Ga naar inhoud

Amundsen+ , Aanpassen aan verkeer


somebodey
 Delen

Aanbevolen berichten

Tijdens de levering gisteren van onze Roomster werd ons verteld dat tijdens een fille de navigatie geen alternatieve routes zou aangeven.

 

Vandaag in Gent gereden, met héél wat verkeersproblemen, en deze paste zich wel aan.

 

Kan iemand bevestigen dat dit ook al heeft ondervonden?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zover ik heb kunnen vinden is dat correct.

 

Als je bovendien op de trafficknop drukt, wordt de lijst met verkeersstoringen vernieuwd. In dat scherm zit ook een knop 'File voor u' met een aantal kilometers dat je met de middelste knop kunt instellen. Deze functie zorgt er voor dat de Amundsen dan opdracht krijgt om een alternatieve route te kiezen omdat er een file voor je staat, het aantal km dat je kan instellen is het aantal km file voor je of de afstand tot aan de file voor je (wellicht staat dat ook in de handleiding: http://www.skodaforum.eu/files/file/101-handleiding-navigatiesysteem-amundsen-vanaf-11-2011/ ??)

 

Ik heb zelf geen Amundsen, dus het is van horen zeggen...

aangepast door PC-fre@k
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kunt selecteren of je dynamische routebegeleing wilt of niet natuurlijk. Als dit aanstaat zal het systeem files proberen te ontwijken. Mijn ervaring in NL is dat dit doorgaans langer duurt dan gewoon aansluiten in de file ..

De dynamische routebegeleiding kun je aan enuit zetten door in je navigatie modus op setup te drukken. Daar staat het bij (even uit m'n hoofd). Anders even de gebruiksaanwijzing erbij pakken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe