Ga naar inhoud

Skoda teast met 6 nieuwe modellen


Witte Yeti
 Delen

Aanbevolen berichten

Skoda teast met 6 nieuwe modellen

vrijdag 4 januari 2013 pixel_trans.gif

Het jaar 2013 staat bij Skoda voor een zestal nieuwe dan wel vernieuwde modellen. De Tsjechen stomen daarmee flink door en laten ons dat niet onopgemerkt voorbij gaan. Met een teaser warmt Skoda ons op voor een jaar vol nieuws. pixel_trans.gifpixel_trans.gif Geheel onbekend zijn de modellen onder het doek niet. Van de eerste is dat doek al getrokken en toont de Rapid. Want ondanks dat deze al gepresenteerd en door ons gereden is staat de officiële marktintroductie voor dit jaar gepland. Dat geldt ook voor de nagelnieuwe Octavia zoals die te zien is op de tweede foto. De derde telg is de nieuwe Octavia Combi die weliswaar nog niet officieel is gepresenteerd, maar we dankzij spyshots ook al kennen.

3148232105_skod.jpg

Het nieuws

Het grootste nieuws is onder de tweede helft met doeken verstopt. Wij verwachten dat wanneer de kalender om zal slaan naar 2014 er duidelijk is geworden dat er onder deze doeken een nieuwe Octavia RS, een gefacelifte Superb en een eveneens vernieuwde Yeti vandaan zullen zijn gekomen. De compleet nieuwe Fabia staat pas voor 2014 op de agenda. Waar nog wel over twijfelen is een eventuele Rapid hatchback. Die is nog altijd niet officieel bevestigd, maar volgens eerdere geruchten zou die ook voor 2013 op de agenda moeten staan. Hoe het ook moge worden, 2013 zal voor Skoda een vernieuwend jaar worden!

bron: autowereld.

aangepast door MarcoO2
bronvermelding en foto toegevoegd
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe