Ga naar inhoud

Dit is de nieuwe Skoda Superb [updated]


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

<p><img src="http://static.autoblog.nl/images/wp2015/Skoda-Superb-Owl-002.jpg"width="550" height="331" alt="Skoda Superb lekkerdelek" title="Skoda Superb lekkerdelek" class="centered" /><br />Tadaa! De meest geteasde Tsjech van het jaar op je beeldscherm. Dit is Skoda’s nieuwe Superb! <a href="http://www.autoblog.nl/nieuws/dit-is-de-nieuwe-skoda-superb-74522#post-74522" class="more-link">(more…)</a></p>

Leer hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

:( :( :( echt saai. ik verwacht iets meer! Word grote success met verkop? Ik denk niet...dit was ook mijn plan om nieuwe superb te kopen maar...ik denk dat moet iets anders vinden...nieks special  - dit is mijn eigen mening :(

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach zoals zo vaak met de foto's van wagens in ontwikkeling, er word zoveel misleidend stikkermateriaal opgeplakt dat je de werkelijke lijnen niet ziet van de wagen.

En foto's blijven 2D en kunnen een misleidend beeld geven, ik wacht altijd maar tot hij bij de dealer staat.

Dan kun je uiteindelijk een goed beeld van de wagen krijgen.

 

En hieronder het Super Bobo  feestje

 

https://youtu.be/iZlRtm5rTvI

aangepast door EdK
Link naar reactie
Delen op andere sites

:( :( :( echt saai. ik verwacht iets meer! Word grote success met verkop? Ik denk niet...dit was ook mijn plan om nieuwe superb te kopen maar...ik denk dat moet iets anders vinden...nieks special  - dit is mijn eigen mening :(

Iedereen verwacht wat anders. De fabrikant probeert aan veel verwachtingen te voldoen. Zeker is het wel dat deze S3 een succes wordt want je krijgt een D segment auto voor een C segment prijs. In de lease telt dit ook zwaar mee en terecht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Alle prijzen nieuwe Skoda Superb

De voordeligste Skoda Superb is de 125 pk sterke 1.4 TSI Greentech, die met handgeschakelde zesbak voor 27.790 euro de deur uit mag. Het Active-uitrustingsniveau omvat zaken als airconditioning, cruise control met snelheidsbegrenzer, Driver Activity Assistant (vermoeidheidsdetectie), Front Assist, elektrische raambediening voor en achter, radio Swing met 5-inch kleuren touchscreen en een bandenspanningscontrolesysteem.

De 1.4 TSI is er ook met 150 pk, die staat vanaf 28.840 euro in de boeken. Dat is de versie met handbak, voor een 7-traps DSG-automaat moet je 3.500 euro extra meebrengen. Iets hoger op de ladder staat de 1.8 TSI met 180 pk, die met handbak 33.290 euro kost en met automaat 36.790 euro.

De sterkste benzinemotor is de 2.0 TSI van 280 pk, die alleen verkrijgbaar is in combinatie met een zestraps-DSG en vierwielaandrijving. Hiervoor rekent Skoda 48.890 euro voor de Style-versie en 55.990 euro voor de extra dik aangeklede Laurin & Klement-uitvoering. Alle benzine-Superbs hebben 25 procent zakelijke bijtelling.

Diesels

Bij de diesels vinden we wel 20% bijtellingsversies. Te beginnen bij de 1.6 TDI Greentech van 120 pk, die leverbaar is vanaf 29.840 euro voor de Active-uitvoering met handbak. De versie met 7-traps DSG kost 33.340 euro.

Dan is er de 2.0 TDI van 150 pk, waarvoor je minimaal 34.590 euro moet achterlaten bij de dealer. De versie met zestraps-DSG (vanaf 38.090 euro) stoot 118 g/km CO2 uit en dat is 8 gram te veel om voor 20 procent bijtelling in aanmerking te komen.

Topdiesel is de 190 pk sterke 2.0 TDI, die je met handbak wél met 20 procent bijtelling kunt rijden. Die kost 37.390 euro, de versie met zestraps-DSG 42.990 euro. Die laatste is er ook met vierwielaandrijving, het prijskaartje vermeldt dan 47.890 euro voor de Style-versie, de chique L&K-versie gaat voor 54.990 euro weg.

Businessline

De Active-, Ambition- en Style-uitvoeringen zijn tegen meerprijs van respectievelijk 700, 1.000 en 1.900 euro ook leverbaar als Businessline. De Active Businessline heeft als extra's 6,5-inch kleuren touchscreen, Bluetooth, multifunctioneel stuur met radio- en telefoonbediening, mistlampen vóór met cornerfunctie, 16-inch lichtmetalen wielen, Parking Distance Control achter en Climatronic met twee klimaatzones.

De Ambition Businessline doet daar nog zaken als bi-xenon koplampen, led-dagrijverlichting en 17-inch lichtmetaal bij. Wie helemaal compleet op pad wil, gaat voor de Style Businessline, met onder andere volautomatische airconditioning met drie klimaatzones, een via een voetbeweging onder de achterbumper automatisch openende achterklep (virtual paddle), een Canton geluidssystem en navigatie Columbus met 8-inch kleuren touchscreen en achteruitrijcamera.

De nieuwe Skoda Superb is vanaf eind april te bestellen en hij staat vanaf 25 juni bij de dealers. Wie niet zo lang kan wachten, moet even bij de Skoda-stand op de AutoRAI langs. Vanaf 17 april is de beurs geopend voor het publiek.

post-677-0-02106900-1429205109_thumb.jpg

post-677-0-36672900-1429205123_thumb.jpg

post-677-0-99372000-1429205132_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
  • 2 weken later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe