Ga naar inhoud

Inruilvoorstel: over 30 minuten weet je de waarde van je auto


Ons Skoda Nieuwsmeisje
 Delen

Aanbevolen berichten

rssImage-6bc9271e0ced7ae9a2f7c7c24f0b9c97.jpeg

Een nieuwe Škoda op het oog? Dan wil je natuurlijk weten wat je huidige auto nog waard is. Met de Škoda inruilservice ontvang je binnen 30 minuten een aanbod op maat.

Hoe kan de expert bij de Škoda-dealer binnen 30 minuten een serieus inruilvoorstel opstellen? Een pizza laten komen duurt vaak al langer! Om de waarde van je huidige auto zó snel te weten te komen, heeft de expert jouw hulp nodig. Jij moet enkele gegevens invullen én acht foto’s van je auto opsturen.

Deze gegevens hebben we nodig

Om binnen 30 minuten een voorstel op maat te maken, hebben we van jou nodig:

  • De door jou geselecteerde nieuwe Škoda
  • Kenteken en kilometerstand van jouw auto
  • 8 foto’s van jouw auto
  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer en e-mailadres

Het is belangrijk dat je alle gevraagde informatie doorgeeft en de foto’s goed zijn. Foto’s van een natte of vieze auto kunnen beschadigingen verhullen. Zorg er bij het maken van de foto’s dus voor dat de auto schoon en droog is. Ook is het goed om voor voldoende daglicht op de foto’s te zorgen, zo krijg je het beste inruilvoorstel.

Hoe wordt de inruilwaarde bepaald?

De expert bij jouw Škoda-dealer kent de markt en bepaalt op basis van een aantal factoren de waarde van je auto. Zoals de kilometerstand, de leeftijd van de auto en de uitvoering en opties. Aan de hand van de door jou ingestuurde foto’s bepaalt hij of zij de algemene staat van de auto. Op deze manier is het dus niet nodig om fysiek langs te gaan bij een dealer om de waarde te bepalen.

Het inruilvoorstel is trouwens kosteloos, vrijblijvend en transparant. Ben je tevreden met het voorstel en heb je al een nieuwe Škoda op het oog? Dan helpt de dealer je verder met het inplannen van een proefrit of het afronden van de deal.

Hoe vraag ik een inruilvoorstel aan?

Als je op skoda.nl/voorraad een auto uitzoekt, vraag je in enkele stappen een inruilvoorstel op maat aan bij jouw voorkeursdealer. Dat begint met het invullen van je kenteken en kilometerstand.

Een Škoda uit voorraad is trouwens bij elke dealer te koop, dus het maakt niet uit welke dealer jouw nieuwe droomauto aanbiedt.  

Kijk voor meer informatie op: Škoda inruilservice

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij een garage hebben ze veel sneller dan 30 minuten een inruilprijs op tafel. Als ze bij een garage meer dan 15 minuten nodig  hebben dat is dat meestal zo slecht dat je lachend de deur uitloopt.

aangepast door Fabia123
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe