ontmoeten. Ook vond ik het grappig om vele auto's te zien waaraan ik me als (kleine) jongen vergaapte en die toen hypermodern waren.
 22. 1 point
  Buiten de Fabia die zeer herkenbaar is (zie avatar) ben ik herkenbaar aan een lichtblauw t-shirt met biervoorraad op de rug. Ff boterhammetje naar binnen schuiven dan vertrek ik richting Schagen.
 23. 1 point
  Gefeliciteerd. Als je maar niet doordraait in dat jobhoppen.๐Ÿ˜…
 24. 1 point
  ...Patrick ๐Ÿ˜ 42 jaar Woonachtig in Den Haag Getrouwd Werkt in een ijzerwaren en gereedschappen groothandel Hobby's: F-1, auto's detailen. En rijden sinds 2 weken een 2015 Skoda Fabia 1.2 TSI Edition. Daarvoor een Peugeot 206, Toyota Corolla en een Toyota Yaris. Ik zal komende tijd meer lezen dan actief posten, moet nog me flink verdiepen in Skoda ๐Ÿ˜… Groeten Patrick.
 25. 1 point
  De mijne is pas gewassen maar alweer bijna vuil. Maar toch geen eer aan te behalen met die schade. Wie weet wassen ze hem ook weer even na de reparatie binnenkort. Ik ben er denk ik om 13.00.
 26. 1 point
  Afgelopen weken zijn we voor de lady op zoek geweest naar een waardige opvolger van haar Fiat 500. Liefst wat groter, in ieder geval 5 zitplekken, een beetje leuk smoelend, niet tรฉ duur, oftewel: gewoon een leuk stadsautootje. Viel nog helemaal niet mee, want heel veel kleine stadsautootjes zijn de afgelopen jaren een stille (WLTP)-dood gestorven. Sommige merken bestaan niet meer, veel modellen zijn eruit, sommige merken kunnen uberhaupt bijna geen kleine auto's meer leveren, of tegen een veel te hoge prijs voor wat je krijgt. Maar, al met al zijn we toch op iets leuks uitgekomen: een knalrode Fiat Punto Sempre twin-air. Da's best een leuk model, tegen een gunstige prijs, met een hoop lekkere spulletjes aan boord. Een kleine greep: - navigatiesysteem met 5 inch touchscreen, Bluetooth, Aux- en USB- en SD-aansluitingen; - cruise control - climate control; - automatisch dimmende binnenspiegel; - elektrisch bedienbare ramen voor en achte; - regensensor; - parkeersensoren achter; - middenarmsteun met opbergvak; - leuke 16 inch velgen; - in hoogte verstelbare stoelen; - bochtverlichting; Gewoon een prima uitgeruste auto. Met 100pk komt'ie ook gewoon mee in de stad. Wel even wennen aan het gebrom van die tweeclinder, maar ach - dat went ook weer snel genoeg. Een paar plaatjes: Eigen foto's volgen nog wel ๐Ÿ˜‰
 27. 1 point
  Leuke kar, @MarcoO2! De grote broer/zus van onze Panda TwinAir. ๐Ÿ˜ƒ
 28. 1 point
 29. 1 point
  Nooit niet te oud om te leren, succes Frank.
 30. 1 point
  Zou ik ook leuk vinden Gert, om jou eens in het echie te zien
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up