Ga naar inhoud

somebodey

Members
  • Aantal items

    82
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over somebodey

  • Verjaardag 02/22/1990

Profiel Informatie

  • M/V
    Man
  • Woonplaats
    Aalst
  • Beroep
    Bediende

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Roomster
  • Uitvoering
    Ambition
  • Motor
    1.2 TSI 86pk
  • Transmissie
    Hand-5
  • Kleur
    Mate-Brown
  • Bouwjaar
    2013
  • Radio- / Navigatiesysteem
    Amundsen+

somebodey's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputatie

  1. Is dit dan te vertrouwen via "meneer" Ali 70 euro is echt niet veel (ik ben via fabriek zelf 160 euro kwijt)
  2. Volledig de Rapid.. Vind dat ze beter op de huigie Fabia zouden voortgaan.. We hebben nu eens een mooi ogende Fabia, gaan ze daar een volledige draai aan geven.. *zucht*
  3. Front, oke nog.. Achterkant, spuuglelijk!
  4. Kan je dit gewoon doen met een platte schroevendraaier? Maak je er geen schade mee? Kan ook geen kwaad dat alles nog is aangesloten/aanstaat? Of toch best alles afkoppelen (batterij)? Heb gisteren ook wat zitten zoeken op Youtube, maar een degelijke How-To vind je dus niet.. Kan iemand uitleggen wat je allemaal moet van kabels leggen, langs waar, wat je allemaal moet losmaken enz?
  5. En hoe kan je dit dan controleren? Mocht ik dit zelf doen, heb ik enkel bang om het een of ander af te breken.. Ben niet meteen de handigste, maar als je de foto's bekijkt, lijkt het nu niet dat je een ingenieur hoeft te zijn..
  6. Ik heb mij mislezen in mijn eigen mail van D'ieteren.. Ik zou 'maar' 133,48 euro + btw betalen, komt op een 160 euro uit.
  7. Ik bedoelde dat ik aan een set kan geraken dat 70€ goedkoper is dan de prijs dat je vermelde hierboven in de link. Is origineel via de Belgische invoerder van Skoda (werknemers korting)
  8. Ja, stel je voor dat ik de lucky one ben Ik kan hem nieuw en origineel voor €70 beterkoop aankopen bij D'ieteren. Zit bij elk pakket een installatie beschrijving bij? En is deze wat begrijpbaar voor de modale persoon?
  9. Heeft er soms iemand al zijn eigen BT gemonteerd? (originele module + BC + Amundsen+) Zou graag eens horen of dit makkelijk zelf te doen is.. Toevallig iemand een HOW-TO hiervan?
  10. Dit weekend geschrokken van onze pausmobiel! Voor schoonmoeder achter 2 sofa's geweest.. Stoelen er allemaal uit, en er kon een 2 zit in met de koffer dicht. 3zit stond hij er 15cm uit.. Deze week gaan we eens naar het containerpark, ben benieuwd Alsook aan het kijken naar de originele bt module.. Ik kan er voor 160€ aangeraden.. Enkel het plaatsen vragen ze enorm veel geld voor.. Iemand regio oost Vlaanderen dat dit kan voor een leuk prijsje? Als het echt de moeite is, durf ik verder rijden ook
  11. Lang geleden dat we hier gepasseerd zijn Ondertussen staat de teller bijna op 10.000km.. Toch al een probleempje gehad met de RR. De vrouw reed op een 90km/h weg toen hij gewoon uitviel.. Bijna ongeluk gehad (bijna op haar ingereden). Dag nadien naar de garage mee geweest.. Via de computer niets gevonden, ze hebben hem dan maar volledig op fabrieksinstelling gezet. Nu afwachten. Alsook is het opbergvakje van de passagierszetel stuk. Dit wordt in garantie vervangen. Volgende maand eens kijken voor instaplijsten, hoogstwaarschijnlijk de plastic versie (aangezien we met een Scout-pakket zitten zal dit het mooiste zijn). Ben eens aan het kijken naar leuke zomervelgen. Mijn goesting is gevallen op de oude velgen dat op mijn Ibiza stonden. Audi TT Ronal velgen 17" (foto is trouwens mijn oude wagen )
  12. Kan een Parrot aangesloten worden op de Amundsen? Of werkt dit volledig apart? Heb echt spijt dat ik de originele optie niet heb genomen.. Enige richtprijzen van een Parrot?
  13. Bij de bestelling dom geweest en de BT-functie niet bijgenomen.. Nu vraag ik mij af wat het beste zou zijn.. De originele aankopen, of een Parrot laten installeren.. Iemand dat hier prijzen van kent? Ervaringen? Alvast bedankt!
  14. Ondertussen zitten we al op een 5700km met de Roomster.. Super auto al geweest.. 4 volwassen mensen + kind en koffer vol een weekje weggeweest naar Belgisch Limburg.. Het beestje reed super! Daar ook enorm gebruik gemaakt van de Amundsen+ (POI vooral) ben ik dat ding al dankbaar geweest! Moet nog altijd eens mijn dakdragers testen Het enige 'probleem' dat wij ondervinden is de blindering van de pano-ruit.. Het voorste deel schuift van zelf naar voren.. Het lijkt alsof de magneetjes niet genoeg aantrekken.. Iemand die hetzelfde probleem heeft/kent?
  15. Ik was naar de nieuwe Octavia aan het kijken toen ik een link zag om de GPS up te daten.. Nu staat er bij op de http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/nl_NL/-/EUR/View-Promo?Page=Skoda-Landing-Page-Main&NewLocaleID=nl_NL&NewDomainName=Navteq-NavteqEurope-Site&cwt=application/ApplicationFrame_campaign_light dat deze ook moet lukken voor de Amundsen.. Heeft iemand weet of dit lukt bij een RR van 2013? Want ze spreken over een 2e SD-lock?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe