Ga naar inhoud

bslefevre

Members
  • Aantal items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Alles dat geplaatst werd door bslefevre

  1. Ik neem aan dat ze dat dan ook gaan uitrollen over de Enyaq’s die dit niet hebben! Nee, toch niet?😂
  2. Hier zijn de batterijen v/d Citigo-e en Enyaq er weer klaar voor! Ideaal die gratis stroom v/d zon☀️
  3. Het is geen Duits vakwerk eh! Het is Tsjechisch 😄
  4. Kan het zijn dat de aanpassing nog niet doorgevoerd was richting de auto? De update doorvoeren duurt vaak erg lang (lees: 3min) omdat hij in die diepe slaap zit)
  5. Desondanks de ontbrekende trekhaak veel plezier gewenst met de bolide!
  6. Hij zit bij mij op m'n 2.4Ghz! De AP met 5Ghz zit aan de andere kant v/d woning Poeh, zover heb ik het nog niet getest! Ik weet wel dat CarPlay er voor zorgt dat je je Wifi niet meer gebruikt op je telefoon voor internet. Wat ik wel vervelend vind is dat bij CarPlay de berichtgeving helemaal uit is! Gewoonlijk krijg ik een push message zodra ik dichtbij m'n huis ben, dan kan ik ervoor kiezen om de voordeur niet automatisch te openen (dit is 's ochtends/avonds wel handig want dan ga'k via de garage i.v.m. overlast voor de mini). Dat bericht krijg ik nu wel maar geen notificatie meer helaas. Nog geen mogelijkheid gevonden om dat uit te zetten zodat ik weer berichten krijg op de telefoon (en horloge)
  7. Ik ben in de auto blijven zitten tijdens de update Volgens mij Unifi controller (wifi AP controller) maakt hij geen verbinding met m’n wifi als die niet aan staan, dan zal die vast in die “Diepe slaap”-modus staan
  8. Ik heb had hem bij de OTA van onlangs gekoppeld met mijn wifi, maar tijdens het rijden gaf hij wel aan dat er een update was. Dus je zou zeggen dat thuis via het Wifi sowieso werkt en via de wifi hotspot wellicht
  9. Begrijp ik 't nou goed dat je zelf de laadpaal hebt aangesloten of heb je 'm nu even tegen 1 fase aangegooid om 'm in te richten?
  10. Bij mijn Enyaq 60 heb ik het Assistentiepakket genomen en deze heeft plotseling (stond nergens beschreven) Travel Assist wat alleen te bedienen valt via het stuur Misschien dat iemand al een Lauch+ editie heeft en kan jouw twijfels weghalen hierin?
  11. Home Assistant is sowieso handig als je iets van slimme lampen en/of automation wilt doen Je kunt bijv. ook een notificatie sturen zodra je range onder de x-km’er/% is zodat je niet vergeet te laden (dat ga je echt een keer vergeten) Of je ‘s avonds de deuren v/d auto wel op slot hebt e.d. Nog een scala aan mogelijkheden..!
  12. Ik gebruik de volgende thirdparty apps voor Home Assistant: Voor mijn Wallbox Pulsar Plus: https://github.com/hesselonline/wallbox Voor Skoda-Connect: https://github.com/lendy007/homeassistant-skodaconnect/ Voor Skoda-Connect werkt alleen de Citigo-e van mijn vrouw, ik ben met de maker ervan bezig om de Enyaq werkend te krijgen (hij heeft toegang tot mijn account en is aan het debuggen)
  13. Afgelopen weekend voor elkaar gekregen om in mijn iV 60 (met netto 62kWh/bruto 58kWh) 58.09kWh bij te laden terwijl deze zei dat ik nog 7% over had. Laadstress was niet aan de orde maar was wel erg benieuwd wat de auto allemaal (niet meer) doet zodra de accu goed leeg raakt. Bij 60km resterend krijg je een melding dat je acculading laag is en naarmate je minder over hebt wordt het maximum vermogen v/d auto ook minder (hij houdt dus in). Er worden geen climate zaken (A/C, stoelverwarming e.d.) uitgeschakeld wat wel bij bijv. de Citigo-e is.
  14. Dat zal hem zijn dan ja! Lang niet zo mooi als Quartz Grey natuurlijk😜
  15. De Quartz Grey wordt vervangen door een andere tint grijs (geen idee hoe die gaat heten) Dus voor reparatiezaken zal de kleur er nog wel zijn alleen verwacht ik dat Quartz Grey straks niet meer te bestellen is Dit is wat de dealer mij heeft verteld🤷‍♂️
  16. Ik declareer de kosten die ik aan de laadpaal thuis maak per periode (ik zat er aan te denken per maand te doen, maar ik zal eind van deze maand de schade eens opnemen) Bewust voor Wallbox gekozen want deze heeft een prima portal voor meerdere gebruikers (de kosten van mijn vrouw haar Citigo-e betalen we zelf) Ik heb nu een laaddruppel en tankpas (voor ICE vervangend vervoer) van de LM gekregen, binnenkort eens voor de test bij een laadpaal proberen. Ik had het idee om zelf een export/import te maken qua declaratie maar de API-documentatie van beide partijen (Wallbox & Nmbrs) zijn een beetje ellendig dus dat komt nog wel een keer!
  17. bslefevre

    Nieuw

    Welkom! En een goeie lijst aan auto's! Omdat je nu een Skoda BEV besteld kan ik aannemn dat de Superb Combi is bevallen?
  18. Ik hoorde van de dealer dat Quartz Grey niet meer te bestellen is, dat wil zeggen dat het opeens een limited kleur is geworden. Dus als je een Quartz Grey ziet rijden weet je dat 't een early-adapter is!
  19. Afgelopen maandagmiddag toch uiteindelijk nog mijn Enyaq 60 op mogen halen! Als er nog vragen / twijfels zijn dan hoor ik het graag, ik zal't voor je uitzoeken! Ik heb deze uitvoering: Quartz Grey metallic Lichtmetalen velgen Antraciet Betria 21" 235/45/R21 Comfort plus pakket Sport plus pakket Klimaat plus pakket Family pakket Licht pakket Infotainment plus pakket Achteruitrijcamera en parkeersensoren vóór Elektrisch inklapbare trekhaak Panoramadak Interieur stijl Lounge Assistentiepakket Skoda iV pakket
  20. Kunnen ze nu dan wel wat zeggen over je levertijd of is dat weer iets waar je weken op moet wachten totdat je antwoord over wanneer ze verwachten dat je auto komt?
  21. Weet je ook welke terugroepactie jouw Enyaq heeft?
  22. De Corona treft de dealers hard, zelfs de ductape is niet meer aan te slepen!
  23. Voor mijn part ductape ik het dicht 😉 Wel ontzettend vervelend dat dit 3 dagen voor oplevering moet optreden. Alles bleek een tegenslag te zijn, van onderdelenvoorraad tot aan transport maar ik had deze even niet zien aankomen helaas!
  24. Hier een update over de levering van mijn Enyaq 60: Vanochtend de teleurstellende mail gehad dat ik nu al een recall heb op mijn Enyaq (en andere Enyaq's bij dealer (60's & 80's) hebben dat ook) De melding is "afdichting kabelboom toerentalsensor aan beide zijden", dat onderdeel wordt nu besteld maar is niet bij PON op voorraad. Het is mooi drama dus! Levering stond gepland voor komende donderdag om 1330u en ik zal er alles aan doen om dat alsnog te behalen!
  25. Wow! Ik blijf me verbazen over hoe heftig (en terecht) ze die auto's testen! Die airbag tussen de voorstoelen kende ik nog niet, erg informatief!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe