duiveltje

Members
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

duiveltje won de laatste dag op 8 maart 2016

duiveltje had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

16 Good

Over duiveltje

 • Titel
  Active +

Auto

 • Merk
  skoda
 • Type
  superb
 • Uitvoering
  combi
 • Motor
  1.6 tdi
 • Transmissie
  handgeschakeld 5 bak
 • Kleur
  bruin
 • Bouwjaar
  2012
 • Eigenaar sinds
  juni 2015
 • Kilometerstand
  124.000
 • Opties
  heleboel
 • Accessoires
  heel veel

Recente bezoekers van dit profiel

436 profielweergaven
 1. duiveltje

  Terugroepactie voor EA189 dieselmotoren

  ik heb hem ook gekregen, heb skoda gebeld en de telefoniste zei met " meneer als uw auto getuned is zou ik hem niet heenbrengen, u bent niet verplicht namelijk" mooi duidelijk verhaal ... succes
 2. nou ik heb ook een bewuste brief binnen van skoda nederland.. heb mijn skoda bij een gewone garage gekocht.. niet bij een dealer, ook niet voor onderhoud bij een dealer geweest maar ze wisten me toch te vinden whaha... er stond in de brief niets over een verplichting en heb om dat duidelijker te hebben het (ja ja gratis) nummer gebeld en gevraagd hoe en wat. De dame aan de andere kant van de lijn vertelde me dat men me niet kon verplichten en dat dit dus met andere woorden geheel vrijblijvend was, haar letterlijke woorden.. meneer als uw auto getuned is raden we het af om deze update te doen. Mooi duidelijk en bedankt doei
 3. duiveltje

  Interval oil service resetten

  bij mijn seat Toledo tdi, dagteller naar links of rechts indrukken en dan was hij ook gereset.
 4. duiveltje

  Interval oil service resetten

  bij mijn superb kan je dit met maxidot doen, en anders vagcom.. (weet niet of je skoda ook maxidot heeft ben er niet heel erg in thuis welke dat wel en niet heeft )
 5. duiveltje

  Slopel?

  gaaf
 6. duiveltje

  Marktplaats de afvalbak van NL?

  ach ieder zn voorkeur.... heb tot op heden gelukkig nog nooit gezeur gehad met wel betalen en nix opgestuurd krijgen oid..
 7. duiveltje

  Marktplaats de afvalbak van NL?

  haha... ik ken dat soort figuren ook helaas... al moet ik zeggen als ik echt interesse heb dan mail ik met de vraag wat is je prijs omdat men vaak wat hoger inzet om te onderhandelen.. als de prijs me aanstaat dan ga ik daarmee accoord en zo niet doe ik een tegenbod en thats it... aan de verkopende partij om te bepalen of die het verkoopt of niet. het is een spel..
 8. lol... het is allemaal een beetje jammer dat het zo opgeblazen wordt.. denk dat andere merken buiten de vag groep ook wel het een en ander gesjoemeld hebben.
 9. als ik verplicht heenmoet..... dan de tuning die ongedaan gemaakt wordt, en aankoop.. dacht een goede milieuvriendelijke auto te kopen prijs bij verkoop??
 10. dat hun er beter van worden ligt voor de hand, anders zouden ze dat niet opzetten.. maar kun je als particulier ook al die dingen (simpel) bewerkstelligen? Ik heb de auto bij een gewone garage gekocht.. niet bij een dealer.. maar mijn motor is ook 1 van de.....ook ik wil wel geld zien
 11. is het wijs jezelf in te schrijven voor zoiets?
 12. Geachte klant, Het spijt ons u te moeten informeren dat het type EA 189 motor in uw auto is voorzien van software die zorgt voor afwijkingen tijdens tests op een rollentestbank. Uw auto is technisch veilig en geschikt om mee te rijden. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de uitrol van de herstelactie. Volkswagen AG vergoedt de volledige kosten van alle noodzakelijke maatregelen en doet er alles aan om uw vertrouwen weer terug te winnen. Uw ŠKODA-dealer neemt spoedig contact met u op om u te informeren over de maatregelen die genomen moeten worden. Met vriendelijke groet, ŠKODA LOL ik dus ook aan de beurt... vraag me af of ze je kunnen achterhalen als je hem niet bij een dealer hebt gekocht maar gewoon bij een garage.. daarnaast of het verplicht is om de skoda om te zetten naar andere software.... meer wegenbelasting ga ik toch niet betalen.....dat gaat op gewicht. en dat beetje milieu.. pff man man moeten ze eerst alle andere veel vervuilendere zaken eens aanpakken.
 13. duiveltje

  Pon gaat 160.000 Nederlandse auto’s terugroepen [updated]

  lijkt me ook... en van hun probleem mijn probleem maken.. ik zeg handtekeningen actie, referendum aanvragen en bam haha