Ga naar inhoud

Skoda geeft Fabia Monte Carlo z'n prijslabels


EdK
 Delen

Aanbevolen berichten

Gisteren berichtten we dat Skoda een reeks actiemodellen had klaargestoomd. Een daarvan was de Monte Carlo 'Black Edition', waarvan we nog geen prijs konden vermelden. Daar komt nu verandering in.
 

De Monte Carlo wordt gespoten in Black Magic lak en krijgt een heel arsenaal al aan uiterlijke accecoires mee. We zien een setje sportief ogende bumpers rondom, een achterspoiler is ook van de partij en zelfs echte spatbordverbreders en een diffuser ontbreken niet. De Fabia krijgt mistlampen, dagrijverlichting en getint glas voor een extra donker voorkomen mee.

Ook in het interieur ontbreekt het je aan weinig. Cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, airconditioning, elektrische ramen voor en achter, instaplijsten met het Monte Carlo logo, sportstoelen en een met leder bekleed stuurwiel zijn allemaal aanwezig. Ook de handremgreep en de pookknop zijn met koeienhuid bedekt. Om extra rap het hoekje om te kunnen, wordt de Monte Carlo op  een sportonderstel gezet. 16-inch lichtmetaal en een zwart gekleurd grilletje moeten het plaatje afmaken. In combinatie met 1.2 TSI benzinemotor met 86 pk kost de hatchback 16.490 euro. Als 105 pk sterke 1.2 TSI Greentech mag de Monte Carlo 'Black Edition' mee vanaf 17.990 euro. Ook op de Combi is het pakket te bestellen, deze kost in beide uitvoeringen 1.000 euro meer.

 

m1nyitrbr1lc.jpg

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vooral dat greentech-logo zal de doelgroep aanspreken :lol: Ik zie hier t.z.t wel een how2 verschijnen hoe je dat groene vakje rood kunt krijgen met nagellak of zoiets.

 

Een hoop opfruts naar mijn smaak, maar dat sportonderstel is zeker interessant. Misschien dat dit ook nog enigszins een balans kan bregen tussen vermogen en de rest van de rijeigenschappen voor mensen die 140 pk in een Fabia willen hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Ik zie hier t.z.t wel een how2 verschijnen hoe je dat groene vakje rood kunt krijgen met nagellak of zoiets.

Wel tzt ga je maar inloggen op het Viva forum ervoor hoor

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe