Ga naar inhoud

Hegeman Groep stelt zich voor ( Skoda dealer)


Hegeman Groep
 Delen

Aanbevolen berichten

Beste forumleden,

Graag stellen wij ons zelf aan u voor.

Wij zijn van de Hegeman Groep. Ons bedrijf is officieel Skoda dealer in Nijmegen en Arnhem. Daarnaast verkoopt de Hegeman Groep ook de merken Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagens.

In Nijmegen zijn Leo Jansen en Berry Wiersma de verkoopadviseurs. In Arnhem zijn dit Jan Kuiper en Martin Kolkman. Wij verkopen bij onze vestigingen zowel nieuwe als gebruikte Skoda's en uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud aan de modellen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

welkom hier op het forum, en zou leuk zijn als we eens antwoorden op vragen kunnen krijgen vanuit een dealerschap over onze bolide's.

Want vaak worden we vanuit de firma PON naar onze dealers terugverwezen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welkom! Wie weet, als één van de mensen van Hegeman eens een verloren uurtje heeft dat ze wat vragen kunnen beantwoorden. De mening van een dealer is nooit weg natuurlijk!

En voor wie er dus een mooie Fabia RS zoekt, die bieden ze hier aan:

Jammer voor Hegeman dat ik een nog veel mooiere Fabia Greenline heb :lol: (logo's hebben er beiden groen in hoor... ;) )

En je raad nooit wat ik plots op meerdere plaatsen tegenkom? Auto's met een kentekenplaathouder van Hegeman, gek is dat hè...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inderdaad, nu werk ik voor de concullega metde merken Volkswagen personenauto's, Volkswagen bedrijfswagens, Audi en Seat.

Rijd ook als enige in het bedrijf met een Skoda.

Tsja sinds de autorai 2003 het Skdoa virus te pakken, bij Hegeman gewerkt van datzelfde jaar tot en met eind 2007.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welkom hier!

Wie weet kunnen jullie de ervaringen die eenieder hier opdoet met dealers ook gebruiken voor het verbeteren van de dienstverlening. Hoewel ik over de verkoopafdelingen van VAG dealers maar weinig klachten hoor, dat zit hem meer in de serviceafdeling.

Hoe dan ook zou een inhoudelijke bijdrage, naast advertenties, namens een dealer hier zeer welkom zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe