Jump to content

Wmm is er niet meer

SFE Moderator
 • Posts

  9,385
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  358

Everything posted by Wmm is er niet meer

 1. Ja, als het gaat om slopen dan is Lando daar wel goed in!
 2. “Piece of cake” opnieuw voor Max. Perez ook gelukkig in de punten dus mooi podium voor Red Bull. Volgende race in Miami… 🌴
 3. De Red Bull-topman heeft goede hoop voor de rest van het weekend.© LAT Images Max Verstappen moest in de sprintkwalificatie tekenen voor de vierde plaats. Een terecht resultaat volgens de drievoudig wereldkampioen, omdat hij de banden onder zijn RB20 niet aan het werk kreeg. Red Bull-topman Helmut Marko vertelt dat er een fout is ontdekt. De kwalificatie voor de sprintrace voorafgaand aan de Grand Prix van China, was tot nu toe de meest zenuwslopende sessie van het Formule 1-seizoen. Waar het in Q2 wat begon te miezeren, kwam het in Q3 met bakken uit de lucht. De coureurs hadden moeite met het op de baan houden van hun auto, wat resulteerde in een verrassend eindresultaat. Zo start Lando Norris zaterdagochtend vanaf pole position, gevolgd door Lewis Hamilton en Charles Leclerc. Valtteri Bottas en Zhou Guanyu wisten het tot Q3 te schoppen, waardoor er voor het eerst twee auto's van Stake F1 in de top tien staan. Max Verstappen moest tekenen voor de vierde plaats. Bandentemperatuur De Nederlander vertelde na afloop dat hij voelde alsof hij op ijs reed, omdat hij geen temperatuur in zijn banden kreeg. De vierde startplaats was daarom een verdiend resultaat volgens de Red Bull Racing-coureur. Red Bull-topman Helmut Marko vertelt na afloop tegenover Servus TV iets meer over waarom het vandaag niet lukte voor de 26-jarige Verstappen: "Pérez wist de banden wel op temperatuur te krijgen. Zonder zijn foutje had hij vooraan kunnen staan", klinkt het. "Waarom het bij Max niet lukte, weten we niet. " Fout auto Verstappen De Oostenrijker vervolgt: "In de droge sessies stonden we vooraan. We hebben een fout gevonden bij de auto van Max. We hebben ook wat kleine veranderingen doorgevoerd, en dat had een positief effect. We zijn daarom positief dat we het in de kwalificatie [voor de Grand Prix] goed kunnen doen onder droge omstandigheden. Maar ook als het nat is, zodra we hebben ontdekt waarom we de banden niet aan de praat konden krijgen."
 4. Very nice! We zijn vanavond uit eten geweest in The Dome. Eten is sowieso erg lekker en leuk hier in Edinburgh. Enorm veel keuze en pubs zij er helemaal erg veel. Maar The Dome is echt andere koek. Zal de website ff opzoeken…. https://www.thedomeedinburgh.com/privatedining
 5. Ook vakantie daar dan? Of werk? Wij vliegen maandagavond terug naar Amsterdam.
 6. Voor mij geen files want ik werk vanuit huis. Af en toe naar kantoor en dat gaat via Enkhuizen -Lelystad naar Harderwijk. Maandag mag ik daar heen en rest van de week hybride werken dus.
 7. Tip van WMM: geen motor doen hoor want dat is vragen om problemen omdat de rijstroken ook versmald zijn. Iedereen is gestresst in de auto/bus en motorrijders hebben vaak de gunning dat auto’s opzij gaan…dat zal komende tijd op de A7 minder zijn. Let maar op…complete chaos maandag. Niet iedereen is gestresst hoor. 😎
 8. Leuk je weer te zien, @PIAIR1982 Fijn weekend alvast!
 9. Kleinere elektrische modellen komen eraan hoor: Fiat Panda, Renault 5 en Dacia is er al met een kleine auto. Maar ik denk dat electrisch gewoon tijdelijk is totdat waterstof verbeterd is. Voorlopig blijven wij gewoon nog op fossiel rijden de komende jaren.
 10. Logisch ook eigenlijk. Anders gaat je organisatie naar de filistijnen en dat wil je ook niet.
 11. Blues & Jazz! Ook altijd goed in het juiste gezelschap.
 12. Die Passat van jouw vader was ergens in de 70-er jaren. De wereld is veranderd en nu is het dus anders: variant of ga maar ergens anders winkelen...bij Skoda bijvoorbeeld waar de Superb wel verschillende carrosseriën biedt.
 13. De Yeti is voor ons eigenlijk ook te groot maar de reden die jij aangeeft telt zeker: origineel is ie zeker.
 14. Jij hebt jouw Jetje wel ingeruild. Dus ga er maar weer een Yeti zoeken en je F4 terug brengen…
 15. In de 80-er jaren draaide Studio 54 best wel muziek die 10 jaar oud was hoor. Beste muziek is het zeker! Draai het ook nu op de pick-up. 😎
 16. Lekkere Disco uit Studio 54 NYC waar ik in 1988 "toevallig" was tijdens een bezoek van een week aan New York.
 17. Hier nog 1 die blij is met de AGR stoelen hoor. Geen hernia hier gelukkig maar ik waardeer de stoel extra vanwege de kantel functie en het feit dat de stoelzitting te verlengen is. Nooit meer anders hopelijk in de toekomst!
 18. Thuisbezorgd! Mooie kar hoor, veel rijplezier alvast en we zien graag een leuke review. 😎
 19. Die Opel Commodore is wel een aparte. Is gelijk een 6 cilinder toch? Luxe uitvoering van een Rekord toen in die tijd.
 20. Een paar van Fiat weet ik niet meer, valt me op dat het dan allemaal Seicentos zijn achter elkaar. Paar schadegevalletjes en we kregen gelijk weer een nieuwe die op voorraad stond.
 21. Ik vind kentekens altijd wel leuk om de historie te bekijken en kijken of ze nog rijden. Via de RDW app of Finnik zie je de autogegevens dan als je het kenteken intikt.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe