Ga naar inhoud

Rem82sch

Members
  • Aantal items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Rem82sch won de laatste dag op 14 juni 2013

Rem82sch had de meest gelikete inhoud!

Profiel Informatie

  • M/V
    Man
  • Beroep
    Chauffeur

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Octavia Combi
  • Uitvoering
    RS
  • Motor
    2.0 / 200pk
  • Transmissie
    Hand-6
  • Kleur
    Zwart
  • Bouwjaar
    2006

Rem82sch's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputatie

  1. So Close No Matter How Far

  2. @Lex er zijn ook mensen die werken in het buitenland en daar geen internet hebben of niet stabiel genoeg. Aangezien ik al een dikke week geleden een PB heb verstuurd en ook niks meer van jou heb vernomen, heb ik er iemand anders ermee gelukkig gemaakt Remko
  3. Ik wil in de kofferbak van m'n Octavia 2006 de huidige verlichting vervangen voor andere lampjes. En ik wil ook een ledstaaf plaatsen. Kan ik die aansluiten op de huidige verlichting, van de kofferbak. Zonder problemen? Groetjes Remko
  4. Een kras is in mijn ogen een verdieping in het geheel. Dat krijg je in principe nooit meer weg. Je kan een kras wel camoufleren. Bv bij de krasjes in de lak. Ja we maken het bij " dus vullen we het op" Ja "we poetsen ze weg" Door eigenlijk een grooter oppervlak een stukje laklaag weg te halen. Daardoor zien we het niet meer. Maar ik ben er nog niet achter hoe ik dit moet doen op niet gespoten onderdelen.
  5. Voor die gene die interesse heeft in een setje ST11540 veren. Ik heb nog een setje liggen. Ik woon in Kerkrade
  6. So Close No Matter How Far

  7. Aan de ene kant is dit wel handig en fijn bv bij een ongeluk. Maar hoe zit het met je eigen privacy? Uiteindelijk ben je dus overal traceerbaar, laten we het zo zeggen voor de goede en de slechte. Ik heb in prencipe niks te verbergen, maar waar is het einde dan wanneer krijgt de mens een chip in zich !
  8. Bij de firma Nexans/Euromold aan de Industrielaan. Zij hadden daar een probleem met een product dat in de silo zat, Ik heb die silo daar leeggehaald.
  9. @ snelle Ik zie dat je in Aalst woont. Ik was laats nog aan het werk in Erembodegem.
  10. De prijzen van de brandstof verschilt vaak een hoop per land en streek. Soms loont het wel om er een stukje voor te rijden, of als je er in de buurt moet zijn en dan te tanken. Nederland bemande pomp (Kerkrade) €1.679 / euro95 / 8-6-2013 België bemande pomp (Maasmechelen) €1.517 / euro95 / 7-6-2013 Duitsland bemande pomp (Herzogenrath) €1,579 / euro95 / 2-6-2013(weekend) Luxemburg bemande pomp (Martelange) €1.335 / euro95 / 6-6-2013
  11. Niet zo zeer een bepaald project. Maar spaar eigenlijk alles wat met een of andere manier met transport te maken heeft. Vrachtauto's, kranen, auto's, schovels, verrijkers, graafmachine, enz. Of het nu Lego city of Lego techniek of Lego creator enz. maakt mij niks uit. Aangezien ik een zoontje van 2jaar heb en hij pappa's Lego geweldig vindt, loopt de Duplo verzameling ook uit de hand. Als ik ergens ben waar iets van Lego verkocht wordt blijft er altijd wel iets aan de vingers plakken haha.
  12. Hij gaat redelijk makkelijk dicht, natuurlijk heb je wat weerstand. Maar dat valt behoorlijk mee !!! Laat ik het zo zeggen als je de achterklep naar beneden begeleid kan je hem met een hand dichtdoen.
  13. Ik heb een filmpje/werkinstructie gemaakt voor het semi-automatich openen van de kofferklep, van een SKODA OCTAVIA COMBI De stempelveren zijn te bestellen bij Alcomex artikel.nr ST11540 Als de gasveren ouder zijn dan kunnen ze hun kracht verliezen, in dat geval kunnen de gasveren gewisseld worden voor Seat Exeo gasveren. Deze zijn te bestellen bij Winparts onder artikel.nr 126856.
  14. Bij mij in de straat ligt een tankstation. Daar barst het van de Duitsers die komen hier Diesel tanken dat is hier goedkoper. Zoal wij de benzine in Duitsland tanken omdat hij daar weer goedkoper is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe