Jump to content

Stadslicht Superb vervangen


j0p3Y_NL
 Share

Recommended Posts

Hallo, 

Het zal vast handig te doen zijn, maar ik kom niet verder. 

Hoe haal je de fitting (A) van het stadslicht uit de behuizing? De handleiding geeft geen uitsluitsel. Ik kan de fitting draaien, maar hij komt niet los. 

Screenshot_2020-10-02-23-25-17-184_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg

Edited by PC-fre@k
tag
Link to comment
Share on other sites

Niet draaien maar gewoon uittrekken, en dan de lamp uittrekken zoals beschreven in de handleiding.

Dacht al wat zit hij daar te draaien 😋

 

Edited by Snelle
 • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Similar Content

  • By j0p3Y_NL
   Hallo, 
   Ik kom er maar niet achter wat het is met de Columbus. 
   Ik heb mijn telefoon gekoppeld aan het systeem en kan bellen en gebeld worden. Maar alle overige audio van telefoon (Spotify of navigatie) wordt niet doorgegeven. Bij afspelen van Spotify muziek geeft de telefoon geen geluid op de eigen speaker, maar ook niet op die van de auto. 
   Ik heb ergens lezen dat het van de mfi zou afhangen. Ik heb een foto gemaakt van het kastje onder de bijrijdersstoel. 
   Wat mee ook nog steeds een raadsel is, is hoe ik van het sublieme surround geluid gebruik zou moeten kunnen maken. Ik zou niet weten hoe je 5.1 muziek kunt afspelen. 
   Ook de ingebouwde harddisk zit er helaas maar werkloos in,  data overzetten vanaf een usb stickje wilde maar niet lukken... 
   Maar eerst es proberen om een audio via Bluetooth werkend te krijgen. 

  • By PC-fre@k
   Aanvullend op coming-home en leaving-home heeft de Enyaq een soort lichtshow als je in de buurt komt met de sleutel waarna hij de auto ook opent. Dit is incl. de verlichting aan de voorzijde welke vervolgens 10 seconden (of zo lang leaving home ingesteld is) aan blijft.
   Nou is dat niet zo handig als je een huis hebt met de auto in de voortuin, dus heb ik besloten het uit te doen.
   Hoe doe je dat?
   Ga naar de wageninstellingen Kies voor het kopje 'buiten' Kies voor 'centrale vergrendeling' (door te swipen naar links/rechts) Zet 'Wagen ontgrendelen bij het naderen' uit
   Sorry voor de vieze vingers, maar de reflectie van het scherm werkt niet echt mee 😉 
    
   Vanaf nu kan ik weer gerust een glaasje cola pakken zonder de overburen direct in het zonnetje te zetten. En elke keer de sleutels wegleggen ga ik ook een keer spijt van krijgen als je al jaren gewend bent ze altijd in je zak te hebben 😛 
  • By Snelle
   Stond in de file en dan is de LED verlichting goed zichtbaar in de bumper van mijn voorligger.
   En het viel mij op dat er ėėn geen licht meer gaf schrok wel even nog maar een jaartje oud, verder op de parking nog eens nagekeken en de L heeft veel minder licht dan de R dus ze is niet echt stuk.
   Na een uurtje vertrek ik en ze geven beide weer evenveel licht.
   Oorzaak??
  • By Ran
   Goedemorgen,
   Ik heb een superb uit 2005. Nu gaat de binnenverlichting niet aan bij het openen van de deur. De knop staat op de juiste positie en gaat de verlichting wel gewoon aan als ik deze handmatig omzet. Dus het lampje zelf is niet defect. Iemand een idee?
  • By hoedemjop
   Su perb combi 2011 4x4 tdi. Soms blijft de radiatorfan doordraaien na t afzetten van de motor terwijl de temperatuur normaal is. Motor starten en weer afzetten....fan stopt....Is  volgens mij niet normaal. Is al meermalen gebeurd.Oplossing????
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe