Ga naar inhoud

ŠKODA Superb is de BOB op Veronica


Witte Yeti
 Delen

Aanbevolen berichten

05 april 2012

ŠKODA Superb is de BOB op Veronica

De ŠKODA Superb heeft een prominente rol in het gloednieuwe Veronica-programma ‘Lauren en Tim zijn de BOB!’. In deze nieuwe formule van de makers van het bekende programma ‘Taxi’ rijden Lauren Verster en Tim Haars ’s nachts als taxichauffeur door Nederland. Voor hun passagiers is de grote ŠKODA Superb ideaal, want zij genieten achterin van zeer veel beenruimte.

Spannende verhalen van nachtbrakers

post-117-0-37422000-1333638972_thumb.jpg

De tijdelijke gasten in de ŠKODA Superb vertellen vanaf maandagavond 9 april om 22.00 uur op Veronica bijzondere, spannende, grappige of ontroerende verhalen. Intussen rijden Lauren of Tim het uitgaanspubliek naar huis of naar een andere bestemming. Dat de presentatoren annex chauffeurs de BOB zijn, betekent dat zij een comfortabele en ruime werkplek hebben, met een aangenaam grote voorstoel, een fraai en overzichtelijk instrumentenpaneel en voldoende power onder de rechtervoet.

Ongekende beenruimte

De passagiers achterin hebben een beenruimte ter beschikking die ongekend is in de taxibranche. Het aantal centimeters is van limousine-niveau. De grote achterportieren vergemakkelijken in- en uitstappen. En ook voor persoonlijke spullen is voldoende plek, want de bagageruimte heeft een inhoud van maar liefst 565 liter. Tijdens in- en uitladen speelt de ŠKODA Superb nog een troefkaart uit, namelijk de gepatenteerde Twindoor achterklep. De Superb is hiermee een vierdeurs sedan en vijfdeurs hatchback ineen.

20% bijtelling

Wie er zelf net zo ruim wil bijzitten als Lauren, Tim en hun passagiers, heeft al vanaf € 24.990 zo’n superruime ŠKODA Superb voor de deur staan. Dankzij de zuinige motoren hoeft ook het rijden niet meer te kosten dan nodig. Zakelijke rijders hebben keuze uit diverse benzine- en dieselversies, waaronder varianten die voor slechts 20% bijtelling ook in privétijd de weg op mogen.

Geen enkele andere 20%-auto met dit prijskaartje biedt zoveel ruimte, luxe en topkwaliteit. Het is nog een wonder dat de passagiers in ‘Lauren en Tim zijn de BOB!’ überhaupt willen uitstappen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe