Jump to content

Hier krijgt de Škoda Kodiaq zijn gezicht


Recommended Posts

rssImage-4c8b64e114e02009d7f08ba6bda70e7c.jpeg

In een aantal korte video’s laat Škoda zien hoe de nieuwe Škoda Kodiaq van minuut tot minuut gebouwd wordt. In de nieuwste video zie je hoe de SUV zijn gezicht krijgt.  

De grootste en ruimste SUV van Škoda wordt geproduceerd in de fabriek in Kvasiny, Tsjechië. Nadat de carrosserie is gekoppeld aan het chassis en de aandrijflijn, is het tijd om de Kodiaq zijn gezicht te geven. Dat wil zeggen: zijn grille, voorbumper en koplampen. Dit is een bijzonder moment, want nu zie je eindelijk heel duidelijk welk Škoda-model eigenlijk gemaakt wordt. 

Wel of geen Light & View pakket  

Als eerste worden de koplampen gemonteerd. Dat zijn in het geval van de Kodiaq standaard LED-koplampen, maar het kunnen ook nog meer geavanceerde Full LED Matrix koplampen met adaptieve verlichting (AFS, Adaptive Frontlight System) zijn. Die maken deel uit van het Light & View pakket dat optioneel leverbaar is. Wie hiervoor kiest, krijgt ook dynamische richtingaanwijzers achter.  

Echt handwerk  

Na de koplampen worden de voorbumper en de grille geplaatst. Ook dat laatste onderdeel kan afwijken; het Light & View pakket bestaat namelijk ook uit een lichtstrip over de volle breedte van de grille. Staat supersjiek. In de video zie je dat de montage echt handwerk is. Er komt deze keer geen robot aan te pas. Let ook op het gemak waarmee de fabrieksmedewerkers de grote bumper met grille op zijn plek zetten.  

Lees ook: Škoda Kodiaq in de lakstraat, handjes in de lucht

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees hier het volledige artikel

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Disclaimer: Skoda Forum Europe is not an official SKODA site and is not affiliated to SKODA in any way. Visit the Official SKODA Website. Skoda Forum Europe are not directly responsible for information which maybe posted in this forum. All content is viewed and used at your own risk. We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. The views expressed herein are those of the individual contributors and not necessarily those of Skoda Forum Europe or SKODA. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. © Skoda Forum Europe