Sign in to follow this  
darthnick

Te Koop: Set BBS CH Velgen (18") + Band

Recommended Posts

Details:

Model: CH025

8J X 18H2

ET waarde: 50

Steek 5 x 112 (VW Golf 5 & 6, Scirocco etc.)

Band: ContiSportContanctSport 5, ongeveer 45k mee gereden.

 

Met de velgen is altjd uiterst zorgvuldig om gegaan en hebben geen beschadiging.

Ze gaan de verkoop in voor € 850,00

 

WP_20150425_11_06_27_Pro.jpg

 

WP_20150425_11_06_55_Pro.jpg

 

WP_20150425_11_07_01_Pro.jpg

 

WP_20150425_11_07_49_Pro.jpg

 

Op te halen in Limburg, ze zijn zeker het ritje waard. Indien men interesse heeft graag via een prive bericht contact met me opnemen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kun je de profieldiepte's nog opgeven in je aanbieding ?

Is toch wel een item dat velen vragen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zoals al aangegeven heb ik 45k met de banden gereden. De 2 voorste banden zitten bijna, op 1 of 2 mm na, op de indicatie strip.

De achterste 2 banden hebben nog z'n 6 a 7 mm tot de indicatiestrip. Technisch komen ze nog door de APK.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Met alle respect maar dan zijn 2 banden aan vervanging toe ( 1,6 mm ) en de achterste banden kunnen nog een tijdje mee met een normale rijstijl.

En tsja dat je er 45K mee had gereden dat had ik al gelezen maar een ieder heeft een eigen rijstijl dus hieruit kun je dan niet de profieldiepte opmaken.

 

Maar verder knappe velgen waar zeker een liefhebber voor te vinden moet zijn

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By PC-fre@k
   Bij deze het meest recente document van de TUV met daarin de vrijgegeven/toegestane velg-band combinaties voor de:
   Škoda Citigo (Typ AA) Škoda Fabia (Typ 6Y) Škoda Fabia Praktik (Typ 6Y) Škoda Fabia II (Typ 5J) Škoda Fabia III (Typ 5J) Škoda Roomster (Typ 5J) Škoda Praktik (Typ 5J) Škoda Rapid (Typ NH) Škoda Octavia (Typ 1U) Škoda Octavia II (Typ 1Z) Škoda Octavia III (Typ 5E) Škoda Yeti (Typ 5L) Škoda Superb (Typ 3U) Škoda Superb II (Typ 3T) Škoda Superb III (Typ 3T) Škoda Pick Up (Typ 787, 797) Škoda Favorit (Typ 781) Škoda Forman (Typ 785, 785 Plus) Škoda Felicia (Typ 791, 795, 795 Plus) Škoda Felicia Fun (Typ 797)  
   Serienreifen_Skoda_2016_02_05.pdf
   De meest recente versie van dit document is steeds te vinden op deze pagina: http://www.skoda-auto.de/service/serviceleistungen/serienbereifung
  • By FastFred
   Beste forumleden,
   Bij de volgende afweging zou ik graag jullie advies willen horen. Ik heb het voornemen mijn huidige standaard velgen set te vervangen door 17" Dezent TD velgen voor mijn Octavia III.  
   Welke ET-waarde zou ik het beste kunnen laten monteren? Ik heb van verschillende leveranciers verschillende varianten aangeboden gekregen:
   ET 38 met naafgatdiameter 70,1 ET 45 met naafgatdiameter van 57,1 Bij de eerstgenoemde variant moet er met centreerringen gewerkt worden, bij de tweede niet aangezien Skoda standaard 57,1mm heeft. Persoonlijk vind ik het met ET-38 iets stoerder staan omdat de wielen iets verder naar buiten staan, maar ik weet niet of dit niet te veel afwijkt van de door Skoda gehanteerde standaard ET-47. En weet iemand of er dan nog naafdoppen met Skoda logo te koop zijn voor naafgat 70,1mm?
   Jullie reacties zie ik belangstellend tegemoet.
   Freddy
    
    
  • By IBV
   Set stalen velgen met Uniroyal winterbanden voor Skoda SUPERB
    
   2 seizoenen gebruikt, nog geen 14.000 kilometer
   Profiel op de banden:
   voor    >8mm, achter >9mm De 16 inch stalen velgen hebben een breedte van 70, een steek van 5x112 en een ET van 45.
    
   De Uniroyal MS Plus 66 winterbanden hebben een bandbreedte van 205 mm en een bandhoogte van 55 mm.
   Het maximale draagvermogen bedraagt 615 kilogram per band. De maximale snelheid voor deze band is 210 km/uur.
   inclusief 20 roestvrij stalen wielbouten (M14x1.50x27 Bol S17)
    
   Aanschafkosten (2012) € 730
   vraagprijs € 300
    
   Afhalen in Venray (Noord-Limburg)
  • By MacManiac78
   Grrrrr
   Haal ik m'n zomerset (de originele Antares velgen) net uit de berging, zie ik dat ze onder de lak al aan het corroderen zijn!
   De lak blaast aan alle kanten omhoog. Velgen zijn nog geen 1,5 jaar oud!
   Tripple Grrrrrr!

  • By PC-fre@k
   Hoewel sommigen me voor gek verklaren probeer ik mijn auto zo netjes mogelijk te houden (en dan zijn ze uiteindelijk weer jaloers). De auto zelf was ik met de hand (box) en zet ik alleen in de wax die ik in de box kan gebruiken "hot wax". Echt de hele auto poetsen vind ik te veel werk, als ik het al niet erger maak dan noodzakelijk.
   Om die reden laat ik hem nu (en misschien na een jaar nog wel een keer) geheel reinigen door een 'autopoetser'. Ze doen dit normaal ook bij de nieuwe auto's die bij mijn dealer geleverd worden. In mijn geval gaan ze hem van top tot teen van binnen en van buiten zuigen, wassen, bijplekken, polijsten, poetsen, waxen en sealen. Dit kost me 360 euro.
   Wel haal ik zo'n 4x per jaar (2x bij wissel, 2x tussendoor) de velgen onder de auto vandaan om ze eens goed te reinigen. Je komt er gewoon niet goed bij als ze er nog onder zitten. Ik gebruik hiervoor nu gewoon autoshampoo, 2 typen sponzen, een borsteltje, Turtlewax (vloeibaar) en een bandenspray voor een mooie zwarte band (gedurende 1,5 week).
   Aangezien ik nu een nieuwe zomerset heb besteld met luxere zwarte velgen (polished aan de voorzijde) wil ik dit iets beter gaan aanpakken. Ik merk namelijk dat de huidige methode eigenlijk niet toereikend is aangezien ik toch een behoorlijke tijd bezig ben om de velgen goed schoon te krijgen.
   Nou heb ik op diverse websites gekeken (mede gevonden via het Wrappen topic) en kom ik zoveel middeltjes tegen dat je na een poosje niet meer weet wat je moet kopen.
   Mijn idee is:
   Swissvax Autobahn wheelwax voor de velgen (schijnt zeker bij warmer weer beter te blijven zitten)
   Swissvax Pneu voor de banden (om het af te maken )
   RainX (hoewel geen poetsmiddel) op in ieder geval de buitenspiegels (zie vaak irritante opgedroogde druppels) en eventueel de zij/achterruit(en) afhankelijk van hoe fijn ik het vind werken.
   Ben benieuwd of er nog iemand ervaring heeft met dergelijke poetsmiddelen en misschien wel met de bovenstaande (Swissvax).
   Ter info, dit topic is serieus bedoeld. Gaarne daar dan ook aan te denken bij het plaatsen van je zinvolle reactie. Danku!