Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/07/2019 in all areas

 1. 2 points
  Wel Frank als je je trouwring kwijt bent dan kun je altijd @Cordoba even bellen om te vragen of hij wil langskomen met zijn endoscoop...?
 2. 1 point
  Even voorstellen... Ik ben Bart, ik heb 2 dochters een vrouw een hond en 3 katten?. En sinds juni/juli 2018 zijn wij in het bezit van skoda octavia 2.0 tdi uit 2011. Wij zijn de 2e eigenaar en starte met een km stand 148.000. We hebben de auto aangeschaft omdat m'n vrouw en ik voor ons werk allebei veel km's maken en we een goede caravan trekker nodig waren. Vandaar ook onze keuze voor de betrouwbare sterke 2.0 tdi motor. Ik heb mij ingeschreven voor dit forum informatie in te winnen en ervaringen te delen. Ik had een probleem met de centrale deur vergrendeling. Die gingen via de remote niet op slot en citta de deur alleen achter en de bestuurders kant. Na zoeken op dit forum ontdekt dat dit aan de comfort module kon liggen. Deze en harde reset gegeven waarna het probleem was verholpen... ik wil misschien de auto nog laten fine tunen/chippen en ben benieuwd of er mensen zijn die hier ervaring mee hebben mbt VAG motoren. Bij deze mijn introductie... Gr Bart
 3. 1 point
  Die heb ik 2ehands gekocht voor 2 tientjes. (althans, ik dacht dat de 70D dezelfde had). Een kloon 2ehands kopen is nog wat meer risico. Soms doen de knopjes een beetje raar, maar dat is echt heel soms ?
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up