Jump to content

bslefevre

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

bslefevre last won the day on May 6

bslefevre had the most liked content!

Community Reputation

44 Excellent

About bslefevre

 • Rank
  Active +
 • Birthday 06/30/1989

Profiel Informatie

 • M/V
  Man
 • Woonplaats
  Hengelo
 • Beroep
  Software Architect

Auto

 • Merk
  Skoda
 • Type
  Enyaq
 • Uitvoering
  iV 60
 • Motor
  132kW/310Nm
 • Kleur
  Quartz Grey
 • Bouwjaar
  2021-03
 • Eigenaar sinds
  26-04-2021
 • Kilometerstand
  500
 • Opties
  Quartz Grey metallic
  Lichtmetalen velgen Antraciet Betria 21" 235/45/R21
  Comfort plus pakket
  Sport plus pakket
  Klimaat plus pakket
  Family pakket
  Licht pakket
  Infotainment plus pakket
  Achteruitrijcamera en parkeersensoren vóór
  Elektrisch inklapbare trekhaak
  Panoramadak
  Interieur stijl Lounge
  Assistentiepakket
 • Accessoires
  Skoda iV pakket
 • Zomervelg / -band
  Antraciet Betria 21" 235/45/R21

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bij mijn Enyaq 60 heb ik het Assistentiepakket genomen en deze heeft plotseling (stond nergens beschreven) Travel Assist wat alleen te bedienen valt via het stuur Misschien dat iemand al een Lauch+ editie heeft en kan jouw twijfels weghalen hierin?
 2. Home Assistant is sowieso handig als je iets van slimme lampen en/of automation wilt doen Je kunt bijv. ook een notificatie sturen zodra je range onder de x-km’er/% is zodat je niet vergeet te laden (dat ga je echt een keer vergeten) Of je ‘s avonds de deuren v/d auto wel op slot hebt e.d. Nog een scala aan mogelijkheden..!
 3. Ik gebruik de volgende thirdparty apps voor Home Assistant: Voor mijn Wallbox Pulsar Plus: https://github.com/hesselonline/wallbox Voor Skoda-Connect: https://github.com/lendy007/homeassistant-skodaconnect/ Voor Skoda-Connect werkt alleen de Citigo-e van mijn vrouw, ik ben met de maker ervan bezig om de Enyaq werkend te krijgen (hij heeft toegang tot mijn account en is aan het debuggen)
 4. Afgelopen weekend voor elkaar gekregen om in mijn iV 60 (met netto 62kWh/bruto 58kWh) 58.09kWh bij te laden terwijl deze zei dat ik nog 7% over had. Laadstress was niet aan de orde maar was wel erg benieuwd wat de auto allemaal (niet meer) doet zodra de accu goed leeg raakt. Bij 60km resterend krijg je een melding dat je acculading laag is en naarmate je minder over hebt wordt het maximum vermogen v/d auto ook minder (hij houdt dus in). Er worden geen climate zaken (A/C, stoelverwarming e.d.) uitgeschakeld wat wel bij bijv. de Citigo-e is.
 5. Dat zal hem zijn dan ja! Lang niet zo mooi als Quartz Grey natuurlijk😜
 6. De Quartz Grey wordt vervangen door een andere tint grijs (geen idee hoe die gaat heten) Dus voor reparatiezaken zal de kleur er nog wel zijn alleen verwacht ik dat Quartz Grey straks niet meer te bestellen is Dit is wat de dealer mij heeft verteld🤷‍♂️
 7. Ik declareer de kosten die ik aan de laadpaal thuis maak per periode (ik zat er aan te denken per maand te doen, maar ik zal eind van deze maand de schade eens opnemen) Bewust voor Wallbox gekozen want deze heeft een prima portal voor meerdere gebruikers (de kosten van mijn vrouw haar Citigo-e betalen we zelf) Ik heb nu een laaddruppel en tankpas (voor ICE vervangend vervoer) van de LM gekregen, binnenkort eens voor de test bij een laadpaal proberen. Ik had het idee om zelf een export/import te maken qua declaratie maar de API-documentatie van beide partijen (Wallbox & Nmbrs
 8. bslefevre

  Nieuw

  Welkom! En een goeie lijst aan auto's! Omdat je nu een Skoda BEV besteld kan ik aannemn dat de Superb Combi is bevallen?
 9. Ik hoorde van de dealer dat Quartz Grey niet meer te bestellen is, dat wil zeggen dat het opeens een limited kleur is geworden. Dus als je een Quartz Grey ziet rijden weet je dat 't een early-adapter is!
 10. Afgelopen maandagmiddag toch uiteindelijk nog mijn Enyaq 60 op mogen halen! Als er nog vragen / twijfels zijn dan hoor ik het graag, ik zal't voor je uitzoeken! Ik heb deze uitvoering: Quartz Grey metallic Lichtmetalen velgen Antraciet Betria 21" 235/45/R21 Comfort plus pakket Sport plus pakket Klimaat plus pakket Family pakket Licht pakket Infotainment plus pakket Achteruitrijcamera en parkeersensoren vóór Elektrisch inklapbare trekhaak Panoramadak Interieur stijl Lounge Assistentiepakket Skoda iV pa
 11. Kunnen ze nu dan wel wat zeggen over je levertijd of is dat weer iets waar je weken op moet wachten totdat je antwoord over wanneer ze verwachten dat je auto komt?
 12. Weet je ook welke terugroepactie jouw Enyaq heeft?
 13. De Corona treft de dealers hard, zelfs de ductape is niet meer aan te slepen!
 14. Voor mijn part ductape ik het dicht 😉 Wel ontzettend vervelend dat dit 3 dagen voor oplevering moet optreden. Alles bleek een tegenslag te zijn, van onderdelenvoorraad tot aan transport maar ik had deze even niet zien aankomen helaas!
 15. Hier een update over de levering van mijn Enyaq 60: Vanochtend de teleurstellende mail gehad dat ik nu al een recall heb op mijn Enyaq (en andere Enyaq's bij dealer (60's & 80's) hebben dat ook) De melding is "afdichting kabelboom toerentalsensor aan beide zijden", dat onderdeel wordt nu besteld maar is niet bij PON op voorraad. Het is mooi drama dus! Levering stond gepland voor komende donderdag om 1330u en ik zal er alles aan doen om dat alsnog te behalen!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe