Ga naar inhoud

Steven

Members
  • Aantal items

    74
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Steven

  • Verjaardag 09/24/1979

Profiel Informatie

  • M/V
    Man
  • Woonplaats
    Kappelle-op-den-Bos
  • Beroep
    IT Trainer
  • Interesses
    Auto's
    Sportschieten
    Fietsen

Auto

  • Merk
    Skoda
  • Type
    Octavia Ambition greentech
  • Uitvoering
    Greentech
  • Kleur
    Capuchino Beige
  • Bouwjaar
    2012-03
  • Eigenaar sinds
    09-03-2012
  • Kilometerstand
    15000
  • Opties
    Mistlichten voor
    Climatronic
    Jumbobox
    Regensensor met "coming home"
    PDC achter
    Amundsen Plus
    Maxidot
    Multifunctioneel stuur
    Electrische ruiten achter
  • Instellingen
    nog niks
  • Radio- / Navigatiesysteem
    Amundsen Plus
  • Spritmonitor gebruikersnaam
    MagicDragon

Contact Methodes

  • Website URL
    http://www.mr2club.be

Steven's prestaties

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputatie

  1. Niks nieuw, heb er trouwens al mee gereden toen ik nog voor BMW werkte maar is wel een super systeem heel comfortabel rijden in de file wat ik laats ergens zag was dat volvo met een systeem bezig is waar de wagen aan het voertuig voor u zou kunnen gekoppeld (electronisch, niet fysiek) worden zodoende dat je helemaal niets meer hoeft te doen, ook niet te sturen. Het idee is dan dat de hoofdvoertuigen vrachtwagens en bussen zouden zijn, als je dan naar het zuiden van frankrijk bv wil pik je gewoon in op een voertuig die die route volgt.
  2. Steven

    Sporten!

    Ik doe momenteel niet zo veel aan sport, maar zou het wel moeten doen. Ben aan het sparen voor een nieuwe fiets en ga dit dan ook in groep doen, geeft toch weer dat beetje extra motivatie.
  3. bij ons in de buurt hoor je het toch nog wel regelmatig zene maar idd wel minder en minder
  4. en in het brusselse, is het pas echt leuk, hier "melangeren" we alles.
  5. yep, mijn vraag ging idd over een mechanisch uurwerk. Ik verdraag geen leren of kunststof bandjes, en die stalen kruipt altijd redeliijk wat viezigheid tussen. Nu reinig ik mijn horloge met wat zeep en een oude tandenborstel, dit lijkt mij een goed oplossing.
  6. wat ik mij altijd heb afgevraagd, kan je hier ook je voledige (waterdichte)horloge ingooien? dus ook de kast met het mechanisme, of is dit niet goed?
  7. Dit werkt zeer goed, en gaat veel verder dan de Amundsen, ook de maxidot doet dit. Ik heb alles altijd graag in het engels ingesteld en mijn vrouw in het nederlands, gewoon sleutel insteken alles instellen, en hetzelfde voor de volgende sleutel.
  8. @ Snelle, die safety razor waar ze het over hebben is een andere benaming voor de Dubble Edge die ik gebruik, en een open mes gevaarlijk, dat geloof ik niet, dat je het op de juiste manier moet gebruiken dat is wel juist. Ik hoop het ooit te kunnen, maar het blijkt wel wat oefening te vergen. Er zijn zelfs meerdere scheer fora, en ook verzamelaars van scheerborstels bestaan. Wist je trouwens dat de beste borstels van dassenhaar gemaakt worden en dat deze redelijk wat geld kosten edit: Er is trouwens een winkel in Antwerpen die zich specialiseert in scheermateriaal en regelmatig cursusen organiseert om zich met het open mes te leren scheren.
  9. die "Ruckus" dingen werken anders wel heel goed, deze werden een aantal jaar geleden standaard geleverd bij onze digitale televisie (een pakket waar de telefoonstekker niet op dezelfde plaats als de tv staat) ondertussen gebruikt deze leverancier ook van die dingen om over het stroomnet te gaan.
  10. Steven

    Welke trekhaak?

    Bon, door dit topic toch ook maar eens terug gaan denken over een trekhaak, is iets die ik eigenlijk wou, maar vergeten te bestellen ben bij de leasing. Heb nu juist nog paar goedkeuringen nodig om hem te laten plaatsen, 611€ voor een originele afnembare geplaatst door de dealer. Het verschil in al de prijzen die mij gegeven werden (door de dealer aangezien dieteren lease enkel dit toelaat) was te klein om niet voor een originele te gaan.
  11. Mooi geworden, goed dat er toch volgehouden is voor het wit te gaan.
  12. Ik zie niet direct een probleem in hem er af halen, enkel eentje vinden om mooi kunnen terug te plaatsen. Ik veronderstel aan de mannier waarop dit er op zit als je bij de dealer probeert te bestellen het gewoon de copmplete grille is die besteld zal worden.
  13. Nope, dat is de zoon van de huisbaas Het andere forum is een sigaren forum, maar daar gaat het dus ook over andere dingen die levensgenieters interesseert.
  14. Had ff de kap open en langs achter kan je zien dat dit iid een soort plug is maar vastgemaakt met 2 plastiek pinnetjes die gesmolten worden. Zal nog eens kijken als ik wat meer tijd heb, had dit in de vlucht gedaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe