Ga naar inhoud

Gevraagd Dakdragers Octavia 5E type 3 hatchback


FastFred
 Delen

Aanbevolen berichten

Geacht forum,

Voor mijn Octavia 3 hatchback ben ik op zoek naar een set dakdragers. Pon heeft ze in de aanbieding, maar een gebruikte set zou mij financieel gezien beter passen. Mits in goede staat natuurlijk.

Wie heeft er een set liggen en zou ze willen verkopen?

Ik zie de stortvloed aan reacties graag tegemoet!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jaha die heb ik ook niet....
Maar hou de Lidl of Aldi folders even in de gaten.
Vaak hebben zij perfecte dakdrager voor op de lengterails op de wagen en voor een stuk goedkoper dan de dealer in de aanbieding heeft

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste EdK,

De aanbiedingen van Lidl en Aldi zijn wellicht bruikbaar voor stationwagon maar volgens mij niet voor de Hatchback uitvoering van de Octavia. Daarbij is immers geen sprake van lengterails.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@FastFred Dat van die lengterails en combi klopt niet helemaal, vaak zie je die dakrails inderdaad op de combi-modellen bij Skoda en niet op de hatchback/sedan versies, maar het gaat niet altijd op: soms zie je combi's zonder dakrails (gewoon af-fabriek zo geleverd) en voor sommige modellen zie je ook HB's/sedans met dakrails.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • EdK sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe